Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
London, Greenwich Maritime, Oxford International

London, Greenwich Maritime, Oxford International

GARANTIRANI POLAZAK!

već od18.590 knpo osobi
 • 15 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Grupni polazak: 01.07.2019.
 • Uzrast: 12-17
 • Engleski
Vrijednost višeAMEX AKCIJA: 500 kn popusta na osnovnu cijenu aranžmana kod plaćanja American Express karticama u PBZ Card, putničkoj agenciji!
4 cjelodnevna i 6 poludnevnih izleta tijekom boravka od dva tjedna!
Trajanje putovanja:15 dana / 14 noći
Rezervacija i kupovina
već od18.590 knpo osobi
Prikaži više Greenwich je poznat po brojnim znamenitostima i baroknim građevinama od kojih svakako izdvajamo Royal Observatory, National Maritime Museum, replika broda Cutty Sark, Royal Greenwich Park te Greenwich Market. Nalazi se u jugoistočnom dijelu Londona (Zona 2). Greenwich je odlično povezan sa središtem Londona tako da polaznici za svega petnaest minuta vožnje vlakom mogu nakon nastave uživati u mnogobrojnim znamenitostima tog predivnog grada. Za one koji žele vidjeti London sa rijeke Temze, Greenwich je odlična lokacija od koje se može i brodom stići do centra grada za manje od sat vremena i uživati u brojnim znamenitostima koje je moguće vidjeti tijekom vožnje.
Škola Oxford International organizira nastavu u sklopu povijesnog Old Royal Navale koledža čiji dio je uvršten na listu svjetske baštine UNESCO-a. Smještaj polaznika organiziran je od strane škole u studentskoj rezidenciji Daniel Defoe,  u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama koje dijele kupaonicu. Studentska rezidencija se nalazi na udaljenosti nekoliko minuta hoda od mjesta gdje se odvija nastava.
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. dan, ZAGREB – LONDON       

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera check in za London (Heathrow) dva sata prije polijetanja zrakoplova, podjela putnih dokumenata i prijava za let. Po slijetanju u zračnu luku London Heathrow, organizirani prijevoz do koledža u Greenwichu. Smještaj u sobe, poslijepodnevne i večernje animacije.

2. dan, LONDON  

Testiranje znanja engleskog jezika i razvrstavanje po grupama te prvi radni dan. Boravak na osnovi punog pansiona.

3.-14. dan, LONDON  

Nastava se održava u jutarnjim satima (u slučaju velikog broja prijavljenih polaznika škola zadržava pravo organizacije nastave jedan dan ujutro, sljedeći dan popodne ili jedan tjedan ujutro, a jedan poslije podne). Svaki dan prije ili poslije nastave (ovisno o rasporedu) organizirane su bogate i raznovrsne aktivnosti prema programu škole.

15. dan, LONDON – ZAGREB      

Organizirani prijevoz od koledža Greenwich Maritime do Zračne luke London Heathrow na let. Polijetanje zrakoplova za Zagreb i dolazak prema redu letenja.  
Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Polazak:

01.07.2019.

U paket aranžman su uključene sljedeće usluge:

Nastava: 15 nastavnih sati tjedno; polaznici će nakon izvršenog testiranja biti raspoređeni u grupe
Smještaj: studentska rezidencija na udaljenosti 10 minuta hoda od škole, jednokrevetne ili dvokrevetne sobe s kupaonicom; potrebno je ponijeti ručnike
Obroci: puni pansion (doručak, ručak i večera); kod odlaska na cjelodnevne izlete, umjesto ručka u koledžu, polaznicima je organiziran lunch paket
Program aktivnosti: društvene igre, modne revije, disko, karaoke, lov na blago, talent show, umjetničke radionice, filmske večeri, plesne radionice, izrada stripova, badminton, nogomet, odbojka, kriket, zumba, yoga, mini olimpijade. Sportske aktivnosti organizirane su u predivnom Greenwich parku koji se nalazi na pješačkoj udaljenosti od škole i smještaja.
Izleti: tijekom boravka od dva tjedna organizirana su dva cjelodnevna izleta u London ( St Paul`s katedrala, Posjet Tate Muzeju, vožnja brodom po Temzi (ulaznica uključena), posjet National Gallery, shopping u Covent Gardenu, Windsor), jedan cjelodnevni izlet u Cambridge (Cambridge tura i obilazak King's koledža s uključenom ulaznicom), jedan cjelodnevni izlet u Brighton (Brighton tura pješice i odlazak u Sea Life centar s uključenom ulaznicom) i šest poludnevnih posjeta muzejima i drugim znamenitostima u Londonu (Greenwich, Maritime Museum, Olympic Park, Westfield, British Museum, Regents Park, Kensington Museums, Brick Lane Market, Old Spitalfields Market)
Karta za javni gradski prijevoz u Londonu (zona 1 i 2)
Knjige i nastavni materijal
Svjedodžba i izvještaj na kraju tečaja
Nadzor i briga stručnog osoblja
Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – London – Zagreb u ekonomskoj klasi, s uključenim pristojbama
Prijevoz zračna luka – smještaj – zračna luka
Pratitelj iz Zagreba

U paket aranžman nisu uključene sljedeće usluge:

Polica putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja)


Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.


Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu ne obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Korisne informacije vezane uz grupni polazak:

Pratitelj grupe
Osoba, najčešće profesor stranih jezika, koja s polaznicima putuje i boravi tijekom cijelog putovanja, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršavanju obaveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u osnovni paket aranžman, a organizira ih škola.
Dolazak grupe na odredište
Grupu na odredištu čekaju predstavnici škole i organiziraju prijevoz do smještajnog objekta nakon čega slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Prvi obrok na dan dolaska je uglavnom večera (ovisi o vremenu dolaska u školu).
Ispitivanje znanja / raspored po grupama
Prvi radni dan u školi testira se znanje polaznika, te se na temelju ostvarenih rezultata testiranja raspoređuju po grupama. Škola vodi računa da u jednoj radnoj grupi od najviše 15 polaznika bude što manje učenika s istog govornog područja. Ako polaznik nije zadovoljan svojim rasporedom u grupu, o tome mora odmah obavijestiti svog pratitelja koji će učiniti sve potrebne aktivnosti kako bi se ponovilo testiranje ili pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Nastava
Tijekom boravka od jednog tjedna organizirano je 15 sati engleskog jezika (3 sata dnevno) u jutarnjim ili poslijepodnevnim satima. Zbog cjelodnevnih izleta mogućnost je da jedan dan nastava bude i u jutro i poslijepodne.. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva certifikat o završenom tečaju.
Knjige i nastavni materijal
Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.
Smještaj i depoziti
Smještaj polaznika organiziran je u studentskoj rezidenciji u sklopu koledža u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s kupaonicom. Uobičajena je procedura da škole naplaćuju od polaznika depozit za slučaj štete na prvi dan dolaska u školu koji se prilikom odlaska vraća ako je smještajna jedinica neoštećena. Iznos depozita je 30 GBP. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sv a načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda naplaćuje se izravno od polaznika.
Obroci
Prehrana polaznika organizirana je na osnovi punog pansiona što uključuje doručak, ručak i večeru. Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje u koju putujete.
Izleti i aktivnosti
Škola organizira izlete u bližu i dalju okolicu Londona, a broj izleta uključen je u cijenu osnovnog aranžmana. Organizirani su prijevoz i vođenje, a ulaznice u objekte koji se posjećuju (ako postoje) plaćaju se na licu mjesta osim ako nije navedeno da je ulaznica uključena. Škola organizira program sportskih, zabavnih i kulturnih aktivnosti tijekom popodnevnih i večernjih sati kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.
Viza
nije potrebna za hrvatske državljane, potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju!
Struja
110 V – potreban adapter 
KLIMA: temperatura ljeti oko 20°C
VREMENSKA RAZLIKA: -1 sat
JEZIK: engleski
NOVAC: 1 GBP = oko 8,6 kn 
STRUJA: 220 V / 110 V, potreban adapter!!! (Može se kupiti u UK!)
VIZA: nije potrebna za hrvatske državljane
GARDEROBA: ugodna, lagana, pamučna i praktična, te nešto toplija za eventualne hladnije dane. Ne zaboravite sunčane naočale, kupaće kostime, zaštitu od sunca i kišne kabanice. 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija