Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
MLI International Schools

MLI International Schools

DUBLIN, Griffith College

već od12.990 knpo osobi
 • 15 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Grupni polazak: 01.07.2018.
 • Uzrast: 12-17
 • Engleski
Vrijednost višeAMEX AKCIJA : 400 KN popusta, na osnovnu cijenu aranžmana kod plaćanja American Express karticama u PBZ Card, putničkoj agenciji!
Mogućnost smještaja u obitelji ili u studentskoj rezidenciji!
Rezervacija i kupovina
već od12.990 knpo osobi
Prikaži više
Organizacija MLI International Schools jedna je od vodećih organizacija u Irskoj i Velikoj Britaniji koja organizira ljetne tečajeve jezika za mlade. U Irskoj raspolaže s nekoliko centara u Dublinu te s centrom u Galwaju. Griffith College nalazi se u južnom dijelu Dublina. Za samo petnaest minuta šetnje stiže se do središta grada gdje polaznici mogu uživati u brojnim znamenitostima Dublina. U sklopu koledža polaznicima su na raspolaganju sportske dvorane, igrališta na otvorenom, teniski teren, praonica rublja, kantina te prostorije za zajedničko druženje polaznika. Smještaj polaznika organiziran je u studentskoj rezidenciji u sklopu koledža. Smještaj je izgrađen u apartmanskom stilu, svaki apartman sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s kupaonicom te su polaznicima na zajedničkom raspolaganju kuhinja i dnevni boravak. Škola nudi i mogućnost smještaja u obiteljima koje se nalaze na udaljenosti 20 minuta javnim prijevozom od škole.
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. dan ZAGREB – DUBLIN

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera check in za Dublin dva sata prije poijetanja zrakoplova, podjela putnih dokumenata i prijava za let. Polijetanje zrakoplova za Dublin prema redu letenja. Po slijetanju u Dublin, te obavljanju graničnih i carinskih formalnosti, slijedi organizirani prijevoz od strane škole do Griffith koledža Smještaj u sobe, poslijepodnevne i večernje animacije.

2. dan DUBLIN

Testiranje znanja engleskog jezika i razvrstavanje po grupama te prvi radni dan. Boravak na osnovi punog pansiona.

3.-14. dan DUBLIN

Boravak u školi prema programu, nastava engleskog jezika i smještaj na bazi unog pansiona. Svaki dan prije ili poslije nastave (ovisno o rasporedu) organizirane su bogate i raznovrsne aktivnosti prema programu škole. Nastava se održava u jutarnjim satima (u slučaju velikog broja prijavljenih polaznika škola zadržava pravo organizacije nastave jedan dan ujutro, sljedeći dan popodne ili jedan tjedan ujutro, a jedan poslije podne).

15. dan DUBLIN –  ZAGREB 

Prijevoz od koledža do Zračne luke Dublin na let. Polijetanje zrakoplova za Zagreb prema redu letenja te dolazak prema predviđenom redu letenja.

 

Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Polazak:

01.07.2018.

U paket aranžman su uključene sljedeće usluge:

Nastava: 15 sati tjedno; polaznici će nakon izvršenog testiranja biti raspoređeni u grupe.
Smještaj u studentskoj rezidenciji:  dvokrevetne sobe s kupaonicom; potrebno je ponijeti ručnike.
Smještaj u obitelji : višekrevetne sobe sa zajedničkom kupaonicom
Obroci: puni pansion (doručak, ručak i večera); kod odlaska na cjelodnevne izlete, umjesto ručka u koledžu, polaznicima je organiziran lunch paket
Program aktivnosti: filmske večeri, karaoke, irske večeri, zabavne društvene igre, sportske večeri, kviz, talent show, umjetničke radionice, disko, badminton, košarka, nogomet, odbojka, rukomet
Izleti: tijekom boravka od dva tjedna organizirana su četiri poludnevnia izleta (Dublin Orientation, James Joyce Walking Tour, Trinity College and the Book of Kells Dublin Treasure Hunt i St. Patrick's Cathedral)*  te dva cjelodnevna izleta (Belfast i Glendalough + Bray Village)*
*Izbor izleta je podložan promjenama
Knjige i nastavni materijal
Svjedodžba i izvještaj na kraju tečaja
Nadzor i briga stručnog osoblja
Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Dublin – Zagreb u ekonomskoj klasi, s uključenim pristojbama.
Prijevoz zračna luka - smještaj – zračna luka 
Pratitelj iz Zagreba
 

U paket aranžman nisu uključene sljedeće usluge:

Polica putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja)
 

Izračun je rađen na osnovi najmanje 15 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, PBZ Card d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
 
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.
 
Podaci sadržani u ovom materijalu ne obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.
Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Korisne informacije vezane uz grupni polazak:

Pratitelj grupe
Osoba, najčešće profesor stranih jezika, koja s polaznicima putuje i boravi tijekom cijelog putovanja, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršavanju obaveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u osnovni paket aranžman, a organizira ih škola.

Dolazak grupe na odredište
Grupu na odredištu čekaju predstavnici škole i organiziraju prijevoz do smještajnog objekta nakon čega slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Prvi obrok na dan dolaska je uglavnom večera.

Ispitivanje znanja / raspored po grupama
Prvi radni dan u školi testira se znanje polaznika, te se na temelju ostvarenih rezultata testiranja raspoređuju po grupama. Škola vodi računa da u jednoj radnoj grupi od najviše 15 polaznika bude što manje učenika s istog govornog područja. Ako polaznik nije zadovoljan svojim rasporedom u grupu, o tome mora odmah obavijestiti svog pratitelja koji će učiniti sve potrebne aktivnosti kako bi se ponovilo testiranje ili pronašlo zadovoljavajuće rješenje.

Nastava
Svaki tjedan organizirano je 15 sati engleskog jezika (3 sata dnevno) i nastava se održava najčešće jedan tjedan ujutro a jedan popodne. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva certifikat o završenom tečaju.

Knjige i nastavni materijal
Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj i depoziti
Smještaj polaznika organiziran je u studentskoj rezidenciji u dvokrevetnoj sobi s kupaonicom. Za polaznike koji se odluče za smještaj u obitelji, smještaj je organiziran u dvokrevetnim sobama a kupaonica je zajednička s obitelji u kojoj se boravi. Od obitelji do škole putuje se u vlastitom aranžmanu. Uobičajena je procedura da škole naplaćuju od polaznika depozit za slučaj štete na prvi dan dolaska u školu koji se prilikom odlaska vraća ako je smještajna jedinica neoštećena. Iznos depozita je 30 EUR. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sva načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda naplaćuje se izravno od polaznika.

Obroci
Prehrana polaznika organizirana je na osnovi punog pansiona što uključuje doručak, ručak i večeru. Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje u koju putujete. Za polaznike koji se odluče za smještaj u obitelji, doručak i večera zajednička je s obitelji a ručak je organiziran u kantini u sklopu koledža.

Izleti i aktivnosti
Škola organizira izlete u bližu i dalju okolicu Dublina, a broj izleta uključen je u cijenu osnovnog aranžmana. Organizirani su prijevoz i vođenje, a ulaznice u objekte koji se posjećuju plaćaju se na licu mjesta. Škola organizira program sportskih, zabavnih i kulturnih aktivnosti tijekom popodnevnih i večernjih sati kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.

Viza
Nije potrebna za hrvatske državljane, potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju!

Struja
110 V – potreban adapter 

KLIMA: temperatura ljeti 15 - 20°C
VREMENSKA RAZLIKA: - 1 sat
NOVAC: 1 EUR = oko 7,70 kn
STRUJA: 220 V, potreban adapter za utičnicu (možete kupiti u Irskoj)
VIZA: nije potrebna za hrvatske državljane
GARDEROBA: ugodna, lagana, pamučna i praktična, te nešto toplija za eventualne hladnije dane. 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija