Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
Miami + 12 dana krstarenje do Barbadosa

Miami + 12 dana krstarenje do Barbadosa

SAD - US DJEVIČANSKI OTOCI - ANTIGUA I BARBUDA - BARBADOS - CURACAO - ARUBA

 • 14 dana, brod
 • Mjesto polaska: Miami
 • Polasci:
Vrijednost višePAKET PIĆA CHEERS! uz obroke + Izlet u Everglades
AMEX AKCIJE300 KN popusta na osnovnu cijenu kod plaćanja American Express karticama u PBZ Card, putničkoj agenciji
GARANTIRANI GRUPNI POLAZAKzrakoplovom iz Zagreba
Prikaži više
Miami + krstarenje do Barbadosa - 14 dana / 13 noći
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • GalerijaDan Luka Dol. Pol.
2.1. ZAGREB – BEČ – MIAMI, let
Polazak iz Zagreba za Miami preko Beča. Dolazak u Miami, transfer, smještaj u hotel. Noćenje.
3.1. MIAMI
Transfer do luke. Ukrcaj na brod, isplovljavanje.
MIAMI - 19,00
4.1. plovidba - -
5.1. plovidba - -
6.1. CHARLOTTE AMELIE,
US Djevičanski otoci
8,00 18,00
7.1. ST. JOHN'S, Antigua i Barbuda 9,00 16,00
8.1. BRIDGETOWN, Barbados 10,00 18,00
9.1. SAINT GEORGE, Grenada 8,00 14,00
10.1. WILENSTADT, Curacao 13,00 23,00
11.1. ORANJESTAD; Aruba 7,00 18,00
12.1. plovidba - -
13.1. plovidba - -
14.1. MIAMI
iskrcaj
7,00 -
IZLET U EVERGLADES
Odlazak prema Nacionalnom parku Everglades. Po dolasku vožnja kroz Everglades plitkim čamcima s vanjskim propelerom te aligator show.
MIAMI – FRANKFURT, let
Transfer prema zračnoj luci Miami. Polazak za Frankfurt u popodnevnim satima, noćni let.
15.1. FRANKFURT – ZAGREB – let
Dolazak u Frankfurt te nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagreb.

Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Polazak:


Iznos pristojbi u zračnim lukama promjenjiv je do dana izdavanja zrakoplovnih karata
Jednokrevetne i višekrevetne kabine na upit!
 

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji Zagreb – Zürich – Miami – Frankfurt – Zagreb (ekonomska klasa - avioprijevoznik Swis i Lufthansa), transferi: zračna luka Miami - hotel - luka - zračna luka Miami,  jedno noćenje BEZ DORUČKA u hotelu 4* u Miami Downtown, smještaj u izabranoj kabini na brodu MSC DIVINA – kategorija Bella, PAKET PIĆA CHEERS!, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni domjenak, ponoćni buffet), cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice u casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimalno 15  prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.
 

VRIJEDNOST VIŠE: izlet u Everglades

 

Cijena aranžmana ne uključuje: 

pristojbe zračnih luka koje se obvezatno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 2.810 kn* – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190 kn, brodsku uslužnu pristojbu - napojnice brodskom osoblju - 12,50 USD po osobi, izlete u lukama pristajanja, osobne troškove (tretmani ljepote, korištenje saune, kupnja u trgovinama, usluga pranja odjeće, telefoniranje, i sl.), troškove carinjenja, troškove izrade vize za SAD (potrebna viza – višestruki ulaz) – informacije o vizama možete dobiti u putničkoj agenciji, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja).
 

KATEGORIJA BELLA

Doživite krstarenje iz snova s ljudima koji poznaju more bolje od ikoga. „Bella“ cijene nude pristupačan način za uživanje u svim blagodatima života na elegantnom, modernom brodu. Opustite se u dobro opremljenoj kabini i uživajte u bogatom izboru vrhunskih specijaliteta na brodu, uz priliku da zatražite željeni termin večere. Štoviše, razmazite se poslasticama gurmanskog buffet restorana, otvorenog 20 sati dnevno. Čekaju vas predstave u broadwayskom stilu i bogat program dnevnih aktivnosti u organizaciji našeg ljubaznog višejezičnog osoblja. Maksimalno iskoristite bazene, modernu panoramsku fitness dvoranu i sportske terene na otvorenom kako biste ostali u formi. Sakupljajte bodove MSC Cluba i uživajte u još više pogodnosti na sljedećem krstarenju!

UDOBNOST
- Krstarenje snova na modernim brodovima kojima upravljaju vladari mora
- Elegantne, dobro opremljene kabine

HRANA & PIĆE
- Buffet restoran otvoren 20 sati dnevno (gurmanski jelovnik u svakom trenutku dana)
- Raznovrsni specijalizirani restorani poslužuju jela mediteranske i internacionalne kuhinje
SPORT & AKTIVNOSTI
- Kazališne predstave u broadwayskom stilu izvode se gotovo svaki dan
- Bazen
- Sportski sadržaji na otvorenom (košarka, mini golf...)
- Vrhunski opremljena fitness dvorana s panoramskim pogledom
- Zabavne aktivnosti
- Zabava za djecu (dječji klubovi...)
USLUGE
- Kvalificirano višejezično osoblje
FLEKSIBILNOST
- Željena kategorija kabine (unutrašnja, prozor, balkon)
- Izbor termina večere (ovisno o dostupnosti)
OSTALE POGODNOSTI
- Sakupljanje bodova MSC Cluba

Više o novim DOŽIVLJAJIMA NA MSC BRODIVMA na službenim stranicama MSC krstarenja: http://www.msckrstarenja.com/hr_hr/New-Experience-Categories.aspx
 


Izračun je rađen na osnovi najmanje 15 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.
 


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

DOKUMENT POTREBAN ZA PUTOVANJE: putovnica - mora vrijediti još najmanje šest mjeseci nakon datuma polaska na putovanje 

VIZA ZA SAD: Potrebna – višestruki ulaz!

Kompletnu informaciju možete naći na stranicama http://zagreb.usembassy.gov . Napominjemo da se preko internet stranice morate naručiti za termin predavanja aplikacijskih dokumenata za vizu!


 

ON-BOARD KREDIT za osobnu potrošnju na brodu

Našim putnicima omogućili smo uplatu ON-board kredita za osobnu potrošnju tijekom krstarenja. Unaprijed uplaćeni iznos biti će zabilježen na vašem brodskom računu / kartici. Konačni račun na brodu biti će umanjen za uplaćeni iznos kredita. Iznos ON-board kredita koji možete uplatiti ovisi o vašim željama / potrebama.
Minimalni iznos za uplatu ON-board kredita po kabini je 380,00 kn (50 €).

NAPOMENA: ON-board kredit nije moguće zamijeniti za gotovinu na brodu!
 

Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja, odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: trošak otkazivanja 80-46 dana prije početka krstarenja 25%, 45-31 dan 50%, 30-16 dana 75%, 15 i manje dana 100%.

MSC DIVINA - bezvremenska elegancija u prvoklasnoj udobnosti

 
Pripremite se za upoznavanje s novom zvijezdom u floti MSC Krstarenja - MSC DIVINA. U suradnji s De Jorio Design International podignuli smo na potpuno novu razinu priznate standarde brodova klase MSC Fantasia.

Kako je inspiracija potekla od same Sophije Loren, MSC Divina donosi vam eleganciju i glamur zlatnog doba putovanja morem, s potpuno novom vizijom. Prostrano i moderno okruženje razmazit ce vas raskošnom udobnošcu te bogatom ponudom zabavnih, rekreativnih i sportskih aktivnosti. Svaki kutak na brodu odiše stilom, a pažnja je posvecena i najmanjem detalju. Od pravog kamenog trga te kazališta u rangu samog Broadwaya pa sve do carobnog stepeništa optocenog Swarovski kristalima i potpunog mira bazena Infinity.

Otkrijte kabinu Dive, gosti koji odsjedaju u apartmanu broj 16007 na palubi 16 mogu uživati u glamuru i raskošnom interijeru apartmana koji je dizajniran za i uz pomoc gospode Loren. Bogate crvene, posebno dizajnirane svjetiljke te crveni tepih njen su odabir, dok zidove krase predivne fotografije njezinih nezaboravnih uloga. Tu je i replika toaletnog stolica kakvog gospoda Loren ima u vlastitom domu, kako bi gosti imali priliku urediti se poput filmskih zvijezda. Otkrijte bogatiji i raskošniji MSC Aurea Spa brodski wellness centar te još ekskluzivniji MSC Yacht Club, s posebno narucenim umjetnickim djelima.

Za vrijeme krstarenje brodom MSC Divina, uživajte u suncu na novom Top 18 Exclusive Solarium. Mjesto rezervirano samo za odrasle, smještenim na najaatraktivnijoj palubi uz spektakularan pogled na more. Uživajte u miru i blagodatima naših SPA tretmana uz poslužene vocne ražnjice. Top 18 Exclusive Solarium je savršeno mjesto za opuštanje za vrijeme krstarenja. Otkrijte krstarenje kao niti jedno do sada na „plovecem gradu“ – brodu MSC Divina koji je izvanredna desticija sam za sebe; svojom bogatom ponudom zadovoljit ce i one najzahtjevnije. Doživite krstarenje Mediteranom kako ga nikada do sada niste doživjeli, iz potpune udobnosti broda koji je jednostavno božanstven.
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godine izgradnje: 2012
Bruto tonaža: 139.072 tona
Kapacitet putnika: 3.502
Broj članova posade: 1.388
Broj kabina: 1.751 od toga 45 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina: 333,30 m / 37,92 m / 67,69 m
Broj paluba: 18 od toga 14 za putnike
Maksimalna brzina: 23,75 čv
Prosječna brzina: 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša: AWT (Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda) te niz štedljivih uređaja do Monitoring Systen (optimizirane klimatizacije), Clean Ship2.
 

INFO O KABINAMA

Unutarnja kabina
Površina približno od 13 m2 do 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Mogucnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog racunala (placanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.
 
Vanjska kabina s pogledom na more - kabina s prozorom 
Površine približno 12 m2 do 20 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Mogucnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog racunala (placanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.
 
Vanjska kabina s balkonom
Površine približno 17 m2 do 26 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem ili kadom. Interaktivna TV. Telefon. Mogucnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog racunala (placanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.
 

Više o brodu - MSC DIVINA


Više o brodaru - MSC KRSTARENJA  

PLAN BRODA: MSC Divina - plan broda.pdf

Miami - Luka

Posjetite sunčane obale Miamija

Glavni grad najsunčanije države SAD-a – države Florida. Grad elegancije i sjaja, pastelnih boja art deco ekstravagancije. Od suptropskih močvarama u Evergladesu do fantastičnih plaža Atlantskog oceana, ovaj grad je san.
Većinom godine okupan u suncu, njegov kozmopolitski ugođaj koji mu daje moderna arhitektura, predstavlja san za svakog tko želi provesti odmor iz snova.
Svakako treba posjetiti močvarno područje Evergladesa koje je važno prirodno stanište aligatora, zatim Art Deco District u Miami Beachu i arhitekturu na Star Islandu.
Duž grada se protežu netaknute pješčane plaže, od kojih je najpoznatija Haulover Beach Park na sjeveru.
 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija