Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
MSC MAGNIFICA iz Hamburga

MSC MAGNIFICA iz Hamburga

NJEMAČKA - VELIKA BRITANIJA - FRANCUSKA - BELGIJA - NIZOZEMSKA

 • 9 dana, zrakoplov
 • Mjesto polaska: Hamburg
 • Polasci:
Vrijednost višeNoćenje u Hamburgu i panoramsko razgledavanje grada!
AMEX AKCIJEPosebna cijena aranžmana za plaćanje American Express karticama u PBZ Card, putničkoj agenciji!
Prikaži više
KRSTARENJE SJEVEROM - zrakoplovom iz Zagreba
HAMBURG + 8 dana krstarenje
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • Galerija
 
Dan Luka Dol. Pol.
5.10. ZAGREB – MÜNCHEN – HAMBURG, let 
Polazak iz Zagreba u 14,10 sati (LH1713), dolazak u München u 15,15 sati. Nastavak leta (LH2076) za Hamburg u 16,15 sati. Dolazak u Hamburg u 17,30 sati. Transfer do hotela, noćenje.
6.10. HAMBURG, Njemačka
Doručak. Panoramsko razgledavanje grada i transfer za luku u Hamburgu. Ukrcaj na brod, isplovljavanje.
HAMBURG; Njemačka - 21,00
7.10. plovidba - -
8.10. SOUTHAMPTON;
Velika Britanija
8,00 20,00
9.10. LE HAVRE; Francuska 7,00 20,00
10.10. ZEEBRUGGE; Belgija 9,00 19,00
11.10. AMSTERDAM; 
Nizozemska
9,00 23,59
12.10. AMSTERDAM;
Nizozemska
00,01 7,00
13.10. HAMBURG; Njemačka
Iskrcaj, transfer do zračne luke.
7,00 -
HAMBURG – MÜNCHEN – ZAGREB, let
Polazak iz Hamburga u 13,15 sati (LH2069), dolazak u
München u 14,30 sati. Nastavak leta (LH1714) za Zagreb u 15,25 sati. Dolazak u Zagreb u 16,25 sati.

Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Polazak:


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji Zagreb – München – Hamburg – München – Zagreb (avio kompanija Lufthansa – ekonomska klasa), poseban transfer: zračna luka Hamburg – hotel – luka ukrcaja/iskrcaja Hamburg – zračna luka Hamburg, jedno noćenje s doručkom u hotelu 4* u Hamburgu, panoramsko razgledavanje Hamburga, smještaj u izabranoj kabini na brodu MSC MAGNIFICA, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni domjenak, ponoćni buffet), cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice u casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimalno 15 prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja, pristojbe zračnih luka 950 kn, lučke pristojbe 990 kn.

Cijena aranžmana ne uključuje:

uslužne pristojbe brodskom osoblju – napojnice (plaćanje na brodu – 10 EUR po osobi/danu), izlete u lukama pristajanja, osobne troškove (tretmani ljepote, korištenje saune, kupnja u trgovinama, usluga pranja odjeće, telefoniranje, i sl.), troškove carinjenja, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja). 

BELLA

Doživljaj osmišljen za ugodan boravak na brodu: bogat izbor vrhunske, svježe pripremljene hrane,  izbor željenog termina večere ovisi o dostupnosti na brodu, gurmanski buffet otvoren 20 sati dnevno, raznovrsne kazališne predstave, bazen, panoramska teretana i sportski sadržaji na otvorenom, ulaz u 5 različitih klubova za djecu i tinejdžere (posebni programi nisu uključeni), bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

FANTASTICA

Doživljaj osmišljen za još veću udobnost i fleksibilnost: sve prednosti BELLA doživljaja uz dodatne pogodnosti: kabine na višim palubama na najatraktivnijim dijelovima broda, još više fleksibilnosti za vrijeme večere uz mogućnost izmjene termina večere nakon potvrde rezervacije ili nakon ukrcaja, dostava u kabinu 24 sata dnevno, obrazovne i rekreacijske aktivnosti za djecu, dječji Master Chef tečajevi kuhanja s osobljem MSC Cruisesa , bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

Više o novim DOŽIVLJAJIMA NA MSC BRODIVMA na službenim stranicama MSC krstarenja: http://www.msckrstarenja.com/hr_hr/New-Experience-Categories.aspx
 
Izračun je rađen na osnovi najmanje 15 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu ne obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

Za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja PBZ Card d.o.o., putnička agencija i MSC krstarenja, odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe prije početka krstarenja: do 81 dan prije početka putovanja zadržava se 10% cijene aranžmana; 80-46 dana 25%; 45-31 dan 50%; 30-16 dana 75%; 15-0 dana 100%.

Pravila i uvjeti te korisne informacije MSC krstarenja: TERMS AND CONDITIONS


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

DOKUMENT POTREBAN ZA PUTOVANJE: putovnica - mora vrijediti još najmanje šest mjeseci nakon datuma polaska na putovanje 

Viza za državljane Republike Hrvatske: nije potrebna!


ON-BOARD KREDIT za osobnu potrošnju na brodu

Našim putnicima omogućili smo uplatu ON-board kredita za osobnu potrošnju tijekom krstarenja. Unaprijed uplaćeni iznos biti će zabilježen na vašem brodskom računu / kartici. Konačni račun na brodu biti će umanjen za uplaćeni iznos kredita. Iznos ON-board kredita koji možete uplatiti ovisi o vašim željama / potrebama.
Minimalni iznos za uplatu ON-board kredita po kabini je 380,00 kn (50 €).

NAPOMENA: ON-board kredit nije moguće zamijeniti za gotovinu na brodu!
 

MSC MAGNIFICA - poziv na veličanstveno krstarenje

MSC Magnifica - raskošna i prekrasna – pripremite se za ukrcaj na brod koji se luksuzom ističe od svih ostalih. Nakon svečane ceremonije krštenja u Hamburgu, predivna MSC Magnifica otisnula se na prvo krstarenje u  ožujku 2010., nudeći putnicima niz uzbudljivih destinacija. Revolucionaran i inovativan, brod MSC Magnifica, uspješno spaja vrhunsku udobnost s inovativnim dizajnom i najsuvremenijom tehnologijom osiguravajući izvanrednu energetsku učinkovitost bez štetnog utjecaja na okoliš.
 
Brod prima i do 2.500 putnika od kojih većina može uživati u vanjskim kabinama s balkonom i pogledom na more. Za vrijeme krstarenja na usluzi vam je stručni tim koji broji 1.000 zaposlenika koji brinu o putnicima od samog trenutka ukrcaja na brod kako bi potpuno opušteni mogli bezbrižno uživati u odmoru.
U samom srcu broda MSC Magnifica nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellness centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupelji do fitness centra, kozmetičkog salona, sale za thalassoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Zašto se ne biste za vrijeme krstarenja prepustili rukama profesionalnih masera s Balija i uživali u čaroliji autentične masaže?
 
MSC Magnifica pruža beskrajne mogućnosti za odmor i opuštanje. Upijajte revitalizirajuće zrake sunca na palubi za sunčanje ili birajte između tri bazena, jednog ispod genijalnog „Magrodome“ pomičnog krova – savršenog za zimska krstarenja. Tko je za tenis ili košarku? Možda trčanje na jedinstvenoj stazi na palubi?
Za vrijeme krstarenja brodom MSC Magnifica, na raspolaganju su brojni gastronomski i zabavni sadržaji ali i mnogo više od toga. Možete birati između pet restorana, brojnih barova, internet café-a i cigar room-a – da ne spominjemo kazalište s 1.200 sjedala, kino, kockarnicu i diskoteku – MSC Magnifica zaista živi u skladu sa svojim talijanskim imenom – veličanstveno!
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godine izgradnje: 2010
Bruto tonaža: 95.128 tona
Kapacitet putnika: 2.518
Broj članova posade: 1.038
Broj kabina: 1.259 od toga 16 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina: 293,80 m / 32,20 m / 59,64 m
Broj paluba: 16 od toga 13 za putnike
Maksimalna brzina: 22,90 čv
Prosječna brzina: 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša: Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.
 

INFO O KABINAMA

Unutarnja kabina
Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
 
Vanjska kabina s pogledom na more - kabina s prozorom 
Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac. * Napomena: pojedine kabine na palubi Camogli imaju ograničen pogled.
 
Vanjska kabina s balkonom
Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
 

Više o brodu - MSC MAGNIFICA


Više o brodaru - MSC KRSTARENJA 


Pravila i uvjeti brodara te korisne informacije:  TERMS AND CONDITIONS


PLAN BRODA: MSC MAGNIFICA - plan broda.pdf

Hamburg

Jedinstvena arhitektura i prekrasni kanali

Hamburg je drugi po veličini grad u Njemačkoj nakon Berlina i jedno od ključnih središta te zemlje za medije i industriju.
Hamburg je druga najveća luka u cijeloj Europi, a deveta u svijetu. Ali ne dajte se zavarati; Hamburg je energičan i dinamičan grad. Putnicima svaki trenutak posjeta ovoj metropoli bit će uzbudljiv, počevši od pristajanja u vrhunski terminal za prihvat brodova za krstarenje.
Iako nije najočiglednija turistička destinacija, Hamburg vrijedi posjetiti tijekom vašeg krstarenja Sjevernom Europom. Zaputite se u Aldstadt (stari grad) s njegovom jedinstvenom arhitekturom i privlačnim kanalima.
Posjetite i crkvu Michaelis, najznačajniju baroknu crkvenu građevinu u Sjevernoj Njemačkoj, koja se može pohvaliti impresivnim tornjem visokim 132 metra. U ovome gradu mnogo je aktivnosti za djecu: posjet zoološkom vrtu Hagenbeck u kojem možete uživati u žirafama, slonovima, majmunima i tigrovima u otvorenom, prirodnom okružju, izvrstan je način za provesti dan.
Ako tražite iskonsku mirnoću u gradu, zaputite se u Hamburške botaničke vrtove, „Planten un Blomen“ s mnoštvom parkova, tropskim staklenikom i najvećim japanskim vrtom u Europi – prava poslastica za ljubitelje vrtova. I na kraju, riječ dvije o hamburgerima... hamburger navodno ne potječe iz ovog grada, ali najpopularnija brza hrana na svijetu dobila je ime po ovom njemačkom gradu!
 

Pariz

KLIMA: relativno blaga klima sa blagim zimama te vrućim ljetima.
VREMENSKA RAZLIKA: ista vremenska zona.
NOVAC:  Službena valuta je Euro ("€ ). Novac se može promijeniti u bankama, poštanskim uredima.                                     
JEZIK: službeni jezik je Francuski, te iako slabo, govori se i Engleski
STRUJA: 220 V. Potreban je adapter.
MOBITEL:  roaming usluga dostupna je za sve mobilne operatere iz Hrvatske
HRANA I PIĆE:  obavezno probati francusku kuhinju i izvrsna vina u njihovim restoranima, te kušati odlične slastice! Obavezno piti flaširanu vodu!
ODJEĆA: udobnu slojevitu odjeću za cjelodnevni boravak po gradu 
KUPOVINA: tipični suveniri, vina, sirevi
PRIJEVOZ: Podzemna željeznica, tramvaji te autobusi. Zadnji vlakovi podzemne željeznice prometuju u 01.35 sati, osim petkom! Preporuča se koristiti i tramvaj.
VIZA:  nije potrebna. Potrebno je imati važeću osobnu kartu koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju.

Amsterdam

Klima: oceanska klima koja ima dvije glavne sezone, blago ljeto i hladnu zimu. Ljeti povremeno zna pasti kiša.
Vremenska razlika: ista vremenska zona.
Novac:  Službena valuta je Euro (€ ) . Novac se može promijeniti u bankama, poštanskim uredima.
Jezik:  službeni jezik je Nizozemski. Govori se Engleski.
Struja: 220v. Potreban je adapter.
Mobitel: roaming usluga dostupna je za sve mobilne operatere iz Hrvatske
Hrana i piće:  obavezno probati nizozemsku kuhinju u njihovim restoranima!
Odjeća: obavezno ponijeti i malo topliju odjeću (jaknu ili veste). Uzeti obuću koja će biti udobna za cjelodnevno šetanje.
Kupovina: tipični suveniri, sportski dresovi, sir, klompe, slastice
Prijevoz: trajekti, vlakovi, tramvaji, autobusi.
Viza: nije potrebna za državljane RH. Potrebno je imati važeću osobnu kartu koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju.
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija