SEJŠELI - Island Hopping
SEJŠELI

9 dana, Zrakoplov


Otkrijte zašto Sejšele nazivaju “Rajskim vrtovima” obilazeći otoke Praslin, La Digue i Mahe!
Plan putovanja:

1. dan, ZRAČNA LUKA MAHE – OTOK PRASLIN

Dolazak u internacionalnu zračnu luku Mahe. Po obavljenim carinskim i graničnim formalnostima transfer katamaranom Cocos do otoka Praslin nakon čega slijedi transfer autobusom do hotela Coco de Mer 4*. Noćenje.

2. dan, OTOK PRASLIN

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe koje možete iskoristiti upoznajući drugi najveći otok Sejšela. Nezaobilazna stanica jest Nacionalni park "Vallee de Mai. Ono što, svakako, ne smijete propustiti jesu dvije plaže proglašene jednima od najljepših na svijetu "Anse Lazio" i "Anse Kerlan". Noćenje.

3. dan, OTOK PRASLIN

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

4. dan, OTOK PRASLIN – OTOK LA DIGUE   

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer brodom na otok La Digue. Vožnja brodom traje oko 15-tak minuta u jednom smjeru. Po dolasku na otok slijedi transfer u hotel Island Lodge 4*. Dan slobodan za vlastite programe. Noćenje.

5. dan, OTOK LA DIGUE   

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Najbolji način otkrivanja otoka jest bicikl. Bogata vegetacija ovog otoka skriva prekrasne zgrade kolonijalnog razdoblja. Ne propustite Nacionalni park "L'Union Estate" i spektakularnu plažu "Anse Source d'Argent" koja osvaja prekrasnim granitnim stijenama i, također, se ubraja među najljepše plaže na svijetu. Noćenje.

6. dan, OTOK LA DIGUE 

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

7. dan, OTOK LA DIGUE – OTOK PRASLIN – OTOK MAHE

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer brodom na otok Praslin te od otoka Praslin, katamaranom Cocos na otok Mahe. Po dolasku na Mahe slijedi transfer do hotela Doubletree by Hilton Allamanda 4*. Noćenje.

8. dan, OTOK MAHE    

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Na otoku ne propustite odlazak u glavni grad Victoria ili šetnju duž prekrasnih plaža Beau Vallon i Anse Major. Noćenje.

9. dan, OTOK MAHE

Doručak. Odjava iz hotela te transfer u internacionalnu zračnu luku Mahe.
 Datumi i cijene:

CIJENA PROGRAMA PO OSOBI U DVOKREVETNIM SOBAMA01.11.-31.10.
Hotelski smještaj prema programu14.930 kn
Cijena programa po osobi u dvokrevetnoj sobi uključuje:3 noćenja u Standard sobi s doručkom u hotelu Coco de Mer 4*, otok Praslin http://www.cocodemer.com/ , 3 noćenja u Garden Chalet sobi s doručkom u hotelu Island Lodge 4*, otok La Digue http://www.ladigue.sc/ , noćenja u King Ocena View sobi s doručkom u hotelu Doubletree by Hilton Allamanda 4*, otok Mahe, doček na zračnoj luci Mahe prilikom dolaska na Sejšele, transferi i prijevoz prema programu, autobusni transferi na otoku Praslin i Mahe, brodski transferi / katamaran Cat Cocos od otoka Mahe do Praslina i natrag, brodski transferi od otoka Praslin do otoka La Digue i natrag, predstavnici na destinaciji, organizaciju i pripremu putovanja


INFORMATIVNE CIJENE LETOVA NA NAJNIŽOJ EKONOMSKOJ KLASI:
1.11.2018.-31.10.2019.
od 1.900 kn
 

Cijena programa po osobi u dvokrevetnoj sobi uključuje:

3 noćenja u Standard sobi s doručkom u hotelu Coco de Mer 4*, otok Praslin     http://www.cocodemer.com/ , 3 noćenja u Garden Chalet sobi s doručkom u hotelu Island Lodge 4*, otok La Digue  http://www.ladigue.sc/ ,  noćenja u King Ocena View sobi s doručkom u hotelu Doubletree by Hilton Allamanda 4*, otok Mahe, doček na zračnoj luci Mahe prilikom dolaska na Sejšele, transferi i prijevoz prema programu, autobusni transferi na otoku Praslin i Mahe, brodski transferi / katamaran Cat Cocos od otoka Mahe do Praslina i natrag, brodski transferi od otoka Praslin do otoka La Digue i natrag, predstavnici na destinaciji, organizaciju i pripremu putovanja  

Cijena zrakoplovne karte po osobi uključuje:

let Zagreb – Sejšeli – Zagreb preko jedne od internacionalnih zračnih luka (Izračun cijene je rađen uz pretpostavku najniže ekonomske klase na letovima zrakoplovne kompanije Qatar Aiways. (Moguće rezervacije i na letovima drugi zrakoplovnih kompanija)

Cijena zrakoplovne karte ne uključuje:

pristojbe zračnih luka koje se obvezatno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, a konačan iznos pristojbi zavisi od aviokompanije na kojoj je rađena rezervacija leta i promjenjiv je do dana izdavanja zrakoplovnih karata (okviran iznos pristojbi zračnih luka na predloženoj zrakoplovnoj kompaniji po osobi iznosi: 2.720 kn), naknadu za izdavanje karte koja se obvezatno plaća prilikom rezervacije leta 370 kn.

Cijena smještaja i zrakoplovne karte ne uključuje:

pristojbe u zračnoj luci na Sejšelima koje se plaćaju prilikom izlaska iz zemlje (oko 40 USD po osobi), osobne troškove tijekom putovanja i napojnice lokalnim davateljima usluge, paket putnog osiguranja (zdravstveno, od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza).

NAPOMENE:

navedene cijene letova i smještaja su informativne. Rezervacije se rade isključivo na upit. Informacije o točnoj cijeni, kao i raspoloživost smještaja mogu se saznati na prodajnom mjestu.


Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, PBZ Card d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
NAPOMENE: navedene cijene letova i smještaja su informativne. Rezervacije se rade isključivo na upit. Informacije o točnoj cijeni, kao i raspoloživost smještaja mogu se saznati na prodajnom mjestu.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.Korisne informacije:

DOBRO JE ZNATI:

KLIMA: tropska, prosječna temperatura zraka u °C i prosječna visina padalina u mm:
VREMENSKA RAZLIKA: +2 / + 3 sata  u odnosu na Hrvatsku
NOVAC: sejšelski rupi (SCR), 1 EUR = cca 15 SCR
JEZIK: službeni jezik je kreolski, koriste se francuski i engleski
VODA: koristite isključivo flaširanu vodu!
HRANA: kreolski specijaliteti, plodovi mora…
STRUJA: 220 V/50Hz potreban adapter za utičnicu
GARDEROBA: lagana, pamučna i ugodna, ne zaboravite kupaći kostim i zaštitu od sunca
CIJEPLJENJE: nije obvezatno
VIZA: nije potrebna za hrvatske državljane
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.
Za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja PBZ Card d.o.o., putnička agencija.
Molimo zatražite u agenciji!


Više o destinaciji:

SEJŠELI
DOBRO JE ZNATI:
KLIMA: tropska, prosječna temperatura zraka u °C i prosječna visina padalina u mm:
  Sij Velj Ožu Tra Svi Lip Srp Kol Ruj Lis Stu Pro
Padaline (mm) 402.6 283.2 194.9 186.7 151.6 105.1 76.6 119.3 154.0 189.7 206.3 302.8
Temperature (°C) 26.9 27.4 27.8 28.1 27.8 26.7 26.0 26.0 26.5 26.9 26.9 26.9
VREMENSKA RAZLIKA: +2 / + 3 sata  u odnosu na Hrvatsku
NOVAC: sejšelski rupi (SCR), 1 EUR = cca 15 SCR
JEZIK: službeni jezik je kreolski, koriste se francuski i engleski
VODA: koristite isključivo flaširanu vodu!
HRANA: kreolski specijaliteti, plodovi mora…
STRUJA: 220 V/50Hz potreban adapter za utičnicu
GARDEROBA: lagana, pamučna i ugodna, ne zaboravite kupaći kostim i zaštitu od sunca
CIJEPLJENJE: nije obvezatno
VIZA: nije potrebna za hrvatske državljane