Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
ISLAND „prkosni kraj svijeta“

ISLAND „prkosni kraj svijeta“

ISLAND

već od6.880 knpo osobi
 • 5 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polazak: 04.10.2019.
Vrijednost višeUKLJUČEN RAZGLED POLUOTOKA REYKJANESA!
Rezervacija i kupovina
već od6.880 knpo osobi
Prikaži više

Vodimo vas na ultimativni put za zaljubljenike u prirodu, na legendama obavijen otok na kraju svijeta...
U zemlji u kojoj i dalje neometano vladaju prasile nastanka Zemlje, susret s krajolicima, elementarno grubima, surovima i oštrima i ujedno neobično lijepima, upisat ćete posebnim slovima u svoju knjigu sjećanja.

 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. dan: ZAGREB - KEFLAVIK - REYKJANES -  REYKJAVIK

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova (u kasnim jutarnjim satima, točan timing objavit ćemo po potvrdi). Po slijetanju vožnja autobusom po poluotoku Reykjanes, živopisnom prostoru i krajoliku koji podsjeća na Mjesec, preko Hafnira – omanjeg ribarskog naselja te do kraja poluotoka, gdje se sastaju euroazijska i sjevernoamerička tektonska ploča – i gdje si pružaju ruke Stari i Novi svijet, tu se nalazi »most« dvaju kontinenata. Odlazak do polja geotermalnih izvora i klifova gdje staništa imaju brojne vrste ptica. Reykjanes je jedan od najživopisnijih dijelova čudesnog Islanda, prepun iznimno zanimljivih i doista drugačijih pejzaža - govore da svjetionici nadmašuju broj kuća, a mirnoća i istovremena surovost pejzaža živi u idealnom kontrastu. Vožnja do Reykjavika. Smještaj u izabrani hotel. Noćenje. 

2. dan: REYKJAVIK:

fakultativni izlet „ZLATNI KRUG”: þHINGVELLIR – GEJZIR STROKKUR - SLAP GULLFOSS - SKALHOLT
Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme za osobne programe. Mogućnost (doplata prilikom rezervacije aranžmana) cjelodnevnog izleta po tzv. ”Zlatnom krugu“ („Golden circle“), ruti koja je najtraženiji izlet na Islandu i svakako je ne biste trebali propustiti! Vožnja do UNESCO-m zaštićenog nacionalnog parka þhingvellir, remek-djela prirode, mjestu gdje se susreću Euroazijska i Sjevernoamerička kontinentalna tektonska ploča. Þhingvellir je i mjesto od posebnog značaja Islanđanima jer su tu doseljenici 930. godine osnovali  Alþing, nacionalni parlament, koji je ujedno i najstariji parlament na svijetu. Šetnja fantastičnim krajolikom među stijenama okamenjene lave prema ljetnoj rezidenciji islandskih predsjednika. Nastavak putovanja do nesvakidašnjog krajolika, geotermičkog područja gejzira, s kipućim blatnim jamama i živahnim Strokkur gejzirom, koji eruptira vodu 30 metara u zrak svakih nekoliko minuta. U drugoj polovici dana posjetit ćemo veličanstveni, impozantni Gullfoss (Zlatni slap), jedan od najfascinantnijih islandskih vodopada, smještenom u gornjem dijelu rijeke Hvitá. Za kraj dana na kratko ćemo stati u Skalholtu, duhovnoj i kulturnoj prijestolnici otoka od 11. st., sjedištu islandske crkve. Povratak u Reykjavik. Slobodna večer. Noćenje. 

3. dan: REYKJAVIK:

fakultativni izlet „JUŽNA AVANTURA“: SLAPOVI SELJALANDSFOSS I SKOGAFOSS - PLAŽA REYNISFJARA - VIK Y MYRDAL - SOLHEIMAJOKULL
Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme za osobne programe. Mogućnost (doplata) cjelodnevnog izleta „Južna avantura“, idealnog za ljubitelje netaknute prirode i doživljaja jedinstvene islandske prirode i fascinantnih krajolika. Vodimo vas duž južne obale Islanda, jedne od najslikovitijih regija, zemlje slapova, ledenjaka i crnih plaža i do najjužnijeg mjesta na otoku, Vik y Myrdal. Tijekom izleta posjetit ćemo slap Seljalandsfoss, najpoznatiji po šetnici koja se proteže iza samog slapa, otkuda posjetitelji mogu uživati u zaista jedinstvenoj perspektivi. Nastavljamo do najvećeg i možda najposjećenijeg Skogafossa, koji se spektakularno spušta sa 60 metara visine. Legenda kaže da je Viking po imenu Thrasi sakrio svoje zlato ispod slapa. Izlet ne bi bio potpun da ne posjetimo jednu od najatraktivnijih plaža na otoku, zavodljivu i smrtonosnu Reynisfjaru... Pauza u sredini dana u šarmantnom Viku, najjužnijem gradiću otoka, uokvirenom dugom, crnom vulkanskom plažom pred kojom se prostire Atlantski ocean. Putovanje jugom ne bi bilo potpuno bez ledenjaka pa ćemo tako svratiti do Solheimajokulla, koji je dio poznatog ledenjaka Myrdalsjokulla, čija ledena kapa pokriva aktivni vulkan Katla. A putem ćemo, obavijenog oblacima, vidjeti i vulkan Eyjafjallajokull, koji je uzrokovao pomutnju europskoj avio industriji u travnju 2010. godine. Povratak u Reykjavik u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer. Noćenje. 

4. dan: REYKJAVIK:

fakultativni izlet „PLAVA LAGUNA“
Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme za osobne programe. Mogućnost (doplata) razgleda Reykjavika. Reykjavik je najsjevernija prijestolnica na svijetu te kulturno, ekonomsko i političko sjedište Islanda. Para iz vrućih izvora u okolici inspirirala je samo ime grada, koje se može prevesti kao „Zaljev dima“. Reykjavík je puno više od obične destinacije; to je mjesto uzbudljivih mogućnosti okruženo nevjerojatnim krajolicima, kozmopolitski i beskrajno šarmantan grad koji i dalje njeguje tradicionalni način života, bez stresa zapadnih metropola. Razgled starog i novog dijela grada vodi nas od doline Laugardalur gdje se smjestio park na otvorenom najpoznatijeg islandskog suvremenog kipara, Asmundura Sveinssona, preko Höfdi kuće u kojoj navodno boravi sablast koja je „zabavljala“ i Reagana i Gorbachova na poznatom summitu 1986. god. u Reykjaviku, skulpture Solfar na obali koja je danas jedan od tri najprepoznatljivija simbola grada, fantastične koncertne dvorane Harpa koja obilježava izlazak iz krize 2008., starog dijela grada uz popularno jezero Tjörnin, pa sve do brda Oskjuhlið gdje se na tankovima vruće vode smjestio popularni restoran Perlan s kojeg se pruža perspetiva od 360 stupnjeva na Reykjavik i planinu Esju koja ga nadgleda s oceana, zajedno s Hallgrimurovom crkvom kao ishodišnom točkom grada... Poslijepodne slobodno ili (doplata) izlet u Plavu lagunu, gdje se možete okupati u geotermalnoj vodi neobične plave boje i izrazito dobrog djelovanja na kožu čija je temperatura oko 37-38 C – kažu da doći na Island, a ne otići u Plavu lagunu jest kao ne otići na Eiffelov toranj kad posjetite Pariz! Kupanje u Plavoj laguni doista je pravo zadovoljstvo za um i tijelo! Slobodna večer. Noćenje. 

5. dan: REYKJAVIK – KEFLAVIK – ZAGREB

Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme za osobne programe, posljednju šetnju gradom te kupovinu suvenira. Za kraj putovanja mi preporučujemo još jedan autentičan doživljaj: odlazak na gledanje kitova u zaljev Faxafloi kraj Reykjavika! (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Poslije gledanja kitova organizirani transfer u zračnu luku u Keflaviku i let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu u 15:30, dolazak u Zagreb u 21:30 po lokalnom vremenu.


Odgovorni organizator putovanja: Atlas plus d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:

04.10.2019.

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz posebnim zrakoplovom iz Zagreba, zrakoplovne pristojbe, 4 noćenja s doručkom u hotelima 3*/4* u dvokrevetnim sobama, autobusni prijevoz na Islandu po programu, razgled poluotoka Reykjanes po dolasku, voditelja putovanja i organizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, putno zdravstveno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi


Izračun je rađen na osnovi najmanje 120 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

Odgovorni organizator putovanja: Atlas plus d.o.o. - Opći uvjeti

NAPOMENE:

Završnu obavijest o detaljima programa, cijeni i točnom polasku primit ćete najkasnije 3-5 dana prije odlaska. Ako ne dobijete obavijesti u navedenom roku, molimo javite se na prodajno mjesto, osobno ili telefonom. 
Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. 
Ne preuzimamo odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Kod zračnog prijevoza je za prtljagu odgovorna isključivo zrakoplovna tvrtka, po propisima koji vrijede u međunarodnom putničkom prometu. Prijavu izgu­bljene ili oštećene prtljage putnik sâm naslovljava na prijevoznika.


DOPLATE (prilikom rezervacije – isključivo na prodajnom mjestu/minimum 30 osoba):

Cjelodnevni izlet „Zlatni trokut”: 390 kn
Cjelodnevni izlet „Južna avantura”: 570 kn
Razgled Reykjavika s ulazom na terasu Perlana: 170 kn
Poludnevni izlet u Plavu lagunu s uključenom ulaznicom, ručnikom i jednim pićem: 790 kn
Odlazak na gledanje kitova s uključenim transferom htl –luka – htl: 690 kn
Cijene za djecu od 3-11 godina:
Cjelodnevni izlet „Zlatni trokut”: 190 kn
Cjelodnevni izlet „Južna avantura”: 290 kn
Razgled Reykjavika s ulazom na terasu Perlana: 90 kn
Poludnevni izlet u Plavu lagunu s uključenom ulaznicom: 90 kn
Odlazak na gledanje kitova s uključenim transferom htl –luka – htl: 390 kn

NAPOMENA:

Cijene izleta izračunate su za grupe od najmanje 30 osoba, u slučaju manjeg broja putnika cijene će biti proporcionalne prijavljenom broju osoba


Reykjavik

OPĆENTO O ISLANDU
Otok u sjevernom Alantiku, smjestio se na pola puta između Amerike i Europe, istočno od Grenlanda.
Površina: 103 000 km²
Stanovništvo: oko 321 857 stanovnika (na dan 1.1.2013.), od toga u glavnom gradu Rejkjaviku (s okolicom) oko 201 831 stanovnika
Religija: 90% luterani, 8% protestanti i katolici, 2% ateisti
Jezik: islandski, koji je ostao gotovo nepromijenjen od kada su Vikinzi naselili Island u 9. i 10. stoljeću,  koriste se engleski i danski
 
VREMENSKA ZONA
GTM bez promijene na ljetno/zimsko vrijeme. Tako je vremenska razlika u odnosu na Hrvatsku – 2 sata (Zagreb 12,00 sati – Rejkjavik 10,00 sati), a zimi -1 sat (Zagreb 12,00 – Rejkjavik 11,00 sati).
 
KLIMA I VREMENSKA PROGNOZA
Klima: blaga ljeta i hladne zime, vrijeme promjenjivo, prosječna temperatura ljeti oko 15°C.
Najpogodniji period za posjetiti Island je od početka svibnja do kraja rujna.
 
ODJEĆA
Bez obzira na godišnje doba, morate se pripremiti na različite vremenske uvjete na Islandu. Preporučujemo slojevitu odjeću:
 • Nepropusne, čvrste, udobne cipele za hodanje
  Nepropusnu, topliju jaknu (vjetrovku)
  Nepropusnu topliju odjeću (hlače, pulover, vestu)
  Laganiju odjeću i obuću u slučaju toplijeg vremena
  Sunčane naočale, kremu za sunčanje
  KUPAĆI KOSTIM – kupanje u Plavoj laguni!
 
STRUJA
220 V, adapter nije potreban.
 
VODA ZA PIĆE
Voda na Islandu odlične je kvalitete i možete je piti bez zadrške. Topla voda, međutim često ima okus po sumporu i ne koristi se za kuhanje i piće.
 
NOVAC
islandska Krona = 100 aurar, 1 HRK = oko 21 ISK 1 EUR = oko 159 ISK;  1 USD = oko 123 ISK
 
Novac možete promijeniti već prilikom dolaska u zračnu luku Kelfavik (odmah po izlazu iz zrakoplova, prije nego podignete prtljagu s lijeve strane nalaze se mjenjačnice), u mjenjačnicama, bankama i hotelima.
Kreditne kartice se primaju gotovo svuda.
 
SUVENIRI
Vuneni puloveri, prekrivači, kaputi, jakne, kape i rukavice u bojama zemlje, vikinški nakit od zlata i srebra, predmeti od lave
 
TAX FREE         
Ukoliko kupite u jednoj prodavaonici robu u vrijednosti od 4.000,00 ISK i više imate pravo na povrat poreza (7%- 15%). Kod kupnje zatražite tax free obrazac, koji se potvrđuje prilikom odlaska u zračnoj luci u Rejkjaviku uz predočenje robe.
 
RESTORANI
U Rejkjaviku postoje puno restorana u kojima se može odlično jesti. Kažu da se najbolja riba jede na Islandu, a ne bi trebalo niti propustiti kušati islandsku janjetinu. Hrana je prilično skupa, kao uostalom sve na Islandu, ali brojni hoteli i restorani nude po pristojnim cijenama vrlo dobre turističke menije (predjelo/juha, glavno jelo (meso ili riba) i kava.
 
HRANA I PIĆE
 • HARDFISKUR – sušena riba, poslužuje se s maslacem i odlična je užina
  SKYR – vrsta jogurta, odličan desert, može se jesti uz dodatak šećera i šlaga, a odlično prija uz svježe voće
  KLEINUR – vrsta peciva
  HANGIKJÖT – dimljena janjetina
  LAX – losos, među najboljima na svijetu
  PROIZVODI OD MLIJEKA
  BRENNIVIN – «CRNA SMRT», vrlo jako alkoholno piće, rakija od krumpira s okusom kima
 
NOĆNI ŽIVOT U REJKJAVIKU
U većini lokala i pubova tijekom vikenda možete uživati u glazbi uživo. Noćni život započinje relativno kasno oko 22,00 sata. Tijekom tjedna lokali rade do 1,00 sat, a vikendom do 4,30 sati. Većina lokala imaju za svoje goste besplatne WiFi Hotspotove.
 
TAXI
U Rejkjaviku postoji tri taxi centrale. Za jednu vožnju po središtu grada platit ćete od 12,50 do 18,00 EUR. Većina vozača govori engleski i njemački i dobro poznaje grad. Vikendom uvečer morat ćete možda malo duže čekati na slobodno vozilo.
 
Za ambiciozne, mali rječnik islandskog jezika:
Da - Já
Ne - Nei
Hello - Halló
Doviđenja - Bless
Molim - Viltu gjöra svo vel
Hvala - Takk (takk fyrir)
Kako ste? - Hvernig hefurdu thad?
Dobro - Ég hef thad ágætt
Govorite li engleski? - Talardu ensku?
Ne razumijem - Ég skil ekki
 
 
Ulaz - Inngangur
Izlaz- Útgangur
Opasnost - Hætta
Otvoreno- Opid
Zatvoreno - Lokad
Toalet- Salerni
Hotel - Hótel
Restaurant - Veitingastadur
Pivo - Bjór
Vino - Vín
Meni - Matsedill

 

1 - Einn
2 – Tveir
3 - Thrír
4 - Fjórir
5 - Fimm
6 - Sex
7 - Sjö
8 - Átta
9 - Níu
10 – Tíu
 

Island

OPĆENTO O ISLANDU
Otok u sjevernom Alantiku, smjestio se na pola puta između Amerike i Europe, istočno od Grenlanda.
Površina: 103 000 km²
Stanovništvo: oko 321 857 stanovnika (na dan 1.1.2013.), od toga u glavnom gradu Rejkjaviku (s okolicom) oko 201 831 stanovnika
Religija: 90% luterani, 8% protestanti i katolici, 2% ateisti
Jezik: islandski, koji je ostao gotovo nepromijenjen od kada su Vikinzi naselili Island u 9. i 10. stoljeću,  koriste se engleski i danski
VREMENSKA ZONA
GTM bez promijene na ljetno/zimsko vrijeme. Tako je vremenska razlika u odnosu na Hrvatsku – 2 sata (Zagreb 12,00 sati – Rejkjavik 10,00 sati), a zimi -1 sat (Zagreb 12,00 – Rejkjavik 11,00 sati).
KLIMA I VREMENSKA PROGNOZA
Klima: blaga ljeta i hladne zime, vrijeme promjenjivo, prosječna temperatura ljeti oko 15°C.
Najpogodniji period za posjetiti Island je od početka svibnja do kraja rujna.
ODJEĆA
Bez obzira na godišnje doba, morate se pripremiti na različite vremenske uvjete na Islandu. Preporučujemo slojevitu odjeću:
 • Nepropusne, čvrste, udobne cipele za hodanje
  Nepropusnu, topliju jaknu (vjetrovku)
  Nepropusnu topliju odjeću (hlače, pulover, vestu)
  Laganiju odjeću i obuću u slučaju toplijeg vremena
  Sunčane naočale, kremu za sunčanje
  KUPAĆI KOSTIM – kupanje u Plavoj laguni
STRUJA
220 V, adapter nije potreban. 
VODA ZA PIĆE
Voda na Islandu odlične je kvalitete i možete je piti bez zadrške. Topla voda, međutim često ima okus po sumporu i ne koristi se za kuhanje i piće.
NOVAC
islandska Krona = 100 aurar, 1 HRK = oko 21 ISK 1 EUR = oko 159 ISK;  1 USD = oko 123 ISK 
Novac možete promijeniti već prilikom dolaska u zračnu luku Kelfavik (odmah po izlazu iz zrakoplova, prije nego podignete prtljagu s lijeve strane nalaze se mjenjačnice), u mjenjačnicama, bankama i hotelima.
Kreditne kartice se primaju gotovo svuda.
SUVENIRI
Vuneni puloveri, prekrivači, kaputi, jakne, kape i rukavice u bojama zemlje, vikinški nakit od zlata i srebra, predmeti od lave
TAX FREE         
Ukoliko kupite u jednoj prodavaonici robu u vrijednosti od 4.000,00 ISK i više imate pravo na povrat poreza (7%- 15%). Kod kupnje zatražite tax free obrazac, koji se potvrđuje prilikom odlaska u zračnoj luci u Rejkjaviku uz predočenje robe.
RESTORANI
U Rejkjaviku postoje puno restorana u kojima se može odlično jesti. Kažu da se najbolja riba jede na Islandu, a ne bi trebalo niti propustiti kušati islandsku janjetinu. Hrana je prilično skupa, kao uostalom sve na Islandu, ali brojni hoteli i restorani nude po pristojnim cijenama vrlo dobre turističke menije (predjelo/juha, glavno jelo (meso ili riba) i kava.
HRANA I PIĆE
HARDFISKUR – sušena riba, poslužuje se s maslacem i odlična je užina
SKYR – vrsta jogurta, odličan desert, može se jesti uz dodatak šećera i šlaga, a odlično prija uz svježe voće
KLEINUR – vrsta peciva
HANGIKJÖT – dimljena janjetina
LAX – losos, među najboljima na svijetu
PROIZVODI OD MLIJEKA
BRENNIVIN – «CRNA SMRT», vrlo jako alkoholno piće, rakija od krumpira s okusom kima  
NOĆNI ŽIVOT U REJKJAVIKU
U većini lokala i pubova tijekom vikenda možete uživati u glazbi uživo. Noćni život započinje relativno kasno oko 22,00 sata. Tijekom tjedna lokali rade do 1,00 sat, a vikendom do 4,30 sati. Većina lokala imaju za svoje goste besplatne WiFi Hotspotove.
TAXI
U Rejkjaviku postoji tri taxi centrale. Za jednu vožnju po središtu grada platit ćete od 12,50 do 18,00 EUR. Većina vozača govori engleski i njemački i dobro poznaje grad. Vikendom uvečer morat ćete možda malo duže čekati na slobodno vozilo.

Za ambiciozne, mali rječnik islandskog jezika:
Da - Já
Ne - Nei
Hello - Halló
Doviđenja - Bless
Molim - Viltu gjöra svo vel
Hvala - Takk (takk fyrir)
Kako ste? - Hvernig hefurdu thad?
Dobro - Ég hef thad ágætt
Govorite li engleski? - Talardu ensku?
Ne razumijem - Ég skil ekki
 
 
Ulaz - Inngangur
Izlaz- Útgangur
Opasnost - Hætta
Otvoreno- Opid
Zatvoreno - Lokad
Toalet- Salerni
Hotel - Hótel
Restaurant - Veitingastadur
Pivo - Bjór
Vino - Vín
Meni - Matsedill

 

1 - Einn
2 – Tveir
3 - Thrír
4 - Fjórir
5 - Fimm
6 - Sex
7 - Sjö
8 - Átta
9 - Níu
10 – Tíu
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija