Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
PERU I BOLIVIJA

PERU I BOLIVIJA

PERU I BOLIVIJA

 • 12 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polasci:
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. DAN: ZAGREB – AMSTERDAM – LIMA

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji OU 450 (Croatia Airlines) u 08:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Nastavak leta za Limu u 12:35 sati na liniji KL 743. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Limu predviđen je u 19:15 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku u Limu sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i transfer do hotela. Prijava u hotel i noćenje. 

2. DAN: LIMA - AREQUIPA

Doručak u hotelu. Odlazak u organizirani poludnevni razgled grada u pratnji vodiča. Razgled započinje modernom četvrti Miraflores i povijesnim dijelom San Isidro koji je proglašen svjetskom kulturnom baštinom UNESCO-a te panoramski posjet Huaca Huallamarca. Renesansa, barok i neoklasicizam također su obilježili Peru te neke od skoro pa savršeno očuvanih građevina pokazat će vam prošlost i sadašnjost ovog dijela svijeta. Jedan od najbolje očuvanih primjera je katedrala iz 16. stoljeća gdje se nalaze ostaci španjolskog konkvistadora Francisca Pizzara. Zaustavljanje kod najposjećenije crkve Svetog Franje iz 1674. Podvodni tuneli i katakombe ispod crkve bili su do 1808. godine grobnice, te se u njima još uvijek nalaze brojni ostaci tijela, poput lubanja i kostiju. Ručak u lokalnom restoranu. Transfer do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Arequipi. Odlazak u hotel i noćenje.  

3. DAN: AREQUIPA

Odlazak u poludnevni razgled grada i samostana Sv. Cataline. Posjet Bijelom Gradu, jednom od najvažnijih znamenitosti u Peruu, okruženog s tri vulkana koji datira iz 1540. g. i napravljen je u potpunosti od vulkanskog kamena po kojem je dobio i ime. Obilazak glavnog trga i njegove kolonijalne zgrade, crkve Isusa Krista, poznate američke Sikstinske kapele te manastiru Sveta Katalina. Zatim slijedi obilazak četvrti Cayma i Yanahuara. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel i noćenje. 

4. DAN: AREQUIPA – COLCA – PUNO

Doručak u hotelu. Ranojutarnji odlazak prema gradu Yura i nacionalnom rezervatu Aguada Blanca i Pampa Canahuas. Po putu zaustavljanje u Patahuasi i nastavak puta prema selu Chivay gdje slijedi ručak u lokalnom restoranu. Poslijepodne odlazak u Caleru na uživanje u termalnim bazenima. Večera i noćenje.     

5. DAN: AREQUIPA – PUNO

Doručak. Odlazak prema Cruz del Condor, mjesto s kojeg se najbolje pruža pogled na kanjon Colca i ukoliko vrijeme dozvoljava let iznad kanjona. Ručak. Nastavak putovanja prema gradovima Maca, Yanque i Chivay te na kraju Puno. Noćenje. 

6. DAN: PUNO – LA PAZ

Doručak. Odlazak na izlet prema sjeveru prolazeći uz najznačajnija obilježja tih prostora, od jezera Titicace do Copacabane, ugodnog gradića na obali jezera. Vožnja gliserom do otoka Moon gdje se nalazi hram Inak Uyu, ostavština Inka i nastavak krstarenja prema otoku Sun, posjet svetoj fontani i velikim stepenicama Inka. Ručak u restoranu i posjet radionici lokalnih rukotvorina. Povratak gliserom prema Copacabani i Huatajati. Po dolasku posjet selima gdje ćete vidjeti iglue od blata, sresti se s lokalnim obiteljima i vidjeti ljame i alpake. Odlazak u hotel i noćenje. 

7. DAN: LA PAZ

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled La Paza, koji se ubraja među najviše gradove na svijetu. Razgled započinje najznačajnijim mjestima u starom gradu Plaza Murillo i Jean ulica sa svojom kolonijalnom arhitekturom. Nastavak razgleda ulica i tržnice te crkve San Francisco, Zlatni muzej repliku hrama Tiwanaku,  te na kraju Dolina mjeseca (Valle de la Luna) otkuda se pruža uistinu jedinstveni pogled na planine kojima je La Paz okružen. Povratak u hotel i noćenje. 

8. DAN: LA PAZ – CUSCO

Doručak. Transfer do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Cuscu. Po dolasku slijedi odlazak u Svetu Dolinu. Na putu zaustavljanje u Awanakanchi te na tržnici Pisac i u Ollantayambu, Peruansko vojno, vjersko i agrikulturalno središte koje se nalazi na vrhu planine s fascinantnim pogledom na grad i ulice i kanale koje su ostale nepromijenjene otkada su ih inke gradile. Ručak. Odlazak u hotel i noćenje.   

9. DAN: CUSCO – LA PAZ

Doručak. Odlazak do željezničke stanice Ollanta. Vožnja vlakom kroz dolinu Inka do mjesta Aguas Calientes. Prijevoz mini busom do ruševina starog grada Machu Picchu, što u prijevodu znači stari vrh. Machu Picchu je otkrio Hiram Bingam 1911. godine i jedno je od najljepših i najzagonetnijih mjesta na svijetu ne samo zbog prekrasne prirode, nego i zbog čudesne flore i faune, jedinstvene u svijetu. Pauza za ručak koji će biti u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima povratak vlakom. Odlazak u hotel. 

10. DAN: CUSCO

Doručak. Odlazak u razgled tijekom kojeg ćete vidjeti Plaza Mayor (glavni trg), zatim Hram sunca (Coricancha) te Katedralu. Posjet obližnjim arheološkim nalazištima: Kenko (Quenqo) s podzemnim galerijama i polukružnim amfiteatrom; Tambomachay - izvor vode i kupalište Inka, Puca Pucara - crvena tvrđava na vrhu brda, Sacsayhuaman tvrđava - impozantni primjer vojne arhitekture Inka izgrađen od blokova granita. Povratak u hotel. Noćenje. 

11. DAN: CUSCO

Doručak. Odlazak u zračnu luku i polijetanje zrakoplova prema Limi. Nastavak putovanja prema Parizu u 19:15 sati na liniji AF 483. 

12. DAN: PARIZ - ZAGREB

Dolazak u Pariz u 13:40 sati i nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji AF1560 u 15:00 sati. Dolazak u Zagreb u 16:55 sati.


Odgovorni organizator putovanja: Atlas plus d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:


CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom Zagreb – Amsterdam – Lima – Pariz - Zagreb, unutarnji letovi, 10 noćenja u hotelima 3*, obroci prema programu, voditelja putovanja i lokalnog vodiča, organizaciju putovanja. 

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

zrakoplovne pristojbe, obavezne i ostale doplate, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, napojnice vodiču i vozaču 60 EUR - plaćanje na licu mjesta, plaćanje prilikom rezervacije putovanja.


Izračun je rađen na osnovi najmanje 15 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

Odgovorni organizator putovanja: Atlas plus d.o.o. - Opći uvjeti
First minute popust 5% na osnovnu cijenu za rezervacije do 60 dana prije polaska.
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Ne može se kombinirati s first minute popustom ili nekim drugim popustom.
NAPOMENA:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija