Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
KINA, VELIKA 13-DNEVNA TURA

KINA, VELIKA 13-DNEVNA TURA

BEIJING - XIAN - GUILIN - HANGZHOU - TONGLIN - SUZHOU - SHANGHAI

 • 13 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polasci:
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1.   dan –   ZAGREB – ISTANBUL – NOĆNI LET

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci, podjela putne dokumentacije i prijava za let Turkish Airlinesa ( TK 1056) na liniji Zagreb-Istanbul. Polijetanje u 20:05 h s dolaskom u Istanbul  u 23:20 h po lokalnom vremenu.

2.   dan –   PEKING

Nastavak putovanja letom TK 20 u 01:20 h.Slijetanje u zračnu luku Peking u 15:25 h i transfer do centra grada. Slijedi razgled jedne od najživopisnijih ulica u središtu Pekinga: ulica Wanfujing je poznata po brojnim uličnim zalogajnicama i prodavaonicama hrane. Posebno je prometna navečer. Večera u restoranu. Prijevoz do hotela, smještaj, noćenje.

3.   dan – PEKING

Po doručku vožnja do “ Velikog kineskog zida” kod Badalinga ( oko 60 km od Pekinga), najveće utvrdne građevine na svijetu duge 6000 km. Ručak. Pri povratku iz Badalinga razgled slavnih carskih grobnica dinastije Ming      ( 1368-1644 g.). Povratak u Peking. Večera u jednom od tipičnih restorana gdje se priprema  pekinški specijalitet: «Pekinška patka».

4.  dan –  PEKING- NOĆNA VOŽNJA VLAKOM

Prijepodnevni posjet Ljetnoj palači, te romantična šetnja uz obalu jezera Kunming. Ručak. Slijedi razgled «Zabranjenog grada» Gugong, drevne carske rezidencije dinastija Ming i Qing s više od 9000 dvorana, okruženih visokim purpurnim zidinama.Na izlasku iz Zabranjenog grada ulazimo na najveći trg na svijetu: Tien An Men (40 ha). Slobodno vrijeme za shopping. Večera. Transfer do kolodvora. Noćna vožnja vlakom prema Xianu. (spavaća kola I razred).       

5.   dan –   XIAN

Po dolasku u Xian (u 08:00 h) polazak na doručak.  Prijepodnevni izlet do mauzoleja cara Qin Shi Huang Di, gdje je pronađeno 6000 glinenih statua ratnika i konja naravne veličine. Ručak. Povratak u Xi’an. Posjet velikoj pagodi, starom budističkom svetištu “Divlje guske” i zidinama koje okružuju grad. Večera. i noćenje.     
Fakultativno: kulturno-povijesni spektakl posvećen dinastiji Tang (glazbeno-scensko djelo).  Cijena: cca 25 EUR

6.   dan:   XIAN – GUILIN

Po doručku posjet jednoj od najstarijih džamija u Kini.Slobodno vrijeme za kupovinu u okolnim ulicama. Ručak u gradu. Poslije podne transfer do zračne luke i polet za južnokineski grad Guilin.Grad je okružen planinama neobična oblika, a čitav se kraj smatra jednim od najljepših krajolika u Kini. Transfer do hotela, večera, noćenje.

7.   dan:    GUILIN

Doručak u hotelu. Polazak na plovidbu rijekom Li koja je formirala kanjon čudesne ljepote.Brda u obliku glave šećera stvorena erozijom stoljećima su  nadahnjivala pjesnike i slikare. Ručak na brodu. Nakon kraćeg odmora i šetnje gradićem Yangshuo, povratak cestom kroz rižina polja i povrtnjake do Guilina. Panoramska vožnja gradom. Večera u gradu. Noćenje. Fakultativno: večernji spektakl na rijeci Li uz sudjelovanje nekoliko stotina izvođača: Cijena: cca 30 EUR

8.   dan :    GUILIN – HANGZHOU

Doručak, kratak odmor i transfer do zračne luke. Let do Hangzhoua ( prijestolnice provincije Zheijang). Kada je Marko Polo u 13.st. posjetio grad Hangzhou, opisao ga je kao jednog od najljepših i najčudnovatijih gradova na svijetu. Grad je poznat po jezeru West, okruženom vrtovima i brdima, a obale su pune hramova i paviljona. Razgled pagode “ Šest harmonija”i plantaže čaja na kojoj ćete uz degustaciju vidjeti proces proizvodnje nekoliko vrsta vrhunskog kineskog čaja. Povratak u grad.Večera . Noćenje u hotelu.

 9.   dan :   HANGZHOU  - TONGLI - SUZHOU

Doručak. Nastavak razgleda grada: plovidba po jezeru West, veliki budistički hram Lingyin. Ručak. Nastavak autobusom do gradića Tongli, sagrađenog na kanalima.Gradić odiše atmosferom tradicionalnog života u tom dijelu Kine. Slobodno vrijeme za šetnje slikovitim uličicama uz kanale. Večera u tipičnom restoranu. Noćenje  u susjednom Suzhou.

10.   dan :  SUZHOU - SHANGHAI

Doručak. Obilazak grada Suzhou «kineske Venecije» nazvanog po mnogobrojnim kanalima koji presijecaju grad. Plovidba Carskim kanalom i malim kanalima unutar starog grada. Ručak. Posjet tvornici svile s mogućnošću kupnje. Razgled jednog od najljepših parkova kineske tradicionalne parkovne arhitekture. Polazak za Shanghai, najveći i najkozmopolitskiji kineski grad. Po dolasku večera, smještaj u hotel, noćenje.

11.  dan :    SHANGHAI

Doručak.Polazak na razgled staroga grada, pored  kuće čaja, posjet vrtovima sreće mandarina Yu, prave oaze mira. Razgled hrama
“ Bude od žada” ( 1,9 m. visok i približno tonu težak kip Bude u sjedećem položaju, načinjen od bijelog žada). Ručak. Poslije ručka šetnja Bundom, trgovačkim i administrativnim središtem grada, plovidba brodicom po rijeci Huang Pu s čudesnim pogledom na  Bund i futuristički Pudong. Večera u gradu.
Fakultativno: predstava čuvenog akrobatskog cirkusa. Cijena: cca 25  EUR                                                                                                                                                                    

12. dan –    SHANGHAI – NOĆNI LET

Doručak.Slobodan dan za individualne programe, shopping, odmor. Ručak.  Poslijepodne slobodno za šetnje i kupovinu u trgovačkoj žili kucavici – ulici Nanjing. Transfer u zračnu luku.Polijetanje za Istanbul u 22:45 (TK 27).
Fakultativno:uspon na vrh nebodera Svjetskog financijskog centra (492 m) s impresivnim pogledom na Shanghai i Pudong.

13. dan –      ISTANBUL - ZAGREB

Slijetanje u Istanbul u 05:20 h. Nastavak letom za Zagreb u 07:05 h (TK 1053) s dolaskom u Zagreb u 08:20 h.


Odgovorni organizator putovanja: I.T.C. d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:


Cijena aranžmana uključuje:

letove Zagreb-Peking i Shanghai-Zagreb, smještaju u hotelima 4* na bazi noćenja s doručkom, sve obroke tijekom boravka u Kini (ručkove i večere), transfere i prijevoz unutar kine (autobusom ,vlakom, zrakoplovima), lokalne vodiče, razglede s ulaznicama prema programu, hrvatskog vodiča/pratitelja

Cijena aranžmana ne uključuje:

aerodromske i druge pristojbe: 2.980,00 kn (podložne promjenama), troškove ishođenja kineske vize: 230 kn,  napojnice (cca 5 USD dnevno),  putno osiguranje (informacije u agenciji), doplatu za jednokrevetnu sobu 1880 kuna.


Izračun je rađen na osnovi najmanje 15 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

Odgovorni organizator putovanja: I.T.C. d.o.o. - Opći uvjeti

VIZA:

prema novoj proceduri putnici moraju osobno u kineskom veleposlanstvu u Zagrebu ostaviti otiske prstiju. Ostale formalnosti (obrazac za vizu, pozivno pismo, potvrda rezervacije avio-karata rješavaju se uz pomoć agencije ITC. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana podnošenja zahtjeva za vizu i imati dvije susjedne strane potpuno prazne za vizu i žigove. Sam proces ishođenja vize u veleposlanstvu traje do tjedan dana, ali se sa zahtjevom treba krenuti oko mjesec dana prije polaska na put.


Kina

DOBRO JE ZNATI:
KLIMA:                                   od kontinentalne do suptropske; prosječna dnevna temperatura u kolovozu: Shanghai 8°C, Peking 0°C
VREMENSKA RAZLIKA:       +6 sati u odnosu na Hrvatsku
NOVAC:                                 1 EUR = oko 8 Yuana
JEZIK:                                    kineski, vrlo slabo engleski
STRUJA/GSM:                      220 V. Adapter potreban u nekim hotelima/GSM roaming VIPnet, T-mobile, Tele2
HRANA I PIĆE:                      u šangajskoj kuhinji prevladava slatkasti okus, u sečuanskoj ljuto, a pekinška je okusima najbliža hrvatskoj. Koristiti                                                                      isključivo vodu u boci!
ODJEĆA:                                               udobna i prozračna odjeća. Udobne cipele za hodanje
KUPOVINA:                           Svila, odjevni predmeti, igračke, kompjuterska oprema...
PRIJEVOZ:                            preporučujemo koristiti taksi za lokalni prijevoz
VIZA:                                      Obvezna – jedan ulaz! Agencija nije u mogućnosti posredovati u ishođenju vize!
                                               U upotrebi je elektronički obrazac za podnošenje zahtjeva za vizu, a termin podnošenja zahtjeva dogovara se osobno
                                               putem interneta. Prije samog dolaska u Veleposlanstvo, nužno je da svaki putnik osobno ispuni elektronički obrazac
                                               te dogovori vrijeme predaje dokumenata za izradu vize.
                                            1.            Podnositelj zahtjeva za vizu treba, prije svega, popuniti obrazac za vizu. Web adresa za podnošenje zahtjeva:                                https://cova.cs.mfa.gov.cn
                                               2.           Nakon podnesenog zahtjeva potrebno je dogovoriti vrijeme predaje dokumenata, također, putem interneta.
                                               Link za dogovor termina: https://avas.cs.mfa.gov.cn/qzyyCoCommonController.do?yyindex&locale=en_US
                                               Za više informacija kontaktirajte našu putničku agenciju!
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija