Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
KRSTARENJE BALTIKOM

KRSTARENJE BALTIKOM

NJEMAČKA - DANSKA - FINSKA - RUSIJA - ESTONIJA

već od8.375 knpo osobi
 • 9 dana, brod
 • Mjesto polaska: Zagreb
 • Polazak: 21.06.2019.
Vrijednost višeLET IZ ZAGREBA, ISKUSNI PRATITELJ !
Rezervacija i kupovina
već od8.375 knpo osobi
Prikaži više
 

 

 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Doplate
 • Korisne informacije
 • Više o brodu
 • Više o destinaciji
 • Galerija
DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
21.06. Let ZAGREB-HAMBURG, NJEMAČKA, transfer do hotela, noćenje -
20:45
17:05
22.06. HAMBURG - KIEL, doručak, transfer od hotela do luke, ukrcaj na brod - 19:00
23.06. COPENHAGEN, DANSKA 08:00 18:00
24.06. PLOVIDBA - -
25.06. HELSINKI, FINSKA 12:00 18:00
26.06. ST.PETERSBURG, RUSIJA 07:00 21:00
27.06. TALLIN, ESTONIJA 09:00 18:00
28.06. PLOVIDBA - -
29.06. KIEL, NJEMAČKA, iskrcaj s broda, transfer do Hamburga, panoramski razgled, transfer do zračne luke, let HAMBURG-ZAGREB 07:00
 
 
 
23:15
 
 
18:00

Odgovorni organizator putovanja: Svijet Krstarenja d.o.o. - Opći uvjeti

Polazak:

21.06.2019.

Cijena aranžmana uključuje:

21.06.2019. let Zagreb – Hamburg (via München, ekonomska klasa) LH1715 17:05-18:10, LH2186 19:30-20:45; 29.06.2019. povratni let Hamburg – Zagreb (via Frankfurt, ekonomska klasa) LH 029 18:00-19:10, LH1404 21:55-23:15; transferi: zračna luka Hamburg – hotel 3/4* - luka ukrcaja - zračna luka Hamburg, panoramski razgled Hamburga, jedno noćenje s doručkom u hotelu 3/4*, krstarenje brodom MSC MERAVIGLIA, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pratitelja putovanja (hrvatski i/ili slovenski, ovisno o broju prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja. 

Cijena aranžmana ne uključuje:

lučke i zrakoplovne pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo). 

Doplate na brodu:

service charge/napojnice*, naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.
*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 2-12 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporuča i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.


BELLA

Doživljaj osmišljen za ugodan boravak na brodu: bogat izbor vrhunske, svježe pripremljene hrane,  izbor željenog termina večere ovisi o dostupnosti na brodu, gurmanski buffet otvoren 20 sati dnevno, raznovrsne kazališne predstave, bazen, panoramska teretana i sportski sadržaji na otvorenom, ulaz u 5 različitih klubova za djecu i tinejdžere (posebni programi nisu uključeni), bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

FANTASTICA

Doživljaj osmišljen za još veću udobnost i fleksibilnost: sve prednosti BELLA doživljaja uz dodatne pogodnosti: kabine na višim palubama na najatraktivnijim dijelovima broda, još više fleksibilnosti za vrijeme večere uz mogućnost izmjene termina večere nakon potvrde rezervacije ili nakon ukrcaja, dostava u kabinu 24 sata dnevno, obrazovne i rekreacijske aktivnosti za djecu, dječji Master Chef tečajevi kuhanja s osobljem MSC Cruisesa , bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima

Izračun je rađen na osnovi najmanje 30 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. 

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr 

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.


Odgovorni organizator putovanja: Svijet Krstarenja d.o.o. - Opći uvjeti

NAPOMENA:

Izračun je rađen na osnovi najmanje 30 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVET KRIŽARJENJ, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi  članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 30 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije. Za ovo putovanje potrebna je putovnica važeća minimalno 6 mjeseci od povratka. Viza za Rusiju se dobiva  automatski u sklopu kupljenog brodskog izleta ili je putnici mogu samostalno ishodovati prije polaska (više informacija u agenciji).  

ROK ZA PRIJAVU:

do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.


Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Bella:   5.570 kn (FM) /  5.950 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Fantastica: 6.180 kn (FM) / 6.560 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj,  djeca 12-17,99 godina u kabini kategorije Bella/Fantastica: 2.990 KN (FM) / 3.370 KN (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj, djeca do 11,99 godina u kabini kategorije Bella/Fantastica: 2.990 KN (FM) / 3.370 KN (RC)
 
Doplata po osobi na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) iznosi
305 kn. Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.
 
Doplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Kabine “DOŽIVLJAJ BELLA”

-  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)
- Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa
- Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno
- Bogati kazališni program
- Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom
- Bogat program dnevnih aktivnosti
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju
 

Kabine “DOŽIVLJAJ FANTASTICA”

Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.
- Prednost prilikom izbora termina večere
- Kabine na višim palubama i boljem položaju
- Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno
- Besplatan doručak u kabinu
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)
- Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima 
 

MSC MERAVIGLIA

ili „čudo“ na hrvatskom. Brod za sva godišnja doba, dizajniran prema snovima!
S novim rasporedom unutarnjih i vanjskih područja, odgovara joj svaka sezona. MSC Yacht Club je proširen. Čitav strop unutarnje šetnice je pokriven ogromnim LED ekranom površine 480m2: digitalno nebo će prikazivati razne vidike, događaje, izlaske i zalaske sunca kao i zvjezdano nebo noću. MSC Meraviglia je kombinacija najnovije tehnologije, ljubavi prema moru, dizajna, udobnosti i praktičnosti. Brojni zabavni sadržaji, zabavni i vodeni park, panoramska područja od kojih zastaje dah, te dvije natkrivene šetnice. Tehnički podaci MSC Meraviglia: bruto tona 167.600 t, broj kabina 2.244, kapacitet putnika 5.714. Duljina broda 315,83 m, širina 43 m, a visina broda 65 m. Otkrijte MSC Meravigliu!
 
Više informacija o brodu na: http://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Cruise-Ships/MSC-Meraviglia.aspx

MSC MERAVIGLIA - savršen doživljaj na moru, u svakoj sezoni

„Meraviglia“ ili „Čudo“ na hrvatskom, osjećaj je ushićenja kada vidimo nešto novo, izvanredno ili nezamislivo. Upravo takav osjećaj preplavio nas je prilikom rezanja prvog komada čelika u STX brodogradilištu u St. Nazaire-u, Francuska, što je prvi korak u izgradnji broda MSC Meraviglia, nove perjanice flote MSC Krstarenja.
Blizu čudesima poput Koloseuma, Eiffelovog tornja, među brojnim neboderima Dubaija ili gledajući u kipa Krista Otkupitelja na brdu Corcovado, sve što možete je samo uzdisati u čudu. Zapanjujuće je razmišljati o svim remek-djelima ljudske rase i što su sve njihovi kreativni geniji bili u stanju izvesti. Ovaj osjećaj je suština i inspiracija za tradicionalnu ceremoniju rezanja čelika kojom je označen početak gradnje broda MSC Meraviglia, nove perjanice flote MSC Krstarenja čiji se dovršetak očekuje na proljeće 2017.

MSC Meraviglia profinjena je kombinacija najnovije tehnologije, ljubavi prema moru, dizajna, udobnosti i praktičnosti. To je brod koji će zadiviti svoje putnike. MSC Meraviglia moći će uploviti u bilo koju luku diljem svijeta, proširujući tako izbor itinerera i destinacija: ovo je veliki bonus za svakog putnika.
S novim rasporedom unutarnjih i vanjskih područja, odgovara joj svaka sezona. Luksuzni MSC Yacht Club će biti proširen. Čitav strop unutarnje šetnice bit će pokriven ogromnim LED ekranom površine 480m2: digitalno nebo koje će prikazivati razne vidike, događaje, izlaske i zalaske sunca kao i zvjezdano nebo noću. Brojniji su i zabavni sadržaji: tu je zabavni kao i vodeni park, panoramska područja od kojih zastaje dah te dvije natkrivene šetnice.

MSC Meraviglia neće proizvoditi nikakav tekući otpad, te će biti u stanju neutralizirati emisiju CO2. Konture trupa i pogonski sustav garantiraju energetsku učinkovitost.
Tijekom prve sezone, u 2017. godini, MSC Meraviglia provest će vas dijelom zapadnog Mediterana s Genovom kao matičnom lukom, uz mogućnost ukrcaja i u Barceloni ili Marseilleu. Vrlo brzo, bit će dostupne predrezervacije za vaše krstarenje. U međuvremenu, posjetitelji izložbe Expo 2015 u Milanu mogu uživati u ekskluzivnom doživljaju virtualne stvarnosti na štandu MSC Cruisesa, te biti prvi koji će okusiti život na ovom brodu.
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE BRODA

 • 315m dužine s više od 33.000m2 javnih površina
 • 2.250 kabina nude luksuzan smještaj za do 5.700 gostiju
 • Nove skupine kabina (kombinacija 2 do 3 kabine) nude više udobnosti za sve članove obitelji
 • Vanjski vodeni park povezan je sa zabavnim parkom u unutrašnjosti broda koji se proteže na dvije palube
 • Lounge salon na krmi proteže se kroz dvije palube, a nudi izvanrednu zabavu
 • Atrij kroz dvije palube sa staklenim zidom za spektakularan pogled na more
 • Zatvorena šetnica na dvije palube s trgovinama, inovativnim barovima, specijaliziranim restoranima i najdužim LED stropom na moru
 • Duplex kabine s privatnim jacuzzijem
 • Unaprijeđen MSC Yacht Club s palubom za sunčanje, privatnim bazenom i restoranom
 • Prvoklasne sigurnosne tehnologije i zaštita okoliša

PLAN BRODA: deck_plans_2016_cor_MERAVIGLIA_tcm33-124304.pdf

KIEL – grad na vodi i vrata Baltičkog mora. Dugo godina važan brodogradilišni i lučki grad, danas je prožet živom studentskom scenom, opuštenim načinom života i urbanim duhom. To se može primijetiti po lijepom položaju grada u Kielskom zaljevu, kao i modernom, prostranom centru grada, primjerice u Danskoj ulici s očuvanim duhom kraja 19. stoljeća i punoj primorskog šarma.
 
HELSINKI – je glavni i najveći grad Finske. Nalazi se na jugu Finske, na obali Finskog zaljeva koji je dio Baltičkog mora. Smješten je na izrazito razvedenoj obali s više poluotoka i zaljeva koji ulaze duboko u grad,  a ispred grada se nalazi mnogo manjih otoka. Helsinki je osnovan u 16. stoljeću kao protuteža Tallinnu, glavnom gradu Estonije. Helsinki se od velikih povijesnih gradova razlikuje po dvije značajke: fizička prisutnost prirode i izuzetno jasna mreža ulica.
 
ST. PETERSBURG je s 4,6 milijuna stanovnika drugi najveći ruski grad i četvrti u Europi nakon Istanbula, Londona i Moskve. Grad je značajno europsko kulturno središte i važna ruska luka na Baltičkom moru. Povijesni centar St. Petersburga i pripadajući ansambl tvore mjesto svjetske baštine UNESCO-a. Grad je također sjedište muzeja Ermitaž, najveće umjetničke galerije u svijetu. Kao rusko političko i kulturno središte tijekom više od 200 godina, često se smatra ruskom „sjevernom prijestolnicom“, te je tijekom svoje povijesti nazivan i Venecijom sjevera ili sjevernom Palmirom.
 
TALLINN – je glavni grad Estonije, smješten u Finskom zaljevu. Tallinn je upravno, znanstveno, kulturno, industrijsko i trgovačko središte Estonije, te važna ribarska i putnička luka. Stari grad s Katedralnim brdom je upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi 1997. godine. Stari hanzeatski srednjevjekovni donji grad ili „građanski grad“ uz luku se ujedinio s Katedralnim brdom tek u 19. stoljeću. On je jedan od najbolje sačuvanih srednjevjekovnih gradova u Europi i danas se opsežno obnavlja. Glavne atrakcije su Trg gradske vijećnice, tornjevi gradskih zidina poput „Debele Margarete“ i tornja „Kiek in de Kok“.

Tallinn

VREMENSKA RAZLIKA:  +1 sat u odnosu na Hrvatsku
NOVAC: estonska kruna EEK, 1 EUR = oko 15.650 EEK
JEZIK: estonski, ruski, finski, engleski
VODA:  preporučujemo flaširanu vodu
STRUJA 220 V / 50 Hz
MOBITELI: sva tri hrvatska mobilna operatera imaju sklopljen ugovor o roamingu, za detalje molimo da kontaktirate svog mobilnog operatera.
HRANA I PIĆE: preporučujemo isprobati specijalitete u tradicionalnim restoranima koji dočaravaju duh srednjovjekovnog Tallinna, kao što su restoran Olde Hansa i Peppersack
ODJEĆA: topla, slojevita, sportska odjeća, tople čarape, šal, rukavice, jakne, udobna obuća, čizme
SHOPPING: ručno izrađeni predmeti i suveniri, odjeća od vune, keramika i staklo, koža
VIZA: nije potrebna  

Helsinki

VREMENSKA RAZLIKA:  +1 sat u odnosu na Hrvatsku
NOVAC: euro 1 eur = oko 7,35 kn
JEZIK: finski, švedski, koristi se engleski
VODA:  preporučujemo flaširanu vodu
STRUJA 220 V / 50 Hz
MOBITELI: sva tri hrvatska mobilna operatera imaju sklopljen ugovor o roamingu, za detalje molimo da kontaktirate svog mobilnog operatera.
HRANA I PIĆE: specijaliteti od svježe ribe (losos, haringe), hranjive juhe, gulaš i složenci, jela od mesa sobova, gljive, deserti sa šumskim voćem; jako domaće pivo, likeri od šumskog voća, jaka alkoholna pića
ODJEĆA: topla, slojevita, sportska odjeća, tople čarape, šal, rukavice, jakne, udobna obuća, čizme
SHOPPING: dizajnirani predmeti, odjeća od vune, tehnika (mobiteli)
VIZA: nije potrebna  

Copenhagen - Luka

Jedan od najživahnijih i najpovoljnijih skandinavskih glavnih gradova

Copenhagen je odredište na vašem krstarenju Sjevernom Europom koje će vas očarati baštinom legendi i poetskih bajkovitih priča. Copenhagen nije samo najživahniji i najpovoljniji skandinavski glavni grad; to je jedan od najpristupačnijih europskih gradova.
U malenom i toplom Copenhagenu, ritam određuju ljudi, a ne automobili, što se očituje u mnoštvu kafića na pločniku i prostranim pješačkim zonama. Kulturne atrakcije, uključujući glavne nacionalne muzeje, izbor čarobnih umjetničkih galerija, mnoštvo scenskih događanja i jedna od najzanimljivijih filmskih scena u Europi jamče da će Copenhagen biti vrhunac vašeg odmora na krstarenju.
Siđite s vašeg broda u luci i zakoračite u grad koji će vas dočekati otvorenih ruku. Prva stanica bit će kip „Male sirene“, simbol Copenhagena iz 1913. i jedan od najfotografiranijih kipova na svijetu. Sljedeća stanica Nyhavn, šarolika je četvrt uz kanal koja obiluje kafićima i fantastičnim suvremenim buticima (dizajnerski zaljubljenici sigurno neće htjeti propustiti ovu četvrt). Umjesto toga možete ostaviti materijalni svijet i zaputiti se u bajkovite dvorce Frederiksborga, „najljepši dvorac u Danskoj“ ili Fredensborg, koji se nalazi u blistavom parku s idiličnim jezerom, te konačno u Kronborg, „Hamletov dvorac“.
 

Tallin - Luka

Jedan od najbolje očuvanih i najsveobuhvatnijih srednjevjekovnih gradova u Europi

Kao jedan od najbolje očuvanih i najsveobuhvatnijih srednjevjekovnih gradova u Europi, estonski drevni obalni glavni grad zrači romantikom i poviješću.
Popločena dvorišta pitoresknog starog dijela Tallinna djeluju zagonetno, a zavojite uličice prepune su izvornih kuća trgovaca koje potječu iz 12. i 13. stoljeća te savršeno očuvanih srednjevjekovnih crkvi i državnih zgrada. Tallinn, koji se iz okova Sovjetske vladavine oslobodio prije tek nešto više od jednog desetljeća, nije, međutim, zapeo u Srednjem vijeku!
Ovaj dobro očuvani grad nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, a napredan je poput svakog drugog modernog europskog glavnog grada. Preporučujemo da siđete s vašeg broda i provedete dan uz jedan od naših jedinstvenih izletničkih paketa ili u osobnom aranžmanu.
Ljubitelji kulture zasigurno će rado poći na „Razgledavanje umjetničkih i kulturnih znamenitosti“, u kojem će upoznati glavne znamenitosti Tallinna. Ako prvi puta boravite u Estoniji, najbolje ćete upoznati lokalnu kulturu na jednodnevnom izletu oko Tallinna i u obližnjem Muzeju na otvorenom – rekonstrukciji života u 18. stoljeću, koja će biti izuzetno zanimljiva i djeci. Dodajte sportsku značajku vašem odmoru i krenite na zabavnu vožnju biciklom po Muzeju na otvorenom u kombinaciji s opuštajućom vožnjom kroz pitoresknu šumu. Bilo da se iskrcate s broda zbog kupovine i razgledavanja ili povijesti i kulture, kulise će činiti slikovita arhitektura i na brod ćete se sigurno vratiti očarani.
 

St. Petersburg - Luka

Jedan od najljepših gradova na svijetu i mjesto s UNESCO-vog popisa svjetske baštine

Često nazivan „Venecijom Sjevera“ ili „Parizom Istoka“, ruski grad St. Petersburg jedan je od najljepših gradova na svijetu. Od ljetnog Festivala bijelih noći do izvanrednih kazališnih i baletnih predstava te koncerata u čarobnim zimskim večerima, grad nudi živahan kulturni život kojem nema premca. Cijeli St. Petersburg uvršten je na UNESCOV popis svjetske baštine i ovdašnje atrakcije mogu s lakoćom oduševiti čak i najiskusnijeg putnika. 
Stoga vam toplo preporučujemo da siđete s broda i pridružite se jednom od brodskih izletničkih paketa; oni su najbolji mogući način za otkrivanje ovog čarobnog grada. Siđite s broda i krenite u obilazak glavnih gradskih znamenitosti u St. Petersburgu uključujući veličanstveni Peterhof (Petrodvorets), gdje se nalazi Ljetna palača okružena prekrasnim vrtovima s kipovima, ukrašenima ekstravagantnim fontanama, kao i Ermitaž, jedan od najznačajnijih umjetničkih muzeja na svijetu. Katarinina palača, sa svojom dotjeranom plavo-bijelom fasadom i veličanstvenim interijerima također će biti jedan od najljepših dijelova vašeg boravka u St. Petersburgu.
Kako bi vaš odmor u St. Petersburgu bio potpun, svakako morate posjetiti i šaroliku crkvu Sv. Spasitelja s kupolama u obliku luka i prošetati se glavnom ulicom za kupovinu, Nevsky Prospekt. Ponesite kući ruski čaj u oslikanim limenkama, šarmantne ruske babuške i autentične šubare.
 

 

Hamburg

Jedinstvena arhitektura i prekrasni kanali

Hamburg je drugi po veličini grad u Njemačkoj nakon Berlina i jedno od ključnih središta te zemlje za medije i industriju.
Hamburg je druga najveća luka u cijeloj Europi, a deveta u svijetu. Ali ne dajte se zavarati; Hamburg je energičan i dinamičan grad. Putnicima svaki trenutak posjeta ovoj metropoli bit će uzbudljiv, počevši od pristajanja u vrhunski terminal za prihvat brodova za krstarenje.
Iako nije najočiglednija turistička destinacija, Hamburg vrijedi posjetiti tijekom vašeg krstarenja Sjevernom Europom. Zaputite se u Aldstadt (stari grad) s njegovom jedinstvenom arhitekturom i privlačnim kanalima.
Posjetite i crkvu Michaelis, najznačajniju baroknu crkvenu građevinu u Sjevernoj Njemačkoj, koja se može pohvaliti impresivnim tornjem visokim 132 metra. U ovome gradu mnogo je aktivnosti za djecu: posjet zoološkom vrtu Hagenbeck u kojem možete uživati u žirafama, slonovima, majmunima i tigrovima u otvorenom, prirodnom okružju, izvrstan je način za provesti dan.
Ako tražite iskonsku mirnoću u gradu, zaputite se u Hamburške botaničke vrtove, „Planten un Blomen“ s mnoštvom parkova, tropskim staklenikom i najvećim japanskim vrtom u Europi – prava poslastica za ljubitelje vrtova. I na kraju, riječ dvije o hamburgerima... hamburger navodno ne potječe iz ovog grada, ali najpopularnija brza hrana na svijetu dobila je ime po ovom njemačkom gradu!
 
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija