Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
GLS Berlin

GLS Berlin

BERLIN, uzrast 18+ god.

 • Vlastiti prijevoz
 • Individualni polasci
 • Uzrast: 18+
 • Njemački
Mogućnost tečaja i smještaja u studentskoj rezidenciji na istoj lokaciji!
Prikaži više
GLS  - jedna od vodećih berlinskih jezičnih škola nudi tečajeve njemačkog jezika za odrasle tijekom cijele godine. Škola se nalazi u trendi dijelu Berlina – Prenzlauer Bergu. Proteže se na nevjerojatnih 9.000m2, te je prava zelena oaza u samom centru Berlina. Svake godine posjeti je više od 5000 polaznika iz više od 60 svjetskih zemalja.  Polaznicima su u sklopu GLS Campusa na raspolaganju odlični sadržaji kao što su: 55 prostranih i svijetlih učionica, prostorija s 15 računala za korištenje s besplatnim pristupom internetu, besplatan Wi Fi u sklopu cijelog campusa, knjižara, knjižnica, prostrano dvorište,  kafić s vrtnom terasom, restoran sa sunčanom terasom, 50 studio apartmana za smještaj te 72 premium sobe u sklopu koledža.
 • Opis tečaja
 • Opis smještaja
 • Datumi i cijene
 • Više o školi
 • Više o destinaciji
 • Galerija

Opći tečaj (Standard)  - uključuje 20 nastavnih sati tjedno u grupi do 12 polaznika. Osnovni tečaj koji je pogodan za kombinaciju s drugim tečajevima. Tečaj može trajati minimalno jedan tjedan. Tečaj se održava od ponedjeljka do petka od 09,00 do 12,30 sati. Tečaj je pogodan za sve stupnjeve znanja od početnog do naprednog. Uzrast potreban za tečaj je 18+.


Polu-intenzivni tečaj (Semi-Intensive) – uključuje 20+5 nastavnih sati tjedno u grupi do 12 polaznika. 20 nastavnih sati održava se od ponedjeljka do petka od 09,00 do 12,30 sati. 5 nastavnih sati tjedno održava se utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnim satima. Tečaj može trajati minimalno jedan tjedan. Tečaj je pogodan za sve stupnjeve znanja od početnog do naprednog. Uzrast potreban za tečaj je 18+.


Intenzivni tečaj (Intensive) – uključuje 30 nastavnih sati tjedno (20 nastavnih sati tjedno u grupi do 12 polaznika te 10 nastavnih sati tjedno u manjoj grupi do 6 polaznika). Trajanje nastave je od ponedjeljka do petka od 09,00 do 14,45 sati. Tečaj može trajati minimalno jedan tjedan. Tečaj je pogodan za sve stupnjeve znanja od početnog do naprednog. Uzrast potreban za tečaj je 18+.


Super Intenzivni tečaj (Crash) – uključuje 30 nastavnih sati tjedno. (20 nastavnih sati tjedno u grupi do 12 polaznika te 10 sati individualne nastave tjedno). Trajanje nastave je od ponedjeljka do petka od 09,00 do 14,45 sati. Pogodan za polaznike koji žele u kratkom roku steći učinkovite jezične vještine. Tečaj može trajati minimalno jedan tjedan. Tečaj je pogodan za sve stupnjeve znanja od početnog do naprednog. Uzrast potreban za tečaj je 18+.


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti
OBITELJ – smještaj je moguć u standardnoj obitelji, uglavnom u rezidencijalnom dijelu Berlina. Udaljenost od obitelji do škole je najviše 50 minuta javnim prijevozom. Smještaj je ovisno o odabiru moguć u jednokrevetnoj sobi na osnovi polupansiona. Kupaonica je zajednička za korištenje s obitelji u kojoj se boravi. Posteljina i ručnici za korištenje uključeni su u cijeni smještaja. Minimalni uzrast polaznika za smještaj u obitelji je 18 godina.
 
STUDENTSKA REZIDENCIJA GLS  - nalazi se u sklopu škole. Smještaj je ovisno o odabiru moguć u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi na osnovi noćenja s doručkom. Posteljina i ručnici za korištenje uključeni su u cijeni smještaja. Polaznici u sklopu smještaja imaju WiFi, televizor i telefon. Po dolasku u smještaj plaća se sigurnosni depozit za štete u iznosu EUR 100 koji se na odlasku vraća ako nije počinjena šteta u smještaju. Po odlasku iz smještaja plaća se usluga čišćenja u iznosu od EUR 30. Minimalni uzrast polaznika za smještaj je 18 godina. 
TEČAJBROJ SATI TJEDNO1 TJEDAN2 TJEDNA3 TJEDNA4 TJEDNA
Opći tečaj 20 sati ujutro1.502 kn2.387 kn3.581 kn4.774 kn
Intenzivni tečaj30 sati tjedno2.387 kn4.312 kn6.468 kn8.624 kn


SMJEŠTAJTIP SOBEUSLUGA1 TJEDAN2 TJEDNA3 TJEDNA4 TJEDNA
Obitelj1/1 sobapolupansion2.449 kn4.404 kn6.776 kn9.148 kn
Studentska rezidencija GLS (standard)1/1 sobanoćenje s doručkom3.326 kn6.106 kn9.394 kn12.682 knMolimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova www.mvep.hr
Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.
Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

BERLIN - GLS Berlin


Adresa škole:

GLS BERLIN
Kastanienallee 82
10435 Berlin

Sadržaji u sklopu škole:

 • 55 učionica
 • knjižnica
 • kantina
 • restoran
 • studentska rezidencija za smještaj 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija