Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
KRSTARENJE DO KANARSKIH OTOKA - COSTA PACIFICA

KRSTARENJE DO KANARSKIH OTOKA - COSTA PACIFICA

SAVONA - MARSEILLE - ARRECIFE - SANTA CRUZ DE TENERIFE - TANGIER - MALAGA - CHIVITAVECCHIA

već od5.685 knpo osobi
 • 12 dana, brod
 • Mjesto polaska: Savona
 • Polazak: 05.11.2019.
Rezervacija i kupovina
već od5.685 knpo osobi
Prikaži više
 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • Galerija
DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Savona, Italija - 17.00
2 Marseille, Francuska 8.00 17.00
3 Plovidba - -
4 Plovidba - -
5 Arrecife/Lanzarote, Španjolska 13.00 19.00
6 Santa Cruz de Tenerife, Španjolska 8.00 17.00
7 Plovidba - -
8 Tangier, Maroko 8.00 13.00
9 Malaga, Španjolska 8.00 13.00
10 Plovidba - -
11 Civitavecchia/Rim, Italija 9.00 20.00
12 Savona, Italija 8.00  

Odgovorni organizator putovanja: Atlas plus d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:

05.11.2019.

CIJENA UKLJUČUJE: 

krstarenje brodom  prema programu;  smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina i večera); svečana večera uz kapetanovu zdravicu; cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice; ukrcaj i iskrcaj prtljage; voditelja putovanja (za minimalno 40 prijavljenih putnika na transferu); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

troškove pića u barovima i restoranima, izlete, usluge frizerskog salona, masaže te ostale usluge u SPA-centru, igre na sreću u brodskom kasinu, usluge brodskog liječnika, napojnice za osoblje, te ostale osobne troškove tijekom krstarenja.

DOPLATE  NA BRODU:

napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

Sve navedene cijene uključuju lučke pristojbe koje iznose 1.295 kn

Dijete do 18 g. u pratnji dvije odrasle osobe plaća samo lučke pristojbe (1.295 kn)

 


KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod
KATEGORIJA PREMIUM* – moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

Izračun je rađen na osnovi najmanje 20 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. 

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr 

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.


Odgovorni organizator putovanja: Atlas plus d.o.o. - Opći uvjeti

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: 

Za hrvatske državljane potrebna je važeća putovnica  koja mora vrijediti najmanje 3 mjeseca nakon ulaska. Djeca moraju imati svoju putovnicu/osobnu iskaznicu. Radi posjete Maroku, putovanje nije moguće s važećom osobnom iskaznicom,

ZDRAVSTVO:

Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, http://www.hzjz.hr/). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobičajene probleme koji se javljaju na putovanjima.

SIGURNOST PUTOVANJA:

Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr


NAPOMENE:

Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, putovanje će biti realizirano kao individualno. 

FAKULTATIVNA DOPLATA: transfer autobusom (za minimalno 40 prijavljenih putnika):

Zagreb – Savona – Zagreb: 950 kn odrasli; 550 kn djeca do 18 godina
Rijeka – Savona – Rijeka: 900 kn odrasli; 500 kn djeca do 18 godina
U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika na transferu, cijena je 1.280 kn po osobi; za odrasle i djecu.

Costa PACIFICA


Što će učiniti Vaš boravak na Costa Pacifici nezaboravnim?  Zvuk! Costa Pacifica brod je glazbe, izgrađena 2009.godine. Na palubama osluhnite zvuk galebova, lom valova o brod, zastave kako se vijore na vjetru, more koje Vam pjeva serenade.. U unutrašnjosti broda uživajte u savršenom zvuku koji kruži kroz fascinantno kazalište. Ali ni to nije sve, u restoranu Vas čeka 29 izvedbi koje je maestro Pagani izabrao samo za Vas! I dok se budete kretali kroz brod i susretali sa mnogim instrumentima i skulpturama koje ga krase sjetite se – brod glazbe treba čuti, vidjeti i doživjeti!
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Tonaža: 114.500 t
Dužina: 290 m
Širina: 35,5 m
Brzina plovidbe: 21,5 čv
Maksimalna brzina plovidbe: 23 čv
Najveći broj putnika: 3.763
Broj posade: 1.110
Broj paluba za putnike: 13
Brod sadrži 1504 kabine, od toga 91 sa direktnim pristupom SPA zoni, 521 sa privatnim balkonima, 58  apartmana (sa balkonima) te 12 apartmana sa direktnim pristupom SPA zoni.
 
Ukusno pripremljenu hranu možete kušati u 5  restorana (uključujući Club restoran i Samsara restoran-uz nadoplatu i obveznu rezervaciju, osim za goste koji su rezervirali Samsara kabine ili apartmane) a osvježiti se možete pićem u 13 barova među kojima su su Cognac & Cigar Bar kao i Coffee & Chocolate Bar.
Za dodatno opuštanje posjetite SPA zonu na 6000 m2 (na dvije razine) sa brojnim sadržajima :  teretanom, bazenom za talasoterapiju, sobama za masažu, saunom i turskom kupelji, itd. Svakako se uputite i do jednog od četiri bazena (dva sa pomičnim staklenim krovom i velikim zaslonom), 5 jacuzzia, sportskog igrališta , vanjske staze za trčanje (jogging), dječjeg bazena i dječjeg Squok kluba.
Nakon ugodno provedenog dana zabavite se u  kazalištu na tri razine, casinu, discu, studiju za snimanje, Grand Prix Simulatoru (trkaći auto za jednu osobu) i toboganima! Na raspolaganju su Vam i Internet kutak, dječji centar sa video automatima i PlayStation konzolama, knjižnica i mnoštvo trgovina.
 

PLAN BRODA: Costa Pacifica - deck plan.pdf

Santa Cruz De Tenerifa - Luka

Izlog španjolske kulture

Smješten odmah ispred obale Afrike, Tenerife je najveći otok u arhipelagu Kanarskih otoka. Ime otoka doslovno znači bijela (Ife) planina (Tene) zbog vječnog snijega na vrhu El Teide vulkana u ovoj zemlji. Od toplog vremena i plaža do umjetničkih galerija i muzeja, Tenerife ima širok izbor atrakcija koje odražavaju španjolsku kulturu prisutnu ovdje od kasnog 15. stoljeća. Zagonetne piramide Güímara i oštre litice duž obale čine Tenerife odredištem za odmor kojeg obilježava ljepota.
Provedite dan izvan vašeg broda i pridružite nam se na jednom od naših pažljivo isplaniranih ponuda izleta, koji nude najbolje pogodbe na lokalne znamenitosti. Vaš brod će pristati u luci Santa Cruz odakle možete istražiti otok s nama. Tenerife doista nudi ponešto za svaki ukus, od ljubitelja prirode do šopingholičara!
Provedite dan u Puerto de la Cruz i uživajte u mješavini kupovine i razgledavanja. Obiđite lijepe botaničke vrtove koji bujaju u otočnoj tropskoj Sredozemnoj klimi. Epikurejci bi nam se trebali pridružiti na turi „Ukus Tenerifa“, koja nudi predstavljanje lokalnih sireva i vina. Gorljivim fotografima može se svidjeti off-road pustolovina džipom koja obiluje prilikama za snimanje veličanstvenih fotografija. Najsigurniji način da maleni uživaju u odmoru kao i vi jest da im ponudite poslijepodne u veličanstvenom parku Loro, gdje djeca svih uzrasta mogu uživati promatrajući gorile, tigrove i pingvine.
 

Malaga - Luka

Fantastične plaže smještene između planina i mora

Smještena između planina i mora, Malaga, na španjolskoj istočnoj obali, poznata je kao glavni grad Coste del Sol.
Ovaj regija dugo je bila popularna među turistima koje su privlačile fantastične plaže ovog područja i koje su Costu del Sol učinile jednom od najposjećenijih regija u Španjolskoj. Ali ovaj grad ima više za ponuditi od samog mora i sunca! Osnovana prije oko 3000 godina, Malaga je postala najvažniji dio Rimskog carstva, kao grad i za trgovinu i za kulturu, prije nego što su je osvojili Maori. Nekoliko drevnih maorskih spomenika preostali su u Malagi i okolnoj regiji.
Zašto ne biste proveli dan izvan svog luksuznog broda i pridružili se jednom od naših fascinantnih ponuda izleta do lokalnih znamenitosti. Osim najboljih pogodbi na atrakcije u Malagi, možete zaroniti u povijest i folklorne tradicije ovog područja. Andaluzijski grad Mijas, primjerice, sa svojim popločenim ulicama i pitoresknim vapneno bijelim kućama mirno je mjesto u kojem se čini da je vrijeme stalo. Ljubitelji povijesti neće željeti propustiti naš izlet u Alhambru, utvrđenu kraljevsku rezidenciju i UNESCO-vo mjesto svjetske baštine smješteno u prekrasnom gradu Granadi. Obiteljima s djecom svidjet će se Nerja špilje sa svojim impresivnim stalaktitima i stalagmitima, koje se smatraju najljepšim špiljama u Europi. Od njenih prekrasnih krajolika do slikovitih sela, Malaga je vrijedna vašeg odsustva s broda i vrlo je ugodna stanka tijekom vašeg krstarenja Mediteranom.
 

Civitavecchia - Rim - Luka

Grad snova, povijesti i arhitekture – „Vječni grad“

Lučki grad Civitavecchia nalazi se otprilike sat vremena od talijanskog glavnog grada te je mjesto gdje će luksuzni brod pristati prije nego što sretne putnike odvedemo u grad Rim.
Rim – gdje početi? To je vrhunsko odredište za odmor. Moguće da ne postoji drugi grad koji je toliko natrpan poviješću, sa slojevima veličanstvenih ruševina, imperijalnih hramova...a da ne spominjemo etrušćanske grobove, ranokršćanske crkve, srednjevjekovne zvonike, renesansne palače i barokne bazilike. I sve ove veličanstvene znamenitosti nalaze se pod nevjerojatnom toplinom i svjetlošću rimskog sunca. Rim je doista grad iz snova i bez sumnje će biti jedna od najsvjetlijih točaka vašeg krstarenja Mediteranom.
Najpogodniji način za iskusiti ovaj grad je da se pridružite jednom od jednodnevnih izleta; na raspolaganju je mnoštvo aktivnosti, a naši sveobuhvatni paketi izleta doista pokrivaju najbolje što ovaj grad može ponuditi, uključujući odlične pogodbe na sve znamenitosti.
U Rimu ćete otkriti neobičnu koncentraciju povijesti, legendi i spomenika u suživotu s jednako neobičnom koncentracijom ljudi koji užurbano vode svoje svakodnevne živote. Stoga se pobrinite da se kulturno uzdignete, no ostavite dovoljno vremena i za hedonističke potrebe … kušajte slavnu rimsku kuhinju dok više ne budete mogli jesti i napijte se od arhitekture i sunca! Naše zaustavljanje u Civitavecchia/Rimu će doista omogućiti dan izvan broda kao nijedan drugi – i veselimo se što ćemo ga podijeliti s vama.

Marseille - Luka

Divan spoj povijesti, izvanredne morske hrane, kulture i baštine

Drugi po veličini grad u Francuskoj i glavni grad regije Provence- Côte d'Azur, kozmopolitski grad Marseille leži na jugoistočnoj obali Francuske.
Kao najvažnija francuska luka, Marseille se može pohvaliti vezama s Afrikom, Italijom i Španjolskom. Jaki vjetar mistral otpuhuje sve tragove zagađenja i daje čistoću zraka toliko izuzetnu da je to u grad privuklo mnoge slavne umjetnike: Cézannea; Braquea; Deraina; Dufya i Marqueta. Iako je Marseille gospodarski i industrijski glavni grad Francuske, uspijeva ostati vjeran svojim vlastitim tradicijama i kulturi, koja se odražava u načinu života u Marseilleu i njegovim nebrojenim muzejima, kazalištima i opernim kućama. 
Ako odlučite sići s vašeg broda doista će vam biti teško odlučiti se što odabrati tijekom ovog dijela vašeg krstarenja Mediteranom. Sam Marseille je jedan od najvitalnijih centara Provanse – divan spoj povijesti, izvanredne morske hrane, kulture i baštine. Ljubitelji hrane rado će probati svjetski poznato jelo ovoga grada, omamljujući „bouillabaisse“, sa šest različitih vrsta ribe. Putnike već upoznate s Marseillem pozivamo da nam se pridruže na našim orgainziranim izletima koji će vas odvesti dalje. Od kulturnog središta Aix-en-Provence do šarmantnog grada Cassisa, uživat ćete u najboljim lokalnim atrakcijama.
Ljubitelji knjiga možda će željeti zamijeniti jedan pomorski brod za drugi i prevesti se brodom do otoka Chateau d’If, doma fikcijske legende Alexandrea Dumasa - Grofa Monte Cristo.
 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija