Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
KRSTARENJE KARIBIMA, MSC Seaside

KRSTARENJE KARIBIMA, MSC Seaside

MIAMI - OCHO RIOS - GEORGE TOWN - COZUMEL - NASSAU

 • 10 dana, brod
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polasci:
Vrijednost višeLET IZ ZAGREBA, ISKUSNI PRATITELJ!
Prikaži više
Zašto krstarenje Karibima
krstarenje novim brodom MSC Seaside i posjet atraktivnim destinacijama kao što su Jamaica, Cayman Island, Bahami
• Razgled Miamia i posjet nacionalnom parku Everglades
Nepregledne pješčane rajske plaže
Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja
• Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje
•  Jedinstveno i nezaboravno krstarenje
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • Galerija
DAN LUKA  DOLAZAK POLAZAK
22.02. Let ZAGREB-ISTANBUL, ISTANBUL-MIAMI, transfer do hotela, noćenje -
13:15
20:10
09:10
15:10
-
23.02. MIAMI, doručak, razgled grada, transfer do luke, ukrcaj na brod   19:00
24.02. PLOVIDBA - -
25.02. OCHO RIOS, JAMAICA 09:00 17:00
26.02. GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS 08:00 16:00
27.02. COZUMEL, MEXICO 10:00 18:00
28.02. PLOVIDBA - -
01.03. NASSAU, BAHAMI 09:00 16:00
02.03. MIAMI, iskrcaj s broda, izlet Everglades nacionalni park, transfer do zračne luke, let MIAMI-ISTANBUL 07:00
 
 
 
 
22:15
03.03. ISTANBUL, nastavak leta ISTANBUL-ZAGREB 17:30
19:05
19:00

Odgovorni organizator putovanja: Svijet Krstarenja d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:


Cijena aranžmana uključuje:

22.02.2019 let Zagreb-Istanbul TK1054 09:10-13:15; Istanbul-Miami TK 77 15:10-20:10 (ekonomska klasa, Turkish Airlines), povratni let 02.03.2019 Miami-Istanbul TK 78 22:15-17:30+1 (3.3.2018) Istanbul-Zagreb TK1055 19:00-19:05 (ekonomska klasa, Turkish Airlines); transfere: zračna luka Miami – hotel – luka ukrcaja – zračna luka Miami, noćenje s doručkom u hotelu 4* u Miamiu i razgled grada; izlet NP Everglades, krstarenje brodom MSC SEASIDE; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (hrvatski i/ili slovenski, ovisno o broju prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja. 

Cijena aranžmana ne uključuje:

lučke pristojbe i zrakoplovne takse (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata) pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).  

Doplate na brodu:

service charge/napojnice*,naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje. 
*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 12,50 USD po noći, za djecu 2-12 godina 6,25 USD po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporučuje i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.


BELLA

Doživljaj osmišljen za ugodan boravak na brodu: bogat izbor vrhunske, svježe pripremljene hrane,  izbor željenog termina večere ovisi o dostupnosti na brodu, gurmanski buffet otvoren 20 sati dnevno, raznovrsne kazališne predstave, bazen, panoramska teretana i sportski sadržaji na otvorenom, ulaz u 5 različitih klubova za djecu i tinejdžere (posebni programi nisu uključeni), bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

FANTASTICA

Doživljaj osmišljen za još veću udobnost i fleksibilnost: sve prednosti BELLA doživljaja uz dodatne pogodnosti: kabine na višim palubama na najatraktivnijim dijelovima broda, još više fleksibilnosti za vrijeme večere uz mogućnost izmjene termina večere nakon potvrde rezervacije ili nakon ukrcaja, dostava u kabinu 24 sata dnevno, obrazovne i rekreacijske aktivnosti za djecu, dječji Master Chef tečajevi kuhanja s osobljem MSC Cruisesa , bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr 

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

Odgovorni organizator putovanja: Svijet Krstarenja d.o.o. - Opći uvjeti

POTREBNI DOKUMENTI:

- putovnica koja vrijedi još barem 6 mjeseci računajući od dana iskrcaja, viza za SAD (samostalno ishodovanje)

NAPOMENA:

Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVET KRIŽARJENJ, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 osoba, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi  članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU:

do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.


Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kabini kategorije bella: 5.785 kn (FM) / 6.165 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kabini kategorije fantastica: 6.390 kn (FM) / 6.770 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj za djecu do 18. godina u kabini kategorije bella/fantastica: 3.960 kn (FM) / 4.340 kn (RC)
 
Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.
Broj kabina prema ovim uvjetima je ograničen.


*Kabine “DOŽIVLJAJ BELLA”

-  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)
- Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa
- Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno
- Bogati kazališni program
- Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom
- Bogat program dnevnih aktivnosti
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju
 

*Kabine “DOŽIVLJAJ FANTASTICA”

Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.
- Prednost prilikom izbora termina večere
- Kabine na višim palubama i boljem položaju
- Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno
- Besplatan doručak u kabinu
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)
- Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima
 

MSC SEASIDE

pomiče granice dizajna broda za kružna putovanja i povezuje unutarnja i vanjska područja s morem. Potpuno jedinstvena kružna šetnica na palubi 8 nudi razna mjesta za ispijanje kave, objed, trgovinu, kupanje i sunčanje. A možete uživati i u prekrasnom panoramskom pogledu na more sa dva staklena mosta ili iz staklenih dizala. Sa staklenog Skywalka na palubi 16, putnici mogu uživati u prekrasnom pogledu na more. Jedinstveni bazen Miami Beach Pool broda MSC Seaside pruža putnicima pogled na more od kojeg zastaje dah, a posebno dizajnirane ležaljke gostima nude posebnu atmosferu. Na brodu MSC Seaside uživajte u spektakularnom pogledu na more za vrijeme obroka. Izaberite između 10 ugodnih restorana, uključujući pet specijaliziranih restorana. Udovoljit ćemo zahtjevima svake obitelji, a na raspolaganju najmlađima je i „švedski stol“ samo za djecu. Za savršen aperitiv, večernje piće ili dnevno osvježenje na izboru vam je 19 barova i lounge salona, svaki s jedinstvenim ugođajem.
Prima 4.134 putnika (na bazi dva putnika), maksimalan broj putnika 5.179. Ima 1.413 članova posade i 2.067 kabina. Duljina broda 323 m, visina 72 m i širina 41 m, sa 19 paluba. Više o brodu pogledajte u videu:  https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Seaside.aspx 


 

MSC SEASIDE - brod koji prati sunce

Šetnica za uživanje u suncu

To je prvi brod flote MSC Cruisesa koji će biti kršten u Sjedinjenim Američkim Državama, a plovit će Karibima tijekom cijele godine s polaskom iz Miamija. Prvo takvo krstarenje očekuje se u prosincu 2017. godine.

MSC Seaside nudi jedinstveno iskustvo krstarenja u potpunom skladu s morem, s povezanim unutrašnjim i vanjskim javnim prostorima. Jedinstvena šetnica okružuje ovaj 323 metra dug brod, uz ponudu brojnih mjesta za shopping, jelo i sunčanje dok se iz panoramskih liftova pruža pogled na more od kojeg zastaje dah. Osim toga, MSC Seaside će ponuditi jedan od najvećih interaktivnih vodenih parkova na moru.

To će biti prvi brod za krstarenje koji će predstaviti najmoderniju tehnologiju na području vodenih parkova, kombinirajući tobogan i interaktivnu igru – zabava za sve uzraste je zagarantirana.

MSC Seaside, brod koji slijedi sunce!
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE BRODA

 • dužina: 323 m
 • širina: 41 m
 • visina: 72 m
 • bruto tonaža: 160.000
 • maksimalna brzina: 21,3 čvorova
 • maksimalan broj gostiju: 5.179
 • broj gostiju na bazi dvokrevetnih kabina: 4.140
 • broj kabina za goste: 2.017
 • posada: 1.413
 • broj kabina za posadu: 759
 • prototipovi se očekuju 2017., 2018., 2021. godine
 • idealan za sunčano vrijeme, 43.500 m2 otvorenog prostora
   

MIAMI
se smjestio na jugoistoku savezne države Floride koja se zbog klime naziva i “sunčana država”. Nakon Los Angelesa i New Yorka treće  je turističko središte u SAD-u te vrata prema Srednjoj i Južnoj Americi. Miami je ujedno i međunarodni centar trgovine, financija, kulture, sporta, zabave, prijevoza i turizma, koji je glavni izvor prihoda. Karipska glazba ovdje je neizostavan faktor te su česti elitni salsa-klubovi, ali i ulični festivali. Klima je svakako glavni adut ovoga grada, pa su tako zimski mjeseci zbog blizine tropskog pojasa najugodniji dio godine, a prosječna
temperatura gotovo nikada nije niža od 17° C. 
Preporučujemo posjetiti glamurozni South Beach,  svakako je najpopularniji dio grada, a krase ga predivne pješčane plaže i drvoredi palma. Mjesto koje treba vidjeti i gdje treba biti viđen te magnet za poznate i ljubitelje zabave koji žele kozmopolitsku atmosferu, dizajnerske trgovine, otmjene restorane i brz noćni život. Ocean Drive i pješačka zona Lincoln Road Mall prepuni su umjetničkih galerija, trgovina i restorana, a noću jamče vrhunski provod u brojnim diskotekama. Najslikovitiji dio South Beacha je Art Deco Historic District s preko 800 zgrada na 1.5 km², obojenih pastelnim bojama i osvijetljenih žarkim neonskim svjetlima.  
JAMAICA -
glavni grad je Kingston. Većina gradova se nalazi uz obalu kao i Montego Bay koji se nalazi u itinereru ovog krstarenja. Jamajka ima lijepe bijele plaže, čudesnu vegetaciju i tropsku klimu cijele godine. Bogatu kulturnu baštinu, te jedinstvenu kuhinju. Ostavlja veliki dojam na posjetitelje svojom ljepotom, domaćim stanovništvom, reggae muzikom i velikom ikonom Bobom Marleyjem. 
BAHAMI -
su otočna država u Atlantskom oceanu. Obuhvaća otočje od 700 otoka istočno od Floride i sjeverno od Kube. Bahami su i danas dio Commonwealtha, iako su 1973. proglasili neovisnost od Ujedinjenog Kraljevstva. Arhipelag od 700 otoka i otočića pokriva površinu od 100 000 četvornih milja Atlantskog oceana.
Andros je najveći otok na Bahamima i nalazi se na zapadu. Na otoku New Providence koji se nalazi istočno od Androsa smješten je glavni grad Nassau u kojemu živi dvije trećine stanovništva. Drugi važniji otoci su Grand Bahama na sjeveru (na kojemu se nalazi drugi najveći grad u zemlji Freeport) i Inagua na jugu. 
GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS  -
su dobili ime po jednoj vrsti guštera koje su Europljani u početku zabunom smatrali kajmanima, podvrstom iz porodice aligatora. Otočna se skupna sastoji od tri otoka: Veliki Kajman, Mali Kajman i Kajman Brac, a leži oko 750 km južno od Miamija na Floridi odnosno oko 300 km sjeverozapadno od Jamajke. Otoci su zapravo vrhovi podvodnog grebena koji se proteže sve do Kube. Karibi ovdje nude najbolje mogućnosti za ronjenje, kupanje na rajskim plažama i ribolov na otvorenom moru na najvišem nivou.
Sve znamenitosti George Towna mogu se obići u jednom popodnevu: među njima su zvonik kralja Georgea V., zgrada suda i glavna pošta. Na šetnici uz obalu je Cayman Maritime and Treasure Museum s najrazličitijim izlošcima. U muzeju McKee izloženi su različiti predmeti pronađeni na brodovima potopljenim u 16. i 17. stoljeću. U blizini je i Kajmanska farma kornjača, jedina te vrste sa zelenim kornjačama. 

Miami - Luka

Posjetite sunčane obale Miamija

Glavni grad najsunčanije države SAD-a – države Florida. Grad elegancije i sjaja, pastelnih boja art deco ekstravagancije. Od suptropskih močvarama u Evergladesu do fantastičnih plaža Atlantskog oceana, ovaj grad je san.
Većinom godine okupan u suncu, njegov kozmopolitski ugođaj koji mu daje moderna arhitektura, predstavlja san za svakog tko želi provesti odmor iz snova.
Svakako treba posjetiti močvarno područje Evergladesa koje je važno prirodno stanište aligatora, zatim Art Deco District u Miami Beachu i arhitekturu na Star Islandu.
Duž grada se protežu netaknute pješčane plaže, od kojih je najpoznatija Haulover Beach Park na sjeveru.
 

Cozumel - Luka

Plaže s bijelim pijeskom na prekrasnom karipskom moru

Cozumel je najveći meksički otok, smješten samo 12 milja ispred obale poluotoka Yucatan.
Površine samo 28 milja u duljinu i 10 milja u širinu, Cozumel je poznat diljem svijeta po svojim blistavim plažama s bijelim pijeskom i bistrinom karipskog mora u kojem se nalazi.
Ako siđete s vašeg broda u luci Cozumel na jedan dan, nećete se razočarati ponuđenim izletima.
Iskoristite priliku da se iskušate u fantastičnoj razonodi i zaronite u morski svijet, svijet koji oblikuje živim bojama i otkrićima. Bilo u markantnom off-road džipu ili posebnom kajaku s prozirnim dnom, počastite se novim iskustvima na ovom dijelu vašeg krstarenja Karibima.
Putnici koji preferiraju suho tlo mogu obići veličanstvene majanske ostatke u zidovima opasanom gradu Tulumu. Naposljetku, radi doze čiste zabave, pridružite nam se u našem ATV-u (vozilu za sve terene) na pustolovini po džungli. Obitelji neće htjeti propustiti put u X-Caret, najveći prirodni pustolovni park u Cancunu. S akvarijem, vrtovima, paviljonom s leptirima, majmunskim parkom, skloništem za jelene, kornjačama i još puno toga, ovo izlet pružit će vam predivno proveden dan izvan broda, koji će vaša djeca pamtiti dugo nakon završetka krstarenja.
 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija