Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
Španjolskom od sjevera do juga

Španjolskom od sjevera do juga

BILBAO – SAN SEBASTIÁN – PAMPLONA – BURGOS – MADRID – VALENCIJA – BARCELONA

već od5.590 knpo osobi
 • 6 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polazak: 04.10.2018.
Rezervacija i kupovina
već od5.590 knpo osobi
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. dan, ZAGREB – PRAG – BILBAO

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman u 05.00h. Polijetanje zrakoplova za Prag na letu Czech Airlinesa, OK 819 u 07.00h. Dolazak u 08.35h te nastavak leta za Bilbao na letu OK 708 u 11.20h. Po dolasku u 13.55h obavljanje pograničnih formalnosti te prijevoz autobusom do hotela uz panoramski razgled grada. Vožnja komercijalnom i financijskom četvrti Ensanche; starim dijelom grada uz San Mamés, stadion poznatog nogometnog kluba Athletic Bilbao, novom urbanom četvrti Abandoibarra u kojoj se nalazi Kongresna i koncertna dvorana Euskalduna i dalje uz veličanstveno zdanje Muzeja Guggenheim do hotela. Prijava i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora odlazak u središte grada, susret s lokalnim vodičem i razgled stare srednjovjekovne gradske jezgre (Casco Viejo); Opera Arriaga; Novi trg; crkva sv. Antuna; Art Nouveau tržnica La Ribera; gotička katedrala sv. Jakova s kraja 15. st.; Gradska vijećnica. Nakon ove šetnje posjetite jednu od lokalnih taverni i svakako isprobajte razne vrste tradicionalnih pintxosa, tipične zalogajčiće na kruhu kojeg Baski rado konzumiraju tijekom druženja. Povratak u hotel. Noćenje. 

2. dan, BILBAO – SAN SEBASTIÁN – PAMPLONA – BILBAO

Doručak. Današnji dan iskoristite za odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet do San Sebastiána i Pamplone. Vožnja kantabrijskom obalom do elegantnog San Sebastiána, mondenog ljetovališta i sjedišta filmskog festivala „Zlatna Školjka“. Panoramska vožnja gradom u kojem vlada savršen sklad tradicionalnog i modernog te u nastavku šetnja starim dijelom grada Parte Vieja, šarmantnim središtem grada kojeg karakteriziraju uske užurbane ulice s brojnim restoranima i barovima u kojima je moguće probati specijalitete baskijske gastronomije. Nakon San Sebastiána odlazak prema Pamploni, gradu kojeg su osnovali Rimljani 75. godine prije Krista. Razgled grada: trg Constitorial; gradska vijećnica; gotička crkva San Saturnino; najstarija građevina – Camara de Comptos; crkva sv. Lovre u kojoj se nalazi kapelica sv. Fermina, zaštitnika grada; palača Navarre, katedrala sv. Marije iz 13.st. Pamplona je poznata i po Festivalu sv. Fermina, tijekom kojeg se održava i tradicionalna ulična utrka s bikovima. Kraće slobodno vrijeme za osobne programe te povratak u Bilbao. Noćenje. 

3. dan, BILBAO – BURGOS– MADRID

Nakon doručka predlažemo fakultativni posjet Muzeju moderne i suvremene umjetnosti Guggenheim, remek-djelu čuvenog kanadsko-američkog arhitekta Franka Owena Gehryja. Jedinstvena struktura ovog prekrasnog primjera avangardne arhitekture 20.st. izgrađena od stakla i titana koja se prostire na površini od preko 3 ha. Slijedi polazak prema Madridu, s usputnim zaustavljanjem u Burgosu u autonomnoj zajednici Kastilja i León, na ruti hodočasničkog Puta svetog Jakova. Burgos, grad bogate povijesti kojeg između ostalog krasi impresivna gotička katedrala Djevice Marije (dio UNESCO-a) te brojne crkve i srednjovjekovne palače. Nakon kraćeg odmora put nastavljamo prema španjolskoj prijestolnici. Dolazak u Madrid u večernjim satima te prijava i smještaj u hotel. Noćenje.   

4. dan, MADRID

Nakon doručka odlazimo na razgled grada, panoramskom vožnjom i pješice: Paseo de la Castellana, najveća i najšira gradska avenija; Santiago Bernabeu, nogometni stadion Real Madrida, najtrofejnijeg kluba na svijetu; Plaza de Colón, trg s fontanama i spomenikom Kristoforu Kolumbu; Plaza de Cibeles, kultni madridski trg na kojem se nalaze Palacio de Comunicaciones, sjedište madridskog gradonačelnika i fontane de Cibeles, posvećene istoimenoj božici plodnosti; Parque del Retiro, zelena oaza uređena u klasicističkom stilu; Paseo del Prado, jedna od značajnijih avenija u gradu s mnogim muzejima; Plaza del Sol, najpoznatiji madridski trg, Plaza Mayor, impozantan središnji gradski trg iz 17.st.; Plaza de Oriente, na kojem se nalaze Palacio Real, najveća zapadnoeuropska kraljevska palača i madridska katedrala, posvećena Majci Božjoj; Španjolski trg kojim dominiraju dva nebodera (Torre de Madrid, popularno zvan «Žirafa»,) i statua najpoznatijeg španjolskog književnika, Miguela Cervantesa; Gran Vía, najživlja gradska ulica u kojoj se nalazi zgrada Telefonice iz koje je Ernest Hemingway slao izvještaje za vrijeme Građanskog rata. U poslijepodnevnim satima predlažemo individualan posjet slavnom španjolskom muzeju Prado u kojem se nalaze brojna vrhunska umjetnička djela slavnih majstora europskog slikarstva ili pak šetnju čuvenom Gran Vía, španjolskim Broadway-om, ulicom na kojoj su smještene najreprezentativnije građevine, kazališta, trgovine španjolskih i drugih svjetskih modnih marki. Noćenje. 

5. dan, MADRID – VALENCIJA – BARCELONA

Doručak i odlazak prema Valenciji, gradu burne prošlosti, koji je nekoliko puta prelazio iz ruku Maura u ruke kršćana i obrnuto. Po dolasku razgled grada panoramskom vožnjom i pješice: Grad umjetnosti i znanosti, čuvenog arhitekta Santiaga Calatrave; trg Reina, jedno od najstarijih i najprometnijih mjesta u gradu; katedrala Uznesenja Naše Gospe od Valencije, interesantan spoj maurske arhitekture i španjolske gotike, u kojoj se čuva Sveti gral za koji mnogi vjeruju da je kalež s Kristove Posljednje večere; Llotja de la Seda - burza svile iz 15.st. (dio UNESCO-ve svjetske baštine); barokna Gradska vijećnica iz 18.st.; El Mercat Central - glavna tržnica, remek-djelo suvremene arhitekture, jedna od najvećih tržnica u Europi i najljepša u cijeloj Španjolskoj. Nakon razgleda svakako navratite u jedan od lokalnih restorana i probajte autentičnu paellu, jer ovo jelo je nastalo upravo u Valenciji. Slijedi polazak prema Barceloni uz vožnju Obalom narančinog cvijeta (Costa del Azahar) i Zlatnom obalom (Costa Dorada). Po dolasku u večernjim satima, prijava i smještaj u hotel. Noćenje. 

6. dan, BARCELONA – ZAGREB 

Nakon doručka odlazak javnim prijevozom do Sagrade Familie, jedne od najslavnijih svjetskih katedrala, najvećeg nedovršenog Gaudíjevog projekta i dalje do najstarijeg dijela grada - Gotičke četvrti, jedne od najočuvanijih i najljepših u Europi, sa spletom uskih krivudavih uličica. Šetnja ulicom Portal del'Angel do katedrale sv. Eulalije, zaštitnice grada, iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjer katalonske gotike. Put dalje vodi preko Kraljevskog trga gdje je smješten Povijesni muzej grada u kojem se nalaze najprostranije podzemne rimske ruševine na svijetu, pa preko Trga sv. Jakova gdje se nalaze Generalitat i Gradska vijećnica, ulicom Ferrán i legendarnom Picassovom uličicom Avignyó do Plaça Reial, čuvenoj po Gaudijevim svjetiljkama. Potom šetnja Ramblom, najživljom gradskom avenijom i pješačkom zonom koja povezuje Katalonski trg, središte novog grada, i Port Vell, staru luku te posjet živopisnoj tržnici La Boqueria. Slijedi kraće slobodno vrijeme za osobne programe te prijevoz do zračne luke. Prijava na direktan let Croatia Airlinesa, na liniji OU 375 u 18.20h; s očekivanim dolaskom u Zagreb u 20.20h. Završetak programa.


Odgovorni organizator putovanja: GO d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:

04.10.2018.

Cijena aranžmana uključuje:

Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema programu; Prijevoz turističkim autobusom prema programu; Smještaj u Bilbau u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom; Smještaj u Madridu u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom; Smještaj u Barceloni u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom; Razglede prema programu; Pratitelja putovanja; Pripremu i organizaciju putovanja te jamčevinu. 

Cijena aranžmana ne uključuje:

obaveznu doplatu za pristojbe zračnih luka od 1.390 kn (podložno promjeni); doplatu za jednokrevetnu sobu od 1.490 kn; ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda; karte javnog gradskog prijevoza; doplate za fakultativne sadržaje, izlete i obroke koji nisu predviđeni programom; osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje i putno osiguranje (preporučamo). 


Izračun je rađen na osnovi najmanje 17 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

Odgovorni organizator putovanja: GO d.o.o. - Opći uvjeti

Popusti na trećem, pomoćnom ležaju u sobi:

Dijete 2 – 11,99 godina: 500 kn
Odrasla osoba: 300 kn 
Napomena:
Smještaj u trokrevetnoj sobi
Trokrevetne sobe se najčešće sastoje od 2 odvojena ili 1. bračnog ležaja + pomoćni krevet.
Kvadratura sobe često je ista ili slična dvokrevetnoj sobi te time komoditet može biti smanjen. 

Fakultativna ponuda, cijena po osobi (uz najmanje 10 osoba):

Cjelodnevni izlet San Sebastián & Pamplona: 990 kn
 • uključeno: prijevoz autobusom, razgled prema programu u pratnji lokalnih vodiča, ulaznica za katedralu u Pamploni 
Muzej Guggenheim: 90 kn
 • uključeno: rezervacija i ulaznica s audio vodičem na engleskom jeziku 

Informativne cijene ulaznica po osobi, plaćanje na licu mjesta:

Burgos: katedrala 6 €
Madrid: Kraljevska palača 10 € ● Muzej Prado 15 € ● jednodnevna karta javnog gradskog prijevoza 8,40 €
Valencija: katedrala 4 €
Barcelona: Sagrada Familia 15 € ● jednodnevna metro karta 7,60 €

RED LETENJA:

OK 819  04OCT   ZAGREB          PRAG            07:00    08:35
OK 708  04OCT   PRAG              BILBAO         11:20    13:55
OU 375  09OCT   BARCELONA   ZAGREB       18:20    20:20

NAPOMENE:

Molimo da obratite pažnju o propisima vezanim uz prijevoz prtljage u međunarodnom zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Za prtljagu je odgovorna zrakoplovna kompanija. Po osobi dozvoljeno je nositi 1 komad prtljage maksimalne težine do 23 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov, dozvoljeno je po osobi jedan komad ručne prtljage unjeti u zrakoplov (max 8 kg). Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. U slučaju promjene reda letenja (vremena, zračne luke) organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja.
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od hrvatskih standarda.
Cijene fakultativne ponude bazirane su prema stanju iz veljače 2018. i mogu biti podložne promjeni.
Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja GO putničke agencije

Barcelona

Klima: mediteranska klima sa blagim ljetima i blagom zimom.
Vremenska razlika: nema vremenske razlike
Novac: službena valuta je Euro (€). Novac se može promijeniti u bankama, poštanskim uredima.
Jezik: španjolski, ali se možete sporazumijevati na engleskom
Struja: 110 V/ 220 V 50 Hz
Hrana i piće: U Barceloni ima bezbroj restorana koji nude tipičnu španjolsku kuhinju koja se sastoji od dosta morske hrane i specijaliteta. Najpoznatije jelo je paella (plodovi mora sa rižom). Španjolska ima i svoja tradicionalna pića kao što su vino, brandy, cacaolat te cava (španjolski šampanjac), pivo. Piti isključivo flaširanu vodu!
Odjeća: ljeti ponijeti laganiju odjeću i otvorenu obuću. Uzeti obuću koja će biti udobna za cjelodnevno šetanje. Zimi se treba obući slojevito.
Kupovina: tipični suveniri, koža, lepeze, keramički tanjuri, slatkiši, nakit, šalovi. Većina trgovina je otvorena od 9,30 do 20,30 sati od ponedjeljka do petka. Manje trgovine imaju dvosatnu stanku za objed.
Prijevoz: podzemna željeznica, autobusi, vlakovi, tramvaji, žičara, noćni autobusi i autobusi za razgledavanje grada. Za obilazak grada mogu se koristiti svi od navedenih javnih prijevoza zbog svoje velike pokrivenosti u gradu. Podzemna željeznica prometuje od 05.00 sati do 00.00 sati od nedjelje do četvrtka a petkom od 05.00 sati do 02.00 sati.
Mobiteli:roaming uslugu imaju sva tri hrvatska operatera 
Viza: nije potrebna za državljane RH. Potrebno je imati važeću osobnu kartu ili putovnicu koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u državu.
Cjepljenje: nije potrebno

Madrid

Klima: kontinentalna i mediteranska klima sa vrućim ljetima i blagom zimom.
Vremenska razlika: ista vremenska zona
Novac: Službena valuta je Euro (€). Novac se može promijeniti u bankama, poštanskim uredima.
Jezik:  službeni jezik je španjolski. Govori se engleski, francuski i njemački.
Struja: 230v. Potreban je adapter.
Mobitel: roaming usluga dostupna je za sve mobilne operatere iz Hrvatske
Hrana i piće:  U Madridu ima bezbroj restorana koji nude tipičnu španjolsku kuhinju koja se sastoji od dosta morske hrane i specijaliteta. Najpoznatije jelo je paella (plodovi mora sa rižom). Španjolska ima i svoja tradicionalna pića kao što su vino, pivo, brandy, cacaolat te cava (španjolski šampanjac). Piti isključivo flaširanu vodu!
Odjeća: Ljeti ponijeti laganiju odjeću i otvorenu obuću. Uzeti obuću koja će biti udobna za cjelodnevno šetanje. Zimi se treba obući slojevito.
Kupovina: tipični suveniri, koža, lepeze, keramički tanjuri, slatkiši, nakit, šalovi
Prijevoz: podzemna željeznica, autobusi i vlakovi. Za obilazak grada mogu se koristiti svi od navedenih javnih prijevoza zbog svoje velike pokrivenosti u gradu. Podzemna željeznica prometuje od 06.00 sati do 01.30 sati.
Viza: nije potrebna. Potrebno je imati važeću osobnu kartu koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u državu.
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija