Pretraga letova u tijeku...

Cijena navedena u rezultatu pretrage je konačna cijena!
Plaćajte Premium Visa karticom do 24 rate bez kamata i naknada!
SEJŠELI - Island Hopping

SEJŠELI - Island Hopping

SEJŠELI

 • Zrakoplov
 •  Individualni polasci
Prikaži više

Otkrijte zašto Sejšele nazivaju “Rajskim vrtovima” obilazeći otoke Praslin, La Digue i Mahe!

 • Plan putovanja
 • Datumi i cijene
 • Korisne informacije
 • Više o destinaciji
 • Galerija

1. dan, ZRAČNA LUKA MAHE – OTOK PRASLIN

Dolazak u internacionalnu zračnu luku Mahe. Po obavljenim carinskim i graničnim formalnostima transfer katamaranom Cocos do otoka Praslin nakon čega slijedi transfer autobusom do hotela Coco de Mer 4*. Noćenje.

2. dan, OTOK PRASLIN

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe koje možete iskoristiti upoznajući drugi najveći otok Sejšela. Nezaobilazna stanica jest Nacionalni park "Vallee de Mai. Ono što, svakako, ne smijete propustiti jesu dvije plaže proglašene jednima od najljepših na svijetu "Anse Lazio" i "Anse Kerlan". Noćenje.

3. dan, OTOK PRASLIN

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

4. dan, OTOK PRASLIN – OTOK LA DIGUE   

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer brodom na otok La Digue. Vožnja brodom traje oko 15-tak minuta u jednom smjeru. Po dolasku na otok slijedi transfer u hotel Island Lodge 4*. Dan slobodan za vlastite programe. Noćenje.

5. dan, OTOK LA DIGUE   

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Najbolji način otkrivanja otoka jest bicikl. Bogata vegetacija ovog otoka skriva prekrasne zgrade kolonijalnog razdoblja. Ne propustite Nacionalni park "L'Union Estate" i spektakularnu plažu "Anse Source d'Argent" koja osvaja prekrasnim granitnim stijenama i, također, se ubraja među najljepše plaže na svijetu. Noćenje.

6. dan, OTOK LA DIGUE 

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

7. dan, OTOK LA DIGUE – OTOK PRASLIN – OTOK MAHE

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer brodom na otok Praslin te od otoka Praslin, katamaranom Cocos na otok Mahe. Po dolasku na Mahe slijedi transfer do hotela Doubletree by Hilton Allamanda 4*. Noćenje.

8. dan, OTOK MAHE    

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Na otoku ne propustite odlazak u glavni grad Victoria ili šetnju duž prekrasnih plaža Beau Vallon i Anse Major. Noćenje.

9. dan, OTOK MAHE

Doručak. Odjava iz hotela te transfer u internacionalnu zračnu luku Mahe.
 


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti
CIJENA PROGRAMA PO OSOBI U DVOKREVETNIM SOBAMA01.11.-31.10.
Hotelski smještaj prema programu14.930 kn
Cijena programa po osobi u dvokrevetnoj sobi uključuje:3 noćenja u Standard sobi s doručkom u hotelu Coco de Mer 4*, otok Praslin http://www.cocodemer.com/ , 3 noćenja u Garden Chalet sobi s doručkom u hotelu Island Lodge 4*, otok La Digue http://www.ladigue.sc/ , noćenja u King Ocena View sobi s doručkom u hotelu Doubletree by Hilton Allamanda 4*, otok Mahe, doček na zračnoj luci Mahe prilikom dolaska na Sejšele, transferi i prijevoz prema programu, autobusni transferi na otoku Praslin i Mahe, brodski transferi / katamaran Cat Cocos od otoka Mahe do Praslina i natrag, brodski transferi od otoka Praslin do otoka La Digue i natrag, predstavnici na destinaciji, organizaciju i pripremu putovanja


INFORMATIVNE CIJENE LETOVA NA NAJNIŽOJ EKONOMSKOJ KLASI:
1.11.2018.-31.10.2019.
od 1.900 kn
 

Cijena programa po osobi u dvokrevetnoj sobi uključuje:

3 noćenja u Standard sobi s doručkom u hotelu Coco de Mer 4*, otok Praslin     http://www.cocodemer.com/ , 3 noćenja u Garden Chalet sobi s doručkom u hotelu Island Lodge 4*, otok La Digue  http://www.ladigue.sc/ ,  noćenja u King Ocena View sobi s doručkom u hotelu Doubletree by Hilton Allamanda 4*, otok Mahe, doček na zračnoj luci Mahe prilikom dolaska na Sejšele, transferi i prijevoz prema programu, autobusni transferi na otoku Praslin i Mahe, brodski transferi / katamaran Cat Cocos od otoka Mahe do Praslina i natrag, brodski transferi od otoka Praslin do otoka La Digue i natrag, predstavnici na destinaciji, organizaciju i pripremu putovanja  

Cijena zrakoplovne karte po osobi uključuje:

let Zagreb – Sejšeli – Zagreb preko jedne od internacionalnih zračnih luka (Izračun cijene je rađen uz pretpostavku najniže ekonomske klase na letovima zrakoplovne kompanije Qatar Aiways. (Moguće rezervacije i na letovima drugi zrakoplovnih kompanija)

Cijena zrakoplovne karte ne uključuje:

pristojbe zračnih luka koje se obvezatno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, a konačan iznos pristojbi zavisi od aviokompanije na kojoj je rađena rezervacija leta i promjenjiv je do dana izdavanja zrakoplovnih karata (okviran iznos pristojbi zračnih luka na predloženoj zrakoplovnoj kompaniji po osobi iznosi: 2.720 kn), naknadu za izdavanje karte koja se obvezatno plaća prilikom rezervacije leta 370 kn.

Cijena smještaja i zrakoplovne karte ne uključuje:

pristojbe u zračnoj luci na Sejšelima koje se plaćaju prilikom izlaska iz zemlje (oko 40 USD po osobi), osobne troškove tijekom putovanja i napojnice lokalnim davateljima usluge, paket putnog osiguranja (zdravstveno, od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza).

NAPOMENE:

navedene cijene letova i smještaja su informativne. Rezervacije se rade isključivo na upit. Informacije o točnoj cijeni, kao i raspoloživost smještaja mogu se saznati na prodajnom mjestu.


Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, PBZ Card d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
NAPOMENE: navedene cijene letova i smještaja su informativne. Rezervacije se rade isključivo na upit. Informacije o točnoj cijeni, kao i raspoloživost smještaja mogu se saznati na prodajnom mjestu.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.


Odgovorni organizator putovanja: PBZ Card d.o.o., putnička agencija - Opći uvjeti

DOBRO JE ZNATI:

KLIMA: tropska, prosječna temperatura zraka u °C i prosječna visina padalina u mm:
VREMENSKA RAZLIKA: +2 / + 3 sata  u odnosu na Hrvatsku
NOVAC: sejšelski rupi (SCR), 1 EUR = cca 15 SCR
JEZIK: službeni jezik je kreolski, koriste se francuski i engleski
VODA: koristite isključivo flaširanu vodu!
HRANA: kreolski specijaliteti, plodovi mora…
STRUJA: 220 V/50Hz potreban adapter za utičnicu
GARDEROBA: lagana, pamučna i ugodna, ne zaboravite kupaći kostim i zaštitu od sunca
CIJEPLJENJE: nije obvezatno
VIZA: nije potrebna za hrvatske državljane
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.
Za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja PBZ Card d.o.o., putnička agencija.
Molimo zatražite u agenciji!

Sejšeli

DOBRO JE ZNATI:
KLIMA: tropska, prosječna temperatura zraka u °C i prosječna visina padalina u mm:
  Sij Velj Ožu Tra Svi Lip Srp Kol Ruj Lis Stu Pro
Padaline (mm) 402.6 283.2 194.9 186.7 151.6 105.1 76.6 119.3 154.0 189.7 206.3 302.8
Temperature (°C) 26.9 27.4 27.8 28.1 27.8 26.7 26.0 26.0 26.5 26.9 26.9 26.9
VREMENSKA RAZLIKA: +2 / + 3 sata  u odnosu na Hrvatsku
NOVAC: sejšelski rupi (SCR), 1 EUR = cca 15 SCR
JEZIK: službeni jezik je kreolski, koriste se francuski i engleski
VODA: koristite isključivo flaširanu vodu!
HRANA: kreolski specijaliteti, plodovi mora…
STRUJA: 220 V/50Hz potreban adapter za utičnicu
GARDEROBA: lagana, pamučna i ugodna, ne zaboravite kupaći kostim i zaštitu od sunca
CIJEPLJENJE: nije obvezatno
VIZA: nije potrebna za hrvatske državljane
Ispiši
Sadržaj ove stranice prilagođen je za uređaje s ekranima koji imaju najmanje 320px širine.
WEST SIDE INN
Zatvori
 • Adresa:Voorburgstraat 250, Amsterdam, 1059 VD, Netherlands
 • Telefon:+31 85 2733568
 • Fax:01131204108030
 • Već od
 • 1.669 €
Opis hotela
Location This fabulous, refined hotel is situated in the western part of Amsterdam's city centre, directly beside the main approach roads (the ring roads A10, A4,A2). Schiphol Airport, the RAI Congress Centre, the World Fashion Centre, the World Trade Centre and three leading museums (the Van Gogh Museum, the Rijksmuseum, the Stederijk Museum) are all within easy reach. Facilities The hotel features 216 accommodation units. A lobby and a reception are available to guests. A lift can be used to access the upper floors. Amenities include a baggage storage service and a safe. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. Guests can visit the supermarket to purchase daily necessities. A TV room is also among the amenities at the hotel. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Other services include a laundry. Rooms The hotel offers non-smoking rooms. All rooms feature air conditioning, central heating and a bathroom. A double bed is provided in the carpeted accommodation units. A safe and a desk also feature. Convenient features include internet access, a telephone, a TV, a radio and wireless internet access. In each of the bathrooms, guests will find a shower and a hairdryer. Sports/Entertainment Guests can enjoy sport, leisure and relaxation options at the hotel. The terrace is the perfect place to while away the time. Leisure options at the hotel also include a gym and pool/billiards. A nightclub provides entertainment. Meals Breakfast is bookable as a board option. The hotel additionally offers snacks. Payment The following credit cards are accepted at the hotel: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
Cijene
 • TRIPLE STANDARD
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • CXL Deadline: 21/06/2016
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
Rezerviraj
RO
2.456 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.589 €
 • DELUXE ROOM 3 SINGLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE,DELUXE ROOM MULTIPLE BEDS NON SMOKING - FLEXIBLE RATE
 • ROOM ONLY (Check policy)
 • EXTRA BED FOR CHILDREN IS NOT GUARANTEED.
 • Room 0: Free Wireless Internet
Rezerviraj
RO
2.611 €
Sadržaji u hotelu
Non Smoking Rooms
Restaurant(s)
Bar/Lounge
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator(s)
Internet Access
Smoke-Free Property
Sadržaji u sobama
Cable/Satellite TV
Hairdryer
Clock-Radio
Private Bath
In Room Safe
High Speed Internet Access
Shower only
Lokacija