Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
FIDŽI

FIDŽI

FIJI

 • Zrakoplov
 •  Individualni polasci
Prikaži više
BLUE LAGOON KRSTARENJE

Ono što Fiji čini neodoljivih nisu samo "must see" lokacije ili nezaboravna i jedinstvena iskustava, premda je i to usko vezano za posjet ovom prekrasnom djeliću naše planete, već ljudi! Neovisno o tome da li prolazite kroz mala sela, velike gradove ili samo lijeno tumarate plažama, biti ćete obasipani smiješcima divnih mještana i njihovim pozdravima Bula!
Postavite svoje unutarnje satove na fidžijsko vrijeme, krenite u avanturu istražujući otoke, plaže, podvodni morski život i kulturu ovih, nadasve, prekrasnih domaćina.

 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. dan, četvrtak INTERNACIONALNA ZRAČNA LUKA NADI – TANOA INTERNATIONAL HOTEL  

Dolazak u internacionalnu zračnu luku Nadi. Po obavljenim carinskim i graničnim formalnostima doček predstavnika lokalnog partnera te vožnja do hotela Tanoa International ili sl.. Prijava u hotel. Smještaj u sobe. Ostatak dana ostaje za vlastite programe. Noćenje. 

2. dan, petak TANOA INTERNATIONAL HOTEL – PORT DENARAU – KRSTARENJE (MODRIKI ISLAND)    

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja prema luci Port Denarau. Ukrcaj na brod Fiji Princess, Boutique krstaricu koja će vas odvesti do prekrasnih otoka Yasawa i Mamanuca. Brod je dužine 55 metara i prima do 68 putnika. Može ući u bilo koju luku ili uvalu te se može potpuno približiti obali na način da se priveže uz kokosovu palmu.
Bula i dobrodošli! Nakon prijave u kabine, uživajte u poslijepodnevnom čaju dok brodom odmičemo prema otocima Mamanucas. Prva destinacija jest prekrasan otok Modriki gdje je sniman film Brodolom života s Tom Hanksom u glavnoj ulozi. Dok večer lagano pada, uživajte u koktelima i kanapeima na palubi za sunčanje. Večeras možete uživati u kapetanovoj večeri dobrodošlice posluženoj a-la-carte u salonu za večeru. Uživanje pospješuje divna posada broda uz pjevanje i ples. Nikako ne smijete zaboraviti, za kraj prekrasne večeri, uživati u pogledu na zvjezdano nebo. Noćenje. 

3. dan, subota KRSTARENJE (SOSO BAY / NAVITI ISLAND)      

Probudite se uz miris svježe kuhane kave i doručka. Slijedi vrijeme za jutarnje ronjenje s maskama, plivanje i šetnju prekrasnim plažama otoka Modriki. Nakon toga odlazite u smjeru južnog dijela otoka Yasawa. U kasnijem dijelu poslijepodneva imati ćete priliku plivati s morskim psima koji žive oko koraljnih grebena. Po povratku na brod slijedi krstarenje oko uvala Naviti i Soso. Nakon ručka slijedi obilazak sela Soso gdje ćete imati prilike sudjelovati na ceremoniji kava, poseban doživljaj ispijanja pića spravljenog od korijena biljke kava. Obilazak sela u poslijepodnevnim satima. Uz doplatu, moguće su dvije opcije dodatnih izleta, sportski ribolov na grebenu ili ronjenje s bocama. Povratak na brod Fiji Princess, gdje ćete večer dočekati uz koktele na palubi za sunčanje. Ove večeri možete uživati u indijskim specijalitetima Thali buffet večere. Večer završava plesom 'Bollywood Dancing' na gornjoj palubi ili gledanjem poznatih filmova Bollywoodske produkcije. Noćenje.  

4. dan, nedjelja KRSTARENJE (NAUKACUVU / NARARA ISLANDS)   

Nedjelja je dan za odmor, a dan možete započeti ukusnim doručkom ili ranojutarnjim kupanjem u moru ili, jednostavno, možete to sve prespavati. Posebna mogućnost jest posjet nedjeljnoj misi u jednoj od lokalnih crkava. Ručak se služi na brodu dok se lagano plovi prema slijedećem komadiću raja. Za to vrijeme možete uživati u tečaju kuhanja lokalnog ribljeg specijaliteta, Kokoda. Dolazimo do otoka Naukacuva i Narara. Otoci su obrasli gustom, divljom vegetacijom koja doseže skroz do bijelih pješčanih plaža. Dan provedite u kupanju ili snorklanju. Večer započnite odličnim koktelima i kanapeima na palubi za sunčanje. Buffet večera s izborom lokalnih i europskih specijaliteta nastaviti će se uz Bingo show. Ukoliko Bingo nije vaša igra, večer možete nastaviti na gornjoj palubi uz laganu muziku i piće. Noćenje. 

5. dan, ponedjeljak KRSTARENJE – PORT DENARAU – HOTEL SHANGRI LA'S FIJIAN RESORT & SPA

Početak dana predviđen je za ribolov s posadom nakon čega slijedi ukusan doručak. Slijedi vrijeme za ronjenje s maskama, plivanje ili vožnju kajacima. Plovidba prema najljepšem dijelu otočja pod nazivom the Sacred Islands**.  Slijedi uživanje u ručku dok prolazite savršenim tropskim krajolicima. Gliserom Cougar II slijedi povratak u luku Port Denarau. Po dolasku u luku slijedi privatan transfer do hotela Shangri La Fijian Resort & Spa ili sl.. Prijava u hotel. Ostatak dana ostaje slobodno za vlastite aktivnosti. Noćenje. 

6. dan, utorak HOTEL SHANGRI LA'S FIJIAN RESORT & SPA – ZRAČNA LUKA NADI 

Doručak. Odjava iz hotela do 12,00 sati. Privatni transfer u internacionalnu zračnu luku Nadi. Prijava na let za povratak ili slijedeću destinaciju.


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti
PREMA PROGRAMU PUTOVANJA2 OSOBE4 OSOBE6 OSOBA
Dvokrevetna soba10.500 kn9.690 kn9.500 kn
Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi / kabini uključuje: privatni transferi prema navedenom u itinereru, 1 noćenje s doručkom u Superior dvokrevetnoj sobi u hotelu Tanoa International ili sličan prije polaska na krstarenje, 3 noćenja s uslugom punog pansiona u kabini Orchid prema programu kružne ture / krstarenja, sve aktivnosti na brodu kao i izlete koji su navedeni prema programu, obilazak sela, ribolov, 1 noćenje s doručkom u Superior Lagoon view sobi u hotelu Shangri La Fijian Resort & Spa ili sličan nakon povratka s krstarenja, pripremu i organizaciju putovanja


VAŽNO:

Početak krstarenja je svakog petka, a povratak svakog ponedjeljka!

** umjesto otočja the Sacred Islands u periodu od 3.4.-11.5.2018. i 5.6.-13.7.2018. posjećuje se Yalobi Bay smješten na južnom dijelu otoka Waya Island

Napomena:

mogućnost produžetka boravka na otoku Viti Levu ili prema želji!

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi / kabini uključuje:

privatni transferi prema navedenom u itinereru, 1 noćenje s doručkom u Superior dvokrevetnoj sobi u hotelu Tanoa International ili sličan prije polaska na krstarenje, 3 noćenja s uslugom punog pansiona u kabini Orchid prema programu kružne ture / krstarenja, sve aktivnosti na brodu kao i izlete koji su navedeni prema programu, obilazak sela, ribolov, 1 noćenje s doručkom u Superior Lagoon view sobi u hotelu Shangri La Fijian Resort & Spa ili sličan nakon povratka s krstarenja, pripremu i organizaciju putovanja. 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj ne uključuje:

povratnu zrakoplovnu kartu, zrakoplovne pristojbe čiji je iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koja se obavezno plaća prilikom rezervacije leta, vizu za Fiji koju osobno pribavljate prema uputama navedenima u nastavku programa, dodatne obroke koji nisu navedeni u programu, pića uz obroke, dodatne izlete koji su navedeni uz doplatu, osobne troškove tijekom putovanja, napojnice lokalnim davateljima usluge, paket putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja).


Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, PBZ Card d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
NAPOMENE: navedene cijene letova i smještaja su informativne. Rezervacije se rade isključivo na upit. Informacije o točnoj cijeni, kao i raspoloživost smještaja mogu se saznati na prodajnom mjestu.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti
SMJEŠTAJ PREMA PROGRAMU ILI SLIČAN NAVEDENOM:
 
VITI LEVU
Hotel: Tanoa International Hotel
Broj noćenja: 1
Tip sobe: Superior soba
Usluga: noćenje s doručkom
Web: http://www.tanoainternational.com/
Recenzije: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g294335-d307110-Reviews-Tanoa_International_Hotel-Nadi_Viti_Levu.html
 

KRSTARENJE – BLUE LAGOON CRUISES
Brod: Fiji Princess
Broj noćenja: 3
Tip kabine: Orchid kabina
Usluga: puni pansion
Web: http://www.bluelagooncruises.com/fiji-princess/accommodation/
Recenzije: https://www.tripadvisor.co.za/ShowUserReviews-g612490-d1401054-r190640638-South_Sea_Cruises-Denarau_Island_Viti_Levu.html
  
 
VITI LEVU – YANUKA ISLAND
Hotel: Shangri La's Fijian Resort & Spa
Broj noćenja: 1
Tip sobe: Superior Lagoon View soba
Usluga: noćenje s doručkom
Web: http://www.shangri-la.com/yanucaisland/fijianresort/about/
Recenzije: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g612493-d302128-Reviews-Shangri_La_s_Fijian_Resort_Spa-Yanuca_Island_Coral_Coast_Viti_Levu.html 
 
 
Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, PBZ Card d.o.o., putnička agencija zadržava pravo izmjene cijene.  NAPOMENA: Ponuda je informativna i rezervacije nisu napravljene. Najljepše Vas molimo da uzmete u obzir da se do trenutka Vaše odluke stanje raspoloživosti ponuđenih kapaciteta te ponuđene cijene mogu promijeniti. 
 
 
NAČINI PLAĆANJA:
American Express karticama:
 • obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada za korisnike osobnih i poslovnih kartica
 • potrošački kredit Privredne banke Zagreb d.d. na 24 do 60 rata s otplatom putem
American Express kartice,detaljnije na www.americanexpress.hr.
  Ostale pogodnosti prilikom plaćanja American Express karticama:
 • mogućnost sakupljanja i korištenja Membership Rewards bodova
 • za korisnike Croatia Airlines American Express kartica, sakupljanje dvostrukih nagradnih Miles & More milja 

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr
Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.
Za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja PBZ Card d.o.o. putnička agencija.  Molimo zatražite u agenciji.

Fidži

KORISNE INFORMACIJE O FIJI-u:
KLIMA:  Klima na Fiji-u smatra se tropskom i toplom kroz cijelu godinu čak i u zimskim mjesecima. Prosječna temperatura je oko 25°C. Temperatura zna doseći preko 30°C tokom ljetnih mjeseci (prosinac – siječanj) te pasti do 18°C u zimi (srpanj i kolovoz).  Period zime je od mjeseca svibnja do listopada što se ujedno smatra i najboljim periodom za posjet otocima Fiji-a. U periodu zime manje je vruće i vlažno, a temperature su ugodne.
VREMENSKA RAZLIKA:  +12 sati Nadi u odnosu na Hrvatsku
NOVAC: Fidžijski dolar, FJD. 1 USD = oko 3,5 KN
JEZIK: engleski, fidžijski, hindu
STRUJA: 230 / 240V, potrebni adapteri u hotelu
NAPOJNICE: da, oko 10%
VOŽNJA: na lijevoj strani
POZIVNI BROJ ZEMLJE: +679
VIZA FIJI – potrebna za državljane REPUBLIKE HRVATSKE i mora se ishoditi prije polaska na putovanje!!!
Svi detalji kao i potrebna dokumentacija nalazi se na sljedećem linku: http://www.immigration.gov.fj/travel-requirements/fiji-visas
Za detaljne informacije nužno je kontaktirati ambasadu u Londonu gdje se vize izdaju. Sva potrebna dokumentacija šalje se u London
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija