Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
KUBA - HAVANA

KUBA - HAVANA

HAVANA

 • Zrakoplov
 •  Individualni polasci
AVIOKARTEMogućnost rezervacije aviokarte po povoljnim cijenama. Cijene provjerite na našoj internet stranici pod aviokarte!
Prikaži više

Kuba - Egzotična zemlja, nekada utočište američke mafije, a danas privlačno odredište turistima cijelog svijeta. Glavni grad Havana je biser arhitekture 19. i 20. stoljeća, koji je blistao punim sjajem do vremena kada je Fidel Castro poveo revoluciju i 1. siječnja 1959. godine uveo komunistički poredak..  Zemlja vedrih, nasmijanih ljudi, koji su, iako žive u siromaštvu, u svakom trenutku spremni pozirati i sasvim spontano porazgovarati s vama, salse, živog ritma, cigara, lijepih žena, nostalgije, romantike…  Ne zaboravite kušati razne koktele: Cuba libre, Mojito, Margarita, Pina Colada ili možda izvrstan rum Havana Club, Anejo …

 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija
HOTEL TELEGRAFO 4* HAVANAUSLUGA01.05.-31.10.
Standard sobaDoručak1.740 kn
Cijena hotelskog smještaja u dvokrevetnoj sobi po osobi uključuje: smještaj u izabranom hotelu na osnovi 3 noćenja s navedenom uslugom prehrane, organizaciju i pripremu putovanja

PALACIO DEL MARQUEST DE SAN FELIPE 4*- HAVANAUSLUGA01.05.-31.10.
Standard sobaDoručak2.700 kn
Cijena hotelskog smještaja u dvokrevetnoj sobi po osobi uključuje: smještaj u izabranom hotelu na osnovi 3 noćenja s navedenom uslugom prehrane, organizaciju i pripremu putovanja

IBEROSTAR PARQUE CENTRAL 5* HAVANAUSLUGA01.05.-14.07.15.07.-24.08.25.08.-31.10.
Standard Modern sobaDoručak2.230 kn2.465 kn2.230 kn
Cijena hotelskog smještaja u dvokrevetnoj sobi po osobi uključuje: smještaj u izabranom hotelu na osnovi 3 noćenja s navedenom uslugom prehrane, organizaciju i pripremu putovanja

SARATOGA 5* HAVANAUSLUGA01.05.-15.05.16.05.-14.10.15.10.-31.10.
Deluxe Patio soba-4.790 kn2.915 kn4.790 kn
Cijena hotelskog smještaja u dvokrevetnoj sobi po osobi uključuje: smještaj u izabranom hotelu na osnovi 3 noćenja s navedenom uslugom prehrane, organizaciju i pripremu putovanja


Cijena hotelskog smještaja u dvokrevetnoj sobi po osobi uključuje:

smještaj u izabranom hotelu na osnovi 3 noćenja s navedenom uslugom prehrane, organizaciju i pripremu putovanja. 

INFORMATIVNE CIJENE LETOVA NA NAJNIŽOJ EKONOMSKOJ KLASI:

01.05.2017.-31.10.2017.

od 3.635 kn

 

Cijena zrakoplovne karte po osobi uključuje:

let Zagreb – Havana – Zagreb preko jedne od europskih zračnih luka (Izračun cijene je rađen uz pretpostavku najniže ekonomske klase na letovima aviokompanije KLM (KL). Moguće rezervacije i na letovima drugih aviokompanija uz doplatu. 

Cijena zrakoplovne karte po osobi ne uključuje:

pristojbe zračnih luka koje se obvezatno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, a konačan iznos pristojbi ovisi o aviokompaniji na kojoj je rađena rezervacija leta i promjenjiv je do dana izdavanja zrakoplovnih karata – okviran iznos zrakoplovnih pristojbi po osobi iznosi 2.063 kn, naknadu za izdavanje karte koja se obvezatno plaća prilikom rezervacije leta 370 kn.

Cijena hotelskog smještaja i zrakoplovne karte po osobi ne uključuje:

turističku kartu koju je obvezno ishoditi prije polaska na putovanje, a iznosi 430 kn po osobi, osobne troškove tijekom putovanja i napojnice lokalnim davateljima usluge, paket putnog osiguranja (zdravstveno, od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza).

NAPOMENE:

navedene cijene letova i smještaja su informativne. Rezervacije se rade isključivo na upit. Informacije o točnoj cijeni, kao i raspoloživost smještaja mogu se saznati na prodajnom mjestu. 


Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, PBZ Card d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
NAPOMENE: navedene cijene letova i smještaja su informativne. Rezervacije se rade isključivo na upit. Informacije o točnoj cijeni, kao i raspoloživost smještaja mogu se saznati na prodajnom mjestu.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Kuba

Službeno ime: Republika Kuba
Geografski položaj: Kuba je najveći karipski otok smješten između Karipskog mora i Atlanskog oceana, južno od Floride. 
Površina i broj stanovnika: 110.922 km2 ; 11 milijuna stanovnika 
Glavni grad: Havana (3 milijuna stanovnika)
Službeni jezik: španjolski, koristi se i engleski
Religija: rimokatolici (85%), ostale vjeroispovjesti su: protestanti, Jehovini svjedoci, Židovi i Santería 
Vremenska razlika: - 6 sati (u zimi) / - 7 sati (u ljeti) u odnosu na Hrvatsku
Valuta: konvertibilni kubanski pesos (CUC), domaći kubanski pesos (CUP) 
Struja: 110 V, potreban adapter
Klima: subtropska klima sa malim razlikama u temperaturama tijekom cijele godine. Vlažnost zraka je 80 % tokom cijele godine. Kišna sezona je u ljetnim mjesecima od svibnja do studenog, a suha je u zimskim mjesecima od prosinca do travnja. Suha sezona je najposjećenija, te su i cijene u to vrijeme najviše.
Pozivni broj: +53
Odjeća: Zbog tople i vlažne klime tokom cijele godine najidealnija je lagana pamučna odjeća - kratke hlače i lagane majice. Topless je zabranjen. Od obuće najbolje je ponijeti sandale ili lagane cipele. U zimskim mjesecima (12. – 4. mjesec) bit će Vam potrebna jakna ili lagani džemper jer su večeri svježije i prohladne. 
Cjepljenje: nije potrebno 
Viza: potrebna kopija putovnice (u istom danu dobije se turisticka karta)
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija