Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
Linguadue

Linguadue

MILANO, uzrast 18+ god.

 • Vlastiti prijevoz
 • Individualni polasci
 • Uzrast: 18+
 • Talijanski
2018. godina
Prikaži više
Škola Linguadue u Milanu od 1990. godine nudi polaznicima iz cijelog svijeta mogućnost usavršavanja talijanskog jezika. Smještena je u centru grada, u blizini stanice podzemne željeznice Lima. Na pješačkoj udaljenosti od škole nalaze se brojne povijesne znamenitosti, restorani, kafići i dućani. U sklopu škole polaznicima su na raspolaganju učionice opremljene audio i video opremom, prostorije za druženje polaznika, mali vrt, besplatan pristup internetu. Škola nakon nastave i vikendom nudi mogućnost odlaska na organizirane aktivnosti i izlete gdje se dodatno može usavršiti jezik kroz druženje s nastavnicima i drugim polaznicima.
 • Opis tečaja
 • Opis smještaja
 • Datumi i cijene
 • Više o školi
 • Više o destinaciji
 • Galerija
Opći tečaj (Standard)  - uključuje 20 nastavnih sati tjedno u grupi do 14 polaznika. Osnovni tečaj koji je pogodan za kombinaciju s drugim tečajevima. Tečaj može trajati minimalno dva tjedna. Minimalni stupanj znanja: osnovni. Uzrast potreban za tečaj je 18+.

Intenzivni tečaj (Intensive) – uključuje 30 nastavnih sati tjedno u grupi do 14 polaznika. Pogodan za polaznike koji žele u kratkom roku steći učinkovite jezične vještine. Tečaj može trajati minimalno dva tjedna. Minimalni stupanj znanja: osnovni. Uzrast potreban za tečaj je 18+. 
Super Intenzivni tečaj (Super Intensive) – uključuje 20 nastavnih sati tjedno u grupi do 14 polaznika + 10 sati individualne nastave tjedno. Pogodan za polaznike koji žele u kratkom roku steći učinkovite jezične vještine. Tečaj može trajati minimalno dva tjedna. Minimalni stupanj znanja: osnovni. Uzrast potreban za tečaj je 18+.

Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

OBITELJsmještaj je moguć u standardnoj obitelji, uglavnom u rezidencijalnom dijelu Milana. Udaljenost od obitelji do škole je najviše 30 minuta javnim prijevozom. Smještaj je ovisno o odabiru moguć u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi bez obroka, na osnovi noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona. Smještaj se računa od nedjelje u dolasku do subote u odlasku. Dvokrevetna soba može se rezervirati samo za dvije osobe koje putuju i borave zajedno u istom terminu. Minimalni uzrast polaznika za smještaj u obitelji je 18 godina.

STUDENTSKI STAN - nalazi se na udaljenosti od najviše 30 minuta javnim prijevozom od škole. Smještaj je ovisno o odabiru moguć u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi bez obroka. Studentski stanovi sastoje se od dvije ili tri sobe gdje polaznici najme jednu sobu te dijele zajedničku kuhinju i kupaonicu s ostalim osobama unutar stana. Smještaj se računa od nedjelje u dolasku do subote u odlasku. Dvokrevetna soba može se rezervirati samo za dvije osobe koje putuju i borave zajedno u istom terminu. Minimalni uzrast polaznika za smještaj u studentskom stanu je 18 godina.

STUDENTSKA REZIDENCIJA - nalazi se na udaljenosti od najviše 30 minuta javnim prijevozom od škole. Smještaj je ovisno o odabiru moguć u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi bez obroka. Sve sobe su s privatnom kupaonicom dok se kuhinja dijeli s nekoliko polaznika. Dvokrevetna soba može se rezervirati samo za dvije osobe koje putuju i borave zajedno u istom terminu. Smještaj se računa od nedjelje u dolasku do subote u odlasku. Najam posteljine i ručnika je uključen u cijeni smještaja. Minimalni uzrast polaznika za smještaj u studentskom stanu je 18 godina. 
Upisnina za tečaj - 616 kn
TEČAJBROJ SATI TJEDNO2 TJEDNA3 TJEDNA4 TJEDNA
Standardni tečaj20 nastavnih sati3.003 kn4.505 kn6.006 kn
Intenzivni tečaj30 nastavnih sati4.620 kn6.930 kn9.240 kn
Super intenzivni tečaj20 sati u grupi plus 10 sati individualne nastave10.164 kn15.246 kn20.328 kn


TIP SMJEŠTAJATIP SOBEUSLUGA2 TJEDNA3 TJEDNA4 TJEDNA
Obitelj 1/1 sobanoćenje s doručkom2.695 kn4.043 kn5.390 kn
Obitelj1/1 sobapolupansion4.158 kn6.237 kn8.316 kn
Studentski stan1/1 sobabez obroka2.541 kn3.812 kn5.082 kn
Studentska rezidencija1/1 sobabez obroka3.234 kn4.851 kn6.468 kn • 1 nastavni sat traje 45 minuta
 • Uzrast 18+
 • Početak tečaja može biti svaki ponedjeljak. Ako je ponedjeljak praznik, tečaj započinje u utorak. Propuštena nastava za dan praznika se ne nadoknađuje.
 • Praznici u 2017.: 17.4., 25.4., 1.5., 2.6., 15.8., 1.11., 8.12.2017.
 • Totalni početnici imaju određene datume za početak tečaja: 6.2. 6.3., 3.4., 2.5., 29.5., 26.6., 10.7., 7.8., 4.9., 2.10., 30.10., 27.11.2017.
 • Tumačenje oznaka uz smještaj: N/D - noćenje s doručkom, POL - polupansion, BO - bez obroka
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova www.mvep.hr
Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.
Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

MILANO - Linguadue


Adresa škole:

LINGUADUE
Corso Buenos Aires 43
20124 MILANO
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija