Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
MSC MAGNIFICA - put oko svijeta u 117 dana

MSC MAGNIFICA - put oko svijeta u 117 dana

ITALIJA-PUT OKO SVIJETA-ITALIJA

već od91.180 knpo osobi
 • 117 dana, brod
 • Mjesto polaska: Genova
 • Polazak: 05.01.2020.
Mogućnost plaćanja American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
Rezervacija i kupovina
već od91.180 knpo osobi
Prikaži više
Ispunite si svoju dugo sanjanu želju! Nakon uspješno rasprodanog polaska u 2019. godini, MSC u svojoj ponudi nudi MSC World krstarenje oko svijeta za 2020. godinu; jedino putovanje koje na svom putu prolazi preko nekoliko kontinenata u trajanju od 117 dana.
 
ITINERER: Italija, Italija, Francuska, Španjolska, Portugal, Zelenortski Otoci, Brazil, Argentina, Urugvaj, Čile, Peru, Francuska Polinezija, Cookovo Otočje, Novi Zeland, Australija, Nova Kaledonija, Papua Nova Gvineja, Indonezija, Singapur, Malezija, Šri Lanka, Indija, Oman, Jordan, Italija

Tijekom krstarenja na našem brodu, MSC Magnifica, imat ćete priliku uživati u gurmanskim poslasticama iz cijelog svijeta, zabavnim brodskim sadržajima i počastite se udobnim i prostranim kabinama s vlastitim pogledom na more.
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • Galerija

Odgovorni organizator putovanja: MSC Krstarenja d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:

05.01.2020.

Kategorija BELLA = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod!
 

Posebni uvjeti:

 • ponuda se ne može kombinirati s ostalim popustima ili promocijama
 • popust na usluge brodske praonice ne može se kombinirati s ostalim promocijama iz ponude brodske praonice (Regular ili Express)
 • ponuda se ne može kombinirati s MSC Future Cruise kuponima
 • za navedeno krstarenje vrijede posebni uvjeti plaćanja i uvjeti otkaznih pristojbi. Za detalje kontaktirajte vašu putnički agenciju.
 • paket pića se ne može koristiti u a la carte restoranu.
 

Cijena aranžmana uključuje:

smještaj u izabranoj kabini na brodu MSC MAGNIFICA, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni domjenak, ponoćni buffet), 15 izleta, odabrani izleti uključeni su u paket i osmišljeni od strane MSC-a, PAKET PIĆA: Cheers! paket pića: neograničena potrošnja vina kućne marke, točenog piva, bezalkoholnih pića i mineralne vode za vrijeme ručka i večere.*, BRODSKA PRAONICA RUBLJA: 30% popusta na korištenje brodske praonice rublja, MSC VOYAGERS CLUB: svi bodovi na vašoj klupskoj kartici bit će utrostručeni kako bi svi putnici mogli iskoristiti sve pogodnosti kartice odmah za vrijeme krstarenja, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice u casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

lučke takse koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 4.437 kn po osobi, troškove u barovima i restoranima (plaćaju se na kraju krstarenja i na njih se dodaje 15% naknade za uslugu koja će biti iskazana u brodskom računu putnika), izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja i napojnice brodskom osoblju, donacija UNICEF-u 1€ po osobi, troškove carinjenja, troškove transfera do/od Genove, troškove garaže u Genovi, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja).
 

KATEGORIJA BELLA

Doživite krstarenje iz snova s ljudima koji poznaju more bolje od ikoga. „Bella“ cijene nude pristupačan način za uživanje u svim blagodatima života na elegantnom, modernom brodu. Opustite se u dobro opremljenoj kabini i uživajte u bogatom izboru vrhunskih specijaliteta na brodu, uz priliku da zatražite željeni termin večere. Štoviše, razmazite se poslasticama gurmanskog buffet restorana, otvorenog 20 sati dnevno. Čekaju vas predstave u broadwayskom stilu i bogat program dnevnih aktivnosti u organizaciji našeg ljubaznog višejezičnog osoblja. Maksimalno iskoristite bazene, modernu panoramsku fitness dvoranu i sportske terene na otvorenom kako biste ostali u formi. Sakupljajte bodove MSC Cluba i uživajte u još više pogodnosti na sljedećem krstarenju!

UDOBNOST
- Krstarenje snova na modernim brodovima kojima upravljaju vladari mora
- Elegantne, dobro opremljene kabine

HRANA & PIĆE
- Buffet restoran otvoren 20 sati dnevno (gurmanski jelovnik u svakom trenutku dana)
- Raznovrsni specijalizirani restorani poslužuju jela mediteranske i internacionalne kuhinje
SPORT & AKTIVNOSTI
- Kazališne predstave u broadwayskom stilu izvode se gotovo svaki dan
- Bazen
- Sportski sadržaji na otvorenom (košarka, mini golf...)
- Vrhunski opremljena fitness dvorana s panoramskim pogledom
- Zabavne aktivnosti
- Zabava za djecu (dječji klubovi...)
USLUGE
- Kvalificirano višejezično osoblje
FLEKSIBILNOST
- Željena kategorija kabine (unutrašnja, prozor, balkon)
- Izbor termina večere (ovisno o dostupnosti)
OSTALE POGODNOSTI
- Sakupljanje bodova MSC Cluba

Više o novim DOŽIVLJAJIMA NA MSC BRODIVMA na službenim stranicama MSC krstarenja: http://www.msckrstarenja.com/hr_hr/New-Experience-Categories.aspx

 


Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.


Odgovorni organizator putovanja: MSC Krstarenja d.o.o. - Opći uvjeti

DOKUMENT POTREBAN ZA PUTOVANJE: putovnica - mora vrijediti još najmanje šest mjeseci nakon datuma polaska na putovanje 

Viza za državljane Republike Hrvatske: POTREBNA za nekoliko država - za sve dodatne inforamcije obratite se u Agenciju! 

 

Za ovo krstarenje vrijede POSEBNI UVJETI OTLAZA brodara MSC krstarenja:


OTKAZNE PRISTOJBE - MSC WORLD CRUISE:
 • 90 dana i vise 15% od ukupne cijene krstarenja po osobi,
 • 89 - 60 dana 25% od ukupne cijene krstarenja po osobi,
 • 59 - 15 dana 50% od ukupne cijene krstarenja po osobi,
 • 14 - 10 dana 75% od ukupne cijene krstarenja po osobi,
 • 9 - 0 dana 100% od ukupne cijene krstarenja po osobi.

MSC MAGNIFICA - put oko svijeta u 117 dana

MSC Magnifica - raskošna i prekrasna – pripremite se za ukrcaj na brod koji se luksuzom ističe od svih ostalih. Nakon svečane ceremonije krštenja u Hamburgu, predivna MSC Magnifica otisnula se na prvo krstarenje u  ožujku 2010., nudeći putnicima niz uzbudljivih destinacija. Revolucionaran i inovativan, brod MSC Magnifica, uspješno spaja vrhunsku udobnost s inovativnim dizajnom i najsuvremenijom tehnologijom osiguravajući izvanrednu energetsku učinkovitost bez štetnog utjecaja na okoliš.
 
Brod prima i do 2.500 putnika od kojih većina može uživati u vanjskim kabinama s balkonom i pogledom na more. Za vrijeme krstarenja na usluzi vam je stručni tim koji broji 1.000 zaposlenika koji brinu o putnicima od samog trenutka ukrcaja na brod kako bi potpuno opušteni mogli bezbrižno uživati u odmoru.
U samom srcu broda MSC Magnifica nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellness centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupelji do fitness centra, kozmetičkog salona, sale za thalassoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Zašto se ne biste za vrijeme krstarenja prepustili rukama profesionalnih masera s Balija i uživali u čaroliji autentične masaže?
 
MSC Magnifica pruža beskrajne mogućnosti za odmor i opuštanje. Upijajte revitalizirajuće zrake sunca na palubi za sunčanje ili birajte između tri bazena, jednog ispod genijalnog „Magrodome“ pomičnog krova – savršenog za zimska krstarenja. Tko je za tenis ili košarku? Možda trčanje na jedinstvenoj stazi na palubi?
Za vrijeme krstarenja brodom MSC Magnifica, na raspolaganju su brojni gastronomski i zabavni sadržaji ali i mnogo više od toga. Možete birati između pet restorana, brojnih barova, internet café-a i cigar room-a – da ne spominjemo kazalište s 1.200 sjedala, kino, kockarnicu i diskoteku – MSC Magnifica zaista živi u skladu sa svojim talijanskim imenom – veličanstveno!
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godine izgradnje: 2010
Bruto tonaža: 95.128 tona
Kapacitet putnika: 2.518
Broj članova posade: 1.038
Broj kabina: 1.259 od toga 16 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina: 293,80 m / 32,20 m / 59,64 m
Broj paluba: 16 od toga 13 za putnike
Maksimalna brzina: 22,90 čv
Prosječna brzina: 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša: Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.
 

INFO O KABINAMA

Unutarnja kabina
Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
 
Vanjska kabina s pogledom na more - kabina s prozorom 
Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac. * Napomena: pojedine kabine na palubi Camogli imaju ograničen pogled.
 
Vanjska kabina s balkonom
Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
 

Više o brodu - MSC MAGNIFICA


Više o brodaru - MSC KRSTARENJA 

 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija