Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
ADVENT U BEČU

ADVENT U BEČU

BEČ

 • 4 dana, autobus
 • Mjesto polaska: Split / Šibenik / Zadar / Karlovac
 • Polasci:
NAPOMENAMogućnost polaska iz Šibenika, Zadra i Karlovca (ukrcaj putnika kod naplatnih kućica na autocesti - obavezno naglasiti kod prijave).
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1.dan: SPLIT - BEČ 

Polazak autobusa iz Splita u 22.00 sata. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju s kraćim stajanjima na putu. 

2. dan: BEČ 

Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Posjet kraljevskom dvorcu Schönbrunn s prekrasnim parkom i Gloriettom, individualni obilazak dvorca. Nastavak do grada, panoramska vožnja Ringom pored zgrade vlade, Sveučilišta, Parlamenta, Nove vijećnice, burze, kazališta, Hundertwasserove kuće. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak u večernju šetnju centrom Beča, posjet božićnom sajmu „Christkindlmarkt“, u čarobnom ugođaju s mirisima božićnih kolača i vrućeg punča. Noćenje. 

3. dan: BEČ 

Doručak. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom/pješice u pratnji vodiča: Trg Marije Terezije, Hofburg- najveći kompleks carskih palača na svijetu, Trg junaka nazvan po spomenicima princu Eugenu Savojskom i Nadvojvodi Karlu, Leopoldinsko krilo Hofburga gdje je ured predsjednika, dijelovi gdje su stanovali Franjo Josip i Elizabeta, Riznica, Josipov trg, crkva sv. Augustina gdje su se odvijala carska vjenčanja, šetnja Stahlburgom, gdje su smješteni lipicanci koji nastupaju u Španjolskoj školi jahanja, Trg sv. Mihovila, ulica Kohlmarks najpoznatijom bečkom slastičarnicom „Demel“, Graben, najstarija barokna crkva sv. Petra i Stup kuge, najznačaniji barokni spomenik grada posvećen Svetom trojstvu gdje ćemo pronaći i hrvatske grbove. Razgled završavamo pred katedralom sv. Stjepana, najljepšim primjerom romaničke i gotičke umjetnosti u Austriji, simbolom grada i države, uz koju je usko povezana povijest austrijskih dinastija Babenberg i Habsburg, kao i sudbina grada Beča. Poslijepodne, predlažemo posjet nekom od brojnih muzeja, izložbi, božićnom koncertu ili shopping u poznatoj Mariahilferstrasse. Noćenje. 

4. dan: BEČ - SPLIT 

Doručak. Odjava iz hotela, vožnja do baroknog dvorca Belvedere iz 18 st. s prekrasnim parkom, nekadašnje rezidencije princa Eugena Savojskog, gdje je u 19 st. živio i odakle je krenuo na put u Sarajevo prestolonasljednik Franz Ferdinand. U dvorcu se nalazi najveća svjetska kolekcija djela Gustava Klimta,najpoznatijeg slikara bečke secesije. Poslijepodne polazak prema Splitu s dolaskom u noćnim satima.
 


Odgovorni organizator putovanja: Kompas Zagreb d.d. - Opći uvjeti

Polazak:


Cijena po osobi uključuje: 

prijevoz autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Beču u dvokrevetnim sobama, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: 

doplatu za jednokrevetnu sobu 490 kn


Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.


Odgovorni organizator putovanja: Kompas Zagreb d.d. - Opći uvjeti

Napomena: 

Mogućnost polaska iz Šibenika, Zadra i Karlovca (ukrcaj putnika kod naplatnih kućica na autocesti - obavezno naglasiti kod prijave).


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za  državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Beč

Klima: kontinentalna klima s blagim utjecajem panonske klimatske zone. Ljeta su vruća a zime oštre.
Vremenska razlika: ista vremenska zona
Novac: službena valuta je Euro (€). Mogu se promijeniti i USD. Novac se može promijeniti u bankama, poštanskim uredima.
Jezik: službeni jezik je njemački. Govori se engleski, francuski i ruski.
Struja: 230v. Potreban je adapter.
Mobitel: roaming usluga dostupna je za sve mobilne operatere iz Hrvatske
Hrana i piće: u Beču ima bezbroj restorana koji nude tipičnu austrijsku kuhinju čiji je glavni sastojak meso i razne kobasice. Tradicionalno se piju pića kao što su pivo, vino (poznati vinogradi na Grinzingu), rakija, kuhano vio i punč (pije se za vrijeme Božića i Nove godine)
Odjeća: ljeti ponijeti laganiju odjeću i obuću. Uzeti obuću koja će biti udobna za cjelodnevno šetanje. Zimi se treba obući slojevito.
Kupovina: tipični suveniri, porculan, staklo, čokoladne praline "Liliputkonfekt"
Prijevoz:
podzemna željeznica, tramvaji i autobusi. Za obilazak grada najbolje se koristiti podzemnom željeznicom jer pokriva sve dijelove grade. Podzemna željeznica prometuje od 05.00 sati do otprilike 24.00 sata.
Viza: nije potrebna. Potrebno je imati važeću osobnu kartu koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u državu.
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija