Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
Krstarenje iz SPLITA - istočni Mediteran - Costa Luminosa

Krstarenje iz SPLITA - istočni Mediteran - Costa Luminosa

HRVATSKA-ITALIJA-GRČKA-CRNA GORA

 • 8 dana, brod
 • Mjesto polaska: Split
 • Polasci:
GRUPNI POLAZAK IZ SPLITARASPOLOŽIVE SAMO DVOKREVETNE KABINE
CIJENA PROMO PONUDE UKLJUČUJE200 KN popusta na osnovnu cijenu kod plaćanja American Express karticama u PBZ Card, putničkoj agenciji!
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • GalerijaDan Luka Dol. Pol.
8.12. SPLIT; Hrvatska - 17,00
9.12. VENECIJA; Italija 9,00 17,00
10.12. BARI; Italija 14,00 20,00
11.12. plovidba - -
12.12. PIREJ/ATENA; Grčka 8,00 17,00
13.12. KATAKOLON/OLIMPIJA;
Grčka
9,00 15,00
14.12. KOTOR; Crna Gora 14,00 20,00
15.12. SPLIT; Hrvatska 8,00 -
Podaci su podložni promjenama koji su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja

Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

Polazak:


*Kategorija CLASSIC = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod!
*Kategorija PREMIUM = moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključen u cijenu aranžmana!
GTY kabine – broj kabine poznat tek po dobivanju putne dokumentacije! 

JEDNOKREVETNE i  VIŠEKREVETNE KABINE NA UPIT!
 

Cijena aranžmana uključuje:

smještaj u izabranoj kabini na brodu COSTA LUMINOSA, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni domjenak, ponoćni buffet), cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco..., sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki..., pratitelja putovanja (pri minimum 20 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

lučke takse koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.080 kn po osobi, troškove u barovima i restoranima (plaćaju se na kraju krstarenja i na njih se dodaje 15% naknade za uslugu koja će biti iskazana u brodskom računu putnika), izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja i brodske uslužne pristojbe - napojnice (10,00 EUR po danu za djecu od 15 godina i odrasle, 5,00 EUR po danu za djecu od 4 do 14 godina – plaćanje direktno na brodu), troškove carinjenja, troškove transfera do/od Splita, troškove garaže u Splitu, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja).

TRANSFER do/od luke polaska – na upit! 

 

 


Izračun je rađen na osnovi najmanje 20 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

DOKUMENT POTREBAN ZA PUTOVANJE: putovnica - mora vrijediti još najmanje šest mjeseci nakon datuma polaska na putovanje 

Viza za državljane Republike Hrvatske: nije potrebna!Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara Costa Cruises.

Costa LUMINOSA

Katakolon - Olimpija - Luka

"Vrata do Olimpije"

Katakolon je mali turistički lučki grad u Iliji, u zapadnom dijelu Grčke. Katakolon je poznat kao "vrata do Olimpije“, budući da je smješten odmah istočno od drevnog grada Olimpije, rodnog mjesta Olimpijskih igara. To je odredište za svakoga gdje će ostaci drevnih helenskih civilizacija na posjetitelje ostaviti snažan dojam.
Nakon silaska s broda, iskoristite bogatu ponudu izleta koji uključuju posjet Olimpiji i stadionu (kapaciteta 40.000 gledatelja!) te slavne hramove grčkih bogova Zeusa, Here i Apolona. Tek su u 19. stoljecu europski arheolozi počeli iskapati Olimpiju, stoga ne smijete propustiti obilazak ove drevne destinacije, jer je izuzetno dobro očuvana. Iskoristite priliku i posjetite Arheološki muzej Olimpija, koji je najvažniji u Grčkoj. Ovdje možete razgledati izložbe grnčarije, bronce, rimskih kipova, artefakata s Olimpijskih igara i skulptura od terakote koje potjeću iz 480. godine prije Krista.
Izleti u i oko Katakolona ostavljaju dovoljno vremena i za kupovinu i opuštanje; možete odabrati jednostavno opuštanje u obližnjem privatnom beach klubu i uživati u izležavanju na suncu! Putnici se takoder mogu opustiti i uživati u tipičnom restoranu u Katakolonu i pogledati tradicionalnu grčku predstavu pjesme i plesa, stvarajući dugotrajna sjećanja vašeg grčkog odmora.
 

Atena - Pirej - Luka

Svjetski poznate povijesne znamenitosti i živahan karakter

“Atena, oko Grčke, majka umjetnosti i rječitosti”, tako je napisao Milton u svojoj pjesmi Raj ponovo stečen, a Atena je doista grad „umjetnosti i rječitosti“.
Vaš brod pristat će u luku Pirej, luku Atene, glavnog grada Grčke. Atenom dominira brdo ravnog vrha na kojem se nalazi Akropola s Partenonom, jednim od najslavnijih klasičnih spomenika na svijetu.
Atena je uvijek zračila jedinstvenim šarmom, a njezin živahan karakter zavodi tisuće posjetitelja svake godine. Ulične tržnice, lozom prekrivene taverne, štandovi sa suvenirima i drevni spomenici djelići su Atene, čineći ju jedinstvenim odredištem za odmor. Udaljite se od Pireja i krenite na kratku vožnju autobusom do gradskog središta, početne točke za sve izlete.
Obilazak povijesnih znamenitosti ovdje se ne smije propustiti; birajte između Akropole, Partenona i arheološkog muzeja ili se divite pogledima i drevnim hramovima u starom rtu Sounion. Za one koji preferiraju nježnije izlete, panoramski obilazak Atene uključuje glavne znamenitosti s prilikama za fotografiranje iz udobnosti autobusa.
 

Split - Luka

Krstarenje uz povijest i prirodne ljepote - Split ima sve

Split je drugi najveći grad u Hrvatskoj i središte regije. Prema prometu putnika Split je danas četvrta luka na Mediteranu. 
Zbog svojih prirodnih ljepota i kulturne ostavštine povijesni dio Splita je danas pod zaštitom UNESCO-a. Svakako odaberite jedan od paketa izleta i upoznajte najbolje od ovog grada starog preko 1700 godina. Preporučujemo vam da posjetite Dioklecijanovu palaču jedan od najbolje očuvanih ostataka velikog rimskog carstva. Možete posjetiti nacionalni park Krka i poznato svetište Međugorje udaljeni svega sat vožnje od Splita.
 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija