Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
JAPAN

JAPAN

TOKYO - KYOTO - OSAKA - FUJI - HIROŠIMA

već od26.490 knpo osobi
 • 11 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polazak: 15.06.2019.
Vrijednost višeletovi Emirates, hoteli 4*, ručkovi i večere na izletima, svi razgledi i izleti s vodičem, super brzi vlakovi
Rezervacija i kupovina
već od26.490 knpo osobi
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. dan: ZAGREB - DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Let prema Dubaiju na liniji EK130 (Emirates)  u 15.25 sati. Dolazak u Dubai u 22.55 sati po lokalnom vremenu. 

2. dan: DUBAI - TOKIO

Nastavak putovanja prema Tokiju na liniji EK318 (Emirates) u 02.40 sati. Dolazak u Tokio predviđen je u 17.35 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani prijevoz do Tokija (oko 90 minuta vožnje). Smještaj u hotel, noćenje. 

3. dan: TOKIO

Doručak u hotelu. Sastanak grupe s lokalnim vodičem i odlazak na cjelodnevni razgled grada. Imperial Palace Plaza, Trg carske palače, rezidencija japanskog cara, okružena visokim zidom i jarkom s vodom, zauzima područje najskupljih kvadratnih kilometara na svijetu. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Asakusa, Sensoji hram i Nakamise  Povratak u hotel, noćenje. 

4. dan: TOKIO – PLANINA FUJI I HAKONE - TOKIO

Doručak u hotelu. U 8.45 sati sastanak grupe s lokalnim vodičem na engleskom jeziku. Odlazak u cjelodnevni izlet na planinu Fuji i u Hakone. Vožnja u trajanju od oko 2 sata uključujući zaustavljanje radi pauze za odmor. Dolazak u Hakone oko 11.30 sati te panoramski razgled. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Vožnja žičarom do jednog od vrhova (predviđen je Mr.Komagatake), u slučaju lošeg vremena ili lošije vidljivosti sukladno tome bit će organizirana i žičara do adekvatnog vrha. Odlazak u vožnju po jezeru Ashi, nakon kojeg organizirani povratak u Tokyo s dolaskom u hotel predviđenim u 18.30 sati. Noćenje. 

5.dan : TOKIO – KANAZAWA

Doručak i odjava iz hotela. Molimo da prtljagu ostavite u 7.30 sati na recepciji hotela. 1 komad prtljage po osobi. Prtljaga će biti preuzeta od strane agencije, te će organiziranim zasebnim transferom biti prevezeno u hotel u Kyotu.   Za današnji dan i 1 noćenje molimo da spremite ručnu prtljagu dostatnu za taj dan i jedno noćenje u hotelu u Kanazawi. U 8.15 sati sastanak s lokalnim vodičem kod recepcije hotela. Odlazak do Tokyo stanice za vlak do 9 sati.. Polazak super brzog vlaka  Hakutaka 557 je u 9.32 sati. Dolazak u Kanazawu je u 12.30 sati gdje će Vas dočekati transfer kojim se odlazi u organizirani razgled Kanazawe, kombinacija razgleda panoramski vozilom i pješice; Omicho Market, Kenrouken vrtovi, Shimahouse i Higashichayagi; Nomura samurai housee. Kanazawa je grad dvorac, kojim je vladao utjecajni vođa od 17. do druge polovice 19. stoljeća. Grad koji nije pretrpio ratna razaranja niti neke veće prirodne katastrofe. Zadržala je većinu povijesnih kuća i tradicionalnih rukotvorina i običaja.  Prijevoz do hotela s dolaskom u hotelu u 18.30 sati. Prijava. Odlazak na večeru u lokalni restoran u blizini hotela (večera uključena u cijenu). Nakon večere povratak u hotel. Noćenje. 

6. dan: KANAZAWA - SHIRAKAWAGO – TAKAYAMA - KYOTO

Nakon doručka odjava iz hotela i sastanak grupe  na recepciji hotela s lokalnim vodičem u 8.15 sati i odlazak na cjelodnevni razgled (prijevoz i pješice) Shirakawaga. U selu Shirakawago vidjet ćete zaselak s kućama koje spadaju u kulturnu baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak obiteljske kuće Kanda stare 160 godina. Posjet Gasshouzukuri tradicionalnoj kući. Zatim odlazak u Takayamu (ručak u lokalnom restoranu je u cijeni). Šetnja po Takayami,  kroz ulicu Kamisannomachi u kojoj se nalazi najviše povijesnih zgrada, poznata je trgovačka ulica, gdje se proizvodila razna roba, među kojima je i sake, koji svježi možete i kušati. U 16 sati organizirano prijevoz do Takayama stanice. Prijava na vlak Hida 18, Limited Express Train u 16.36 sati s dolaskom na Nagoya stanicu u 19.06 sati. Promjena vlaka te nastavak vožnje super brzim vlakom Nozomi 399  prema Kyotu u 19.30 sati s dolaskom na Kyoto stanicu u 20.05 sati. Odlazak do hotela. Prijava i noćenje. 

7. dan: KYOTO

Nakon doručka odlazak na cjelodnevni razgled grada autobusom (panoramski i pješački razgled). Sastanak s lokalnim vodičem u 9 sati na recepciji hotela. Odlazak do svetišta Fushimi Inari, zatim odlazak do Kinkakuji hrama poznatog po svom zlatnom paviljonu i kontrastu boja lišća na drveću u vrtovima koji ga okružuju.  Pauza za ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu programa). Nastavak  razgleda, Dvorac Nijo i odlazak do Gion dijela grada. Završetak razgleda je u 17 sati, no predlažemo Vam nastavak šetnje i samostalno povratak javnim prijevozom do hotela (uz naputke lokalnog vodiča i pratitelja) kako bi doživjeli grad u potpunosti. Noćenje. 

8. dan: KYOTO – HIROŠIMA- MIYAJIMA

Doručak i odjava iz hotela. U 7.30 sati ostavit ćete prtljagu, 1 komad po osobi koja će Vas čekati u hotelu u Osaki. Sa sobom nosite ručnu prtljagu dostatnu za ovaj dan i jedno noćenje u hotelu u Miyajimi. U 9 sati sastanak s lokalnim vodičem te transfer do Tokyo  stanice. Prijava na super brzi vlak Nozomi 13 za Hirošimu u 10.10 sati. Dolazak na Hirošima stanicu u 11.47 sati. Razgled Hiroshime pješice i javnim prijevozom. Odlazak do kupole atomske bombe i u Muzej i Memorijalni park mira. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Vlakom odlazak do otoka Miyajima gdje se nalazi hotel gdje je večeras noćenje. Vožnja trajektnom u trajanju od dvadesetak minuta te šetnja do  hotela. Prijava u hotel, smještaj, večera i noćenje. 

9. dan: MIYAJIMA - HIROŠIMA - OSAKA

Doručak i odjava iz hotela.  Sastanak grupe na recepciji sa lokalnim vodičem te odlazak na pješački razgled otoka Mijayima: svetište Itsukushima, šintoistički hramski kompleksa na otoku Itsukushima (Miyajima). Smatra se da su najstarije građevine svetišta podignute u 6. stoljeću, dok današnje, koje predstavljaju skladno posložene zgrade velike umjetničke i tehničke vještine izvedbe  japanske arhitekture, datiraju u 12. stoljeće. Naime, Svetište Itsukushima snažnim bojama i oblicima građevina ističe kontrast na dodiru planina i mora, što je u duhu japanskog razumijevanja ljepote krajolika, koje kombinira prirodu i ljudsku kreativnost. Zbog toga je Svetište Itsukushima 1996. god. upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Aziji. Povratak trajektom sa otoka i transfer do stanice vlaka Hiroshima. Prijava na super brzi vlak Nozomi 40 u 15.57 sati s dolakom na shin stanicu u Osaki u 17.15 sati. Trasfer do hotela s dolaskom u 18 sati. Prijava u hotel, smještaj, večera i noćenje. 

10. dan: OSAKA – NARA - DUBAI

Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak na organizirani razgled Nare i Osake. obilazak  Nara parka,  čuvenog Todaii-ji hrama s velikim Budom te Kasuga Taisha hrama. Nakon ručka u lokalnom restoranu (uključen u cijenu programa) vožnja autobusom do Osake. Po dolasku razgled grada koji uključuje između ostalog zaustavljanje i obilazak Umeda Sky Buildinga - Floating Gardena, zgrade s mostom-opservatorijem, arhitektonskog čuda i zaštitnog znaka Osake. Za lijepog vremena mogu se vidjeti cijela Osaka, ali i udaljeni otok Awaji. Osaka Castle Museuma, prekrasnog dvorca u zelenim tonovima koji je tijekom japanske povijesti odigrao važnu ulogu i višekratno bio mjesto obračuna šoguna, feudalnih vojskovođa koji su ponekad imali ovlasti veće i od cara. Odlazak prema zračnoj luci Osaka – Itami. Polijetanje zrakoplova na liniji EK 317 (Emirates) u 23.45 sata. 

11.dan: DUBAI – ZAGREB

Dolazak u Dubai u 04.50 sati. Nastavak putovanja  na liniji EK129 (Emirates) u 8.30 sati. Dolazak u Zagreb u 12.35 sati.
 


Odgovorni organizator putovanja: Azurtours d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:

15.06.2019.

Cijena aranžmana uključuje: 

prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa), smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 8 noćenja s doručkom (3 noćenja u Tokiju, 1 noćenje u Kanazawi, 2 noćenja u Kyotu, 1 noćenje u Miyajimi, 1 noćenje u Osaki ), obroci prema programu (8 doručaka, 5 ručkova i 2 večere), vožnje super brzim vlakovima turističke klase, prijevoz autobusom i razgledi prema programu u pratnji lokalnog vodiča, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Obavezna doplata kod prijave: 

zrakoplovne pristojbe 3.290 kn (doplata kod prijave, podložno promjenama).

Cijena aranžmana ne uključuje: 

doplatu za jednokrevetnu sobu 5.600 kn, dodatne usluge, obroke i izlete, paket putnog osiguranja (preporučujemo).
Izračun je rađen na osnovi najmanje 20 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.
 

Odgovorni organizator putovanja: Azurtours d.o.o. - Opći uvjeti

Viza:

nije potrebna. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.

Važne napomene:

Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obavezuju Azur Tours te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija