Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
MSC MAGNIFICA KRSTARENJE MEDITERANOM

MSC MAGNIFICA KRSTARENJE MEDITERANOM

ITALIJA, FRANCUSKA, ŠPANJOLSKA, MALTA, GRČKA

 • 13 dana, brod
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polasci:
AMEX AKCIJA:300 kn popusta na osnovnu cijenu kod plaćanja American Express karticama u PBZ Card, putničkoj agenciji
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • Galerija

Dan Luka Dol. Pol.
15.11. GENOVA, Italija - 17:00
16.11. MARSEILLE, Francuska 08:00 18:00
17.11. BARCELONA, Španjolska 09:00 18:00
18.11. Plovidba - -
19.11. VALETTA, Malta 08:00 18.00
20.11. Plovidba - -
21.11. HERAKLION, Grčka 08:00 18:00
22.11. RODOS, Grčka 07:00 16:30
23.11. PIRAEUS, Grčka 07:30 16:30
24.11. KRF, Grčka 14:00 20:00
25.11. Plovidba - -
26.11. CIVITAVECCHIA, Italija 09:00 19:00
27.11. GENOVA, Italija 08:00  

Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Polazak:


Cijena aranžmana uključuje:

smještaj u izabranoj kabini na brodu MSC MAGNIFICA, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni domjenak, ponoćni buffet), cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice u casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (minimalno 40 prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja, lučke pristojbe u iznosu od 1220 kn.

Cijena aranžmana ne uključuje: 

hotelska uslužna pristojba brodskom osoblju (bit će uključena u završni brodski račun i plaća se na brodu), izlete u lukama pristajanja, osobne troškove (tretmani ljepote, korištenje saune, kupnja u trgovinama, usluga pranja odjeće, telefoniranje, i sl.), troškove carinjenja, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja). 

TRANSFER

autobusom po osobi (za najmanje 40 prijavljenih putnika):
- Zagreb / Rijeka – Genova – Rijeka / Zagreb – 950,00 kn odrasli, 550,00 kn djeca do 18 godina 

TRANSFER

kombijem po osobi (za najmanje 6 prijavljenih putnika):
- Zagreb/Rijeka – Genova – Rijeka/Zagreb – 1.350,00 kn odrasli/djeca 


BELLA

Doživljaj osmišljen za ugodan boravak na brodu: bogat izbor vrhunske, svježe pripremljene hrane,  izbor željenog termina večere ovisi o dostupnosti na brodu, gurmanski buffet otvoren 20 sati dnevno, raznovrsne kazališne predstave, bazen, panoramska teretana i sportski sadržaji na otvorenom, ulaz u 5 različitih klubova za djecu i tinejdžere (posebni programi nisu uključeni), bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

FANTASTICA

Doživljaj osmišljen za još veću udobnost i fleksibilnost: sve prednosti BELLA doživljaja uz dodatne pogodnosti: kabine na višim palubama na najatraktivnijim dijelovima broda, još više fleksibilnosti za vrijeme večere uz mogućnost izmjene termina večere nakon potvrde rezervacije ili nakon ukrcaja, dostava u kabinu 24 sata dnevno, obrazovne i rekreacijske aktivnosti za djecu, dječji Master Chef tečajevi kuhanja s osobljem MSC Cruisesa , bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima

Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. 

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr 

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja PBZ Card d.o.o., putnička agencija i MSC krstarenja, odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe prije početka krstarenja: do 91 dan prije početka putovanja zadržava se 1.140 kn po osobi; 90-61 dan 40%; 60-45 dana 55%; 44-21 dan 75%; 20-0 dana 100% cijene aranžmana.

Pravila i uvjeti te korisne informacije MSC krstarenja: TERMS AND CONDITIONS


 


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Jednokrevetne i višekrevetne kabine na upit!

Djeca do 11 god. na 3./4. ležaju u kabini s dvije odrasle osobe putuju besplatno, plaćaju samo lučke pristojbe!
Djeca od 12 god. i odrasli na 3./4. ležaju u kabini s dvije odrasle: 2.150 kn  Bella / 2.770 kn Fantastica + lučke pristojbe!

Viza za državljane Republike Hrvatske:

nije potrebna, putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseca od dana polaska na putovanje 

NAPOMENA:

pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja ali putnike neće pratiti na izletima

MSC MAGNIFICA - poziv na veličanstveno krstarenje

MSC Magnifica - raskošna i prekrasna – pripremite se za ukrcaj na brod koji se luksuzom ističe od svih ostalih. Nakon svečane ceremonije krštenja u Hamburgu, predivna MSC Magnifica otisnula se na prvo krstarenje u  ožujku 2010., nudeći putnicima niz uzbudljivih destinacija. Revolucionaran i inovativan, brod MSC Magnifica, uspješno spaja vrhunsku udobnost s inovativnim dizajnom i najsuvremenijom tehnologijom osiguravajući izvanrednu energetsku učinkovitost bez štetnog utjecaja na okoliš.
 
Brod prima i do 2.500 putnika od kojih većina može uživati u vanjskim kabinama s balkonom i pogledom na more. Za vrijeme krstarenja na usluzi vam je stručni tim koji broji 1.000 zaposlenika koji brinu o putnicima od samog trenutka ukrcaja na brod kako bi potpuno opušteni mogli bezbrižno uživati u odmoru.
U samom srcu broda MSC Magnifica nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellness centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupelji do fitness centra, kozmetičkog salona, sale za thalassoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Zašto se ne biste za vrijeme krstarenja prepustili rukama profesionalnih masera s Balija i uživali u čaroliji autentične masaže?
 
MSC Magnifica pruža beskrajne mogućnosti za odmor i opuštanje. Upijajte revitalizirajuće zrake sunca na palubi za sunčanje ili birajte između tri bazena, jednog ispod genijalnog „Magrodome“ pomičnog krova – savršenog za zimska krstarenja. Tko je za tenis ili košarku? Možda trčanje na jedinstvenoj stazi na palubi?
Za vrijeme krstarenja brodom MSC Magnifica, na raspolaganju su brojni gastronomski i zabavni sadržaji ali i mnogo više od toga. Možete birati između pet restorana, brojnih barova, internet café-a i cigar room-a – da ne spominjemo kazalište s 1.200 sjedala, kino, kockarnicu i diskoteku – MSC Magnifica zaista živi u skladu sa svojim talijanskim imenom – veličanstveno!
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godine izgradnje: 2010
Bruto tonaža: 95.128 tona
Kapacitet putnika: 2.518
Broj članova posade: 1.038
Broj kabina: 1.259 od toga 16 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina: 293,80 m / 32,20 m / 59,64 m
Broj paluba: 16 od toga 13 za putnike
Maksimalna brzina: 22,90 čv
Prosječna brzina: 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša: Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.
 

INFO O KABINAMA

Unutarnja kabina
Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
 
Vanjska kabina s pogledom na more - kabina s prozorom 
Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac. * Napomena: pojedine kabine na palubi Camogli imaju ograničen pogled.
 
Vanjska kabina s balkonom
Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
 

Više o brodu - MSC MAGNIFICA


Više o brodaru - MSC KRSTARENJA 


Pravila i uvjeti brodara te korisne informacije:  TERMS AND CONDITIONS


PLAN BRODA: MSC MAGNIFICA - plan broda.pdf

Barcelona

Klima: mediteranska klima sa blagim ljetima i blagom zimom.
Vremenska razlika: nema vremenske razlike
Novac: službena valuta je Euro (€). Novac se može promijeniti u bankama, poštanskim uredima.
Jezik: španjolski, ali se možete sporazumijevati na engleskom
Struja: 110 V/ 220 V 50 Hz
Hrana i piće: U Barceloni ima bezbroj restorana koji nude tipičnu španjolsku kuhinju koja se sastoji od dosta morske hrane i specijaliteta. Najpoznatije jelo je paella (plodovi mora sa rižom). Španjolska ima i svoja tradicionalna pića kao što su vino, brandy, cacaolat te cava (španjolski šampanjac), pivo. Piti isključivo flaširanu vodu!
Odjeća: ljeti ponijeti laganiju odjeću i otvorenu obuću. Uzeti obuću koja će biti udobna za cjelodnevno šetanje. Zimi se treba obući slojevito.
Kupovina: tipični suveniri, koža, lepeze, keramički tanjuri, slatkiši, nakit, šalovi. Većina trgovina je otvorena od 9,30 do 20,30 sati od ponedjeljka do petka. Manje trgovine imaju dvosatnu stanku za objed.
Prijevoz: podzemna željeznica, autobusi, vlakovi, tramvaji, žičara, noćni autobusi i autobusi za razgledavanje grada. Za obilazak grada mogu se koristiti svi od navedenih javnih prijevoza zbog svoje velike pokrivenosti u gradu. Podzemna željeznica prometuje od 05.00 sati do 00.00 sati od nedjelje do četvrtka a petkom od 05.00 sati do 02.00 sati.
Mobiteli:roaming uslugu imaju sva tri hrvatska operatera 
Viza: nije potrebna za državljane RH. Potrebno je imati važeću osobnu kartu ili putovnicu koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u državu.
Cjepljenje: nije potrebno

Genova - Luka

Prekrasna luka ugniježđena između kopna i mora

Ugniježđena između kopna i mora s aktivnom lukom, talijansko odredište za odmor Genova na zapadnoj obali Italije hvali se svojom prošlošću kroz mnoštvo palača i prastarih trasiranih brda u okolici.
Genova ima mnogo različitih lica; istovremeno je moderna metropola i strog čuvar umjetničke baštine, kao i marljiva tržnica sa stoljećima starim parkovima savršenima za opuštanje. Genova skriva bogatstva u povijesnom centru čiji izgled je tradicionalno pomorski, a istovremeno pokazuje novu ljepotu postignutu obnavljanjem sjaja minulih stoljeća. Pomoći ćemo vam pronaći najbrži put za otkrivanje dragulja Genove kroz izrazito raznolik program paketa jednodnevnih izleta i najbolje pogodbe na znamenitosti i atrakcije. Ako se možete prisiliti sići s vašeg luksuznog broda, Genova je odlično mjesto za provesti dan. Samo neke od uzbudljivih znamenitosti u ponudi uključuju obilazak povijesnog grada, u kojem možete lutati privlačnim, vijugavim ulicama starog grada i razgledati ključna mjesta od interesa.
Ljubitelji umjetnosti naročito će uživati u Rubensovim djelima u Palazzo Ducale (palača Ducale).
Već ste upoznati s Genovom? Tada vam od srca preporučujemo ekskurziju u šarmantno obalno selo Portofino na talijanskoj Rivieri. Naposljetku, kao i uvijek brinemo se o svim putnicima broda pa zašto i vaša djeca ne bi provela odličan dan izvan broda! Odvedite obitelj u hvaljeni akvarij u Genovi (jedan od najvećih u Europi) i ponesite sa sobom prekrasna sjećanja s odmora.
 

Civitavecchia - Rim - Luka

Grad snova, povijesti i arhitekture – „Vječni grad“

Lučki grad Civitavecchia nalazi se otprilike sat vremena od talijanskog glavnog grada te je mjesto gdje će luksuzni brod pristati prije nego što sretne putnike odvedemo u grad Rim.
Rim – gdje početi? To je vrhunsko odredište za odmor. Moguće da ne postoji drugi grad koji je toliko natrpan poviješću, sa slojevima veličanstvenih ruševina, imperijalnih hramova...a da ne spominjemo etrušćanske grobove, ranokršćanske crkve, srednjevjekovne zvonike, renesansne palače i barokne bazilike. I sve ove veličanstvene znamenitosti nalaze se pod nevjerojatnom toplinom i svjetlošću rimskog sunca. Rim je doista grad iz snova i bez sumnje će biti jedna od najsvjetlijih točaka vašeg krstarenja Mediteranom.
Najpogodniji način za iskusiti ovaj grad je da se pridružite jednom od jednodnevnih izleta; na raspolaganju je mnoštvo aktivnosti, a naši sveobuhvatni paketi izleta doista pokrivaju najbolje što ovaj grad može ponuditi, uključujući odlične pogodbe na sve znamenitosti.
U Rimu ćete otkriti neobičnu koncentraciju povijesti, legendi i spomenika u suživotu s jednako neobičnom koncentracijom ljudi koji užurbano vode svoje svakodnevne živote. Stoga se pobrinite da se kulturno uzdignete, no ostavite dovoljno vremena i za hedonističke potrebe … kušajte slavnu rimsku kuhinju dok više ne budete mogli jesti i napijte se od arhitekture i sunca! Naše zaustavljanje u Civitavecchia/Rimu će doista omogućiti dan izvan broda kao nijedan drugi – i veselimo se što ćemo ga podijeliti s vama.

Heraklion - Luka

Drevne legende pod toplim grčkim suncem

Prepun drevnih legendi, grad Heraklion na grčkom otoku Kreti uronjen je u  povijest.
Naseljena preko 10.000 godina, Kreta zauzima posebno mjesto u grčkoj mitologiji i bila je utjecajno mjesto u evoluciji Helenske civilizacije.
Vrhunac vaše posjete Heraklionu bit će obilazak ruševina minoanske palače Knossos, za koju se vjeruje da sadrži izvorni Labirint Minotaura i da je stara zapanjujućih 3.700 godina. No putnike naših brodova takoder čeka i mnoštvo suvremenih užitaka. Ljubitelji povijesti trebali zapamtiti Heraklion kao jednu od destinacija na krstarenju Mediteranom koju ne bi trebalo propustiti!
Vrijedan pažnje je i izvanredan Arheološki muzej, jedan od najboljih u Grčkoj. Posjetitelji će uočiti fascinantnu mješavinu arhitektonskih stilova kako u Heraklionu, tako i u okolnim selima, od bizantskih do maorskih; pod toplim grčkim suncem možete šetati lijepim ulicama sela poput Rethymnona ili Fodele, rodnog mjesta legendarnog slikara iz 16. stoljeca, El Greca. Smješten devet milja izvan Herakliona nalazi se nedavno otvoren kretski akvarij: ovdje djeca mogu uravnotežiti drevne znamenitosti s razonodama suvremenog doba!
Kultura, hrana, vino, legende, mitologija i zabava – Heraklion se može pohvaliti bogatom paletom aktivnosti koja će odgovarati svim ukusima i interesima.
 

Rodos - Luka

Fascinantna mješavina povijesti i umjetnosti, kao i zabave, vrhunske kuhinje i čudesnih krajolika

Rodos je grčki otok u Egejskom moru, smješten približno 18 kilometara jugozapadno od Turske.
Glavni grad, također Rod ili Rodos, je drevni grad opasan zidovima, u kojem su traga ostavile mnoge i raznolike civilizacije koje su prošle kroz njega. Preko 4.500 godina minoanske, grčke, rimske, perzijske, arapske, turske i talijanske kulture spojeno je u Rodu u fascinantnu mješavinu povijesti i umjetnosti, kao i zabave, vrhunske kuhinje i čudesnih krajolika.
Rodos pozdravlja posjetitelje sa sunčevom svjetošću, čistoim plavim nebom i mirisom cvijeća. Rodps je otok „Sunčevih bogova“: mitovi nam govore o Heliosu, koji je odabrao otok kao svoju nevjestu i sasuo na njega „darove svjetla i raskoši“. Osvojen, opljačan, utvrđen i naseljen ljudima koji su cijenili njegovu ljepotu i strateški položaj, Rod je domaćin bezbrojnim gostima!
Iskrcajte se s vašeg luksuznog broda i pridružite nam se na jednom od naših ponuda izleta, koji obećavaju odlične pogodbe na lokalne znamenitosti, kao i na najbolje što ovaj otok ima za ponuditi. Nakon što siđete s broda, možete izabrati neku od više panoramskih tura bilo po Rodosu ili obližnjem Lindosu, do drevnog grada Kamirosa ili arheološkog nalazišta Filerimo.
 

La Valletta - Luka

7000 godina povijesti živi strastveno u sadašnjosti

La Valletta je grad na otoku Malti, 60 milja južno od Sicilije. U ovom UNESCO-ovom mjestu svjetske baštine naci cete 7000 godina povijesti koja strastveno živi u sadašnjosti.
Istražite cijelo tisucljece povijesti uz nevjerojatan niz aktivnosti. Gdje god idete, otočni krajolik i arhitektura bit ce spektakularna pozadina vašem odmoru ovdje. Čim zakoracite s vašeg luksuznog broda, zaslijepit će vas boje: kamenje boje meda u kontrastu s najdubljom Sredozemnom plavom. Kao popularno odredište za odmor, La Valletta je prepuna kafića, barova, restorana te zanimljivih znamenitosti u kojima može uživati cijela obitelj.
Ponesite doista jedinstvena sjećanja s odmora posjetivši otok Comino, najmanji otok u Malteškom arhipelagu sa samo sedam stanovnika … no mnogim slikovitim uvalama i zaljevima. Ili se zaputite u jugoistočni dio otoka kako biste razgledali megalitičke hramove, koji su čak stariji od piramida. Putnici gurmani uživat će u slikovitom obilasku luke uz kušanje vina u La Valletti – zasigurno jednim od najboljih načina da se razonodite i doista opustite, dok se oni žedni za pustolovinom mogu pridružiti džip turi s vodičem i doista istražiti otok.
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija